Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

doğru söylüyosun tatlım :) sağa sola dönüyosundur için kıpır kıpırdır eminim :) ne güzel bir duygu ya allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

as hg evt adını deiştirdiler

olsun guzsel olmuuussss.... bu arada cuma gunu yemeklı mısafırım vardııı canım cıktıııı.... vallaaa amaa allahtan yardımcı oldular... persembe gunu test almıstım ılaydanın canı sıkkındı ogun bende etkılendım sahı o nasıl bılenınız varmııı??? bugun tekrar test yaptımm... sonuç gene aynı pozıtıff ve cızgı dahada belırgın... hafta ıcı doktora gıdıcez nasıpse umarım ters bısey olmaazz duaa edınn kızlaaarrrr....

yorma kendini canımmmmmmmm... ilayda iyi ateş toipinde olabilir ateş ölçmeye başlayacaktı gerçi sabah burdaydı... Dualarımız seninle inşallah dr dan güzel haberlerle dön...

nasıl yani ne erkeği yaa :):)
Baya erkekmis wala kknin kurucusu :)) bnde canjm yazmisdim kiz sandimda ( sonra duzelttim ama gec kaldim

Aklina kötü seyler getirme bebegim minigin seninle olacak ilaydam la ilgili güzel haber veremicem bebegi kaybettik kimyasalmis

Baya erkekmis wala kknin kurucusu :)) bnde canjm yazmisdim kiz sandimda ( sonra duzelttim ama gec kaldim

Aklina kötü seyler getirme bebegim minigin seninle olacak ilaydam la ilgili güzel haber veremicem bebegi kaybettik kimyasalmis
hadıı yaaa uzuldummm sımmdııııı...bende buyuzden korkuyorum yaaa....:18::18::18::18::18: pozıtıf olmaya calısıyorum ama gorunceye kadar ıcım rahat etmıcekk.....:44::44::44::44:

nasıl yaniiii ilk defa duydum

dualarımız senin le inş hayırlı güzel haberlerle dönersin inş saglıklı güzel hayırlı evlat alırsın kucagına

cnm bnm sol kasığım ve sol bacağım ağrıyo tek belirtim bu..başka hiçbir belirtim yok

üstten bakınca görnedin ışıgı tutunca mı gördün??

Slmmmmmmmm iste geldim burdayım

Kurabiye yaptimdi simdi bi ihlamur demleyim bogazima iyi gelir buyurup gelin kislarrr dililili

hadıı yaaa uzuldummm sımmdııııı...bende buyuzden korkuyorum yaaa....:18::18::18::18::18: pozıtıf olmaya calısıyorum ama gorunceye kadar ıcım rahat etmıcekk.....:44::44::44::44:
Hayırlısı canim Allahim yine nasip eder sende korkma hic Allahima emanet bisicek olmaz
Slmmmmmmmm iste geldim burdayım

Kurabiye yaptimdi simdi bi ihlamur demleyim bogazima iyi gelir buyurup gelin kislarrr dililili

Ayyyy mis gibi geldi kokusu burnuma ahhh ahhhh hg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…