slmmm kıslarrrr gec kaldım demi
ya günüm geçmeden kan testi yapmak istemiyorum 5 günüm var bata... Şimdi iş yerindeyim çıkışta 4 test alcam yarından itibaren yapmaya başlıcam iyice koyu göreyim öyle gidicem ya üzülmek istemiyorum kaç kişi de oldu.. kimyasal gebelik diye bir şey var 5 gün daha bekleyelim ama çatlıcammmmmmmmm kudurdum iş yerinde de yalnzım...
slm kızlarrrr dun yoktum ben ne var ne yookkkk..... topıgın adı degısmısss....
doğru söylüyosun tatlım :) sağa sola dönüyosundur için kıpır kıpırdır eminim :) ne güzel bir duygu ya allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
as hg evt adını deiştirdiler
aminnn inş
yorma kendini canımmmmmmmm... ilayda iyi ateş toipinde olabilir ateş ölçmeye başlayacaktı gerçi sabah burdaydı... Dualarımız seninle inşallah dr dan güzel haberlerle dön...olsun guzsel olmuuussss....bu arada cuma gunu yemeklı mısafırım vardııı canım cıktıııı.... vallaaa amaa allahtan yardımcı oldular... persembe gunu test almıstım ılaydanın canı sıkkındı ogun bende etkılendım sahı o nasıl bılenınız varmııı??? bugun tekrar test yaptımm... sonuç gene aynı pozıtıff ve cızgı dahada belırgın... hafta ıcı doktora gıdıcez nasıpse umarım ters bısey olmaazz duaa edınn kızlaaarrrr....
Baya erkekmis wala kknin kurucusu :)) bnde canjm yazmisdim kiz sandimdanasıl yani ne erkeği yaa :):)
olsun guzsel olmuuussss....bu arada cuma gunu yemeklı mısafırım vardııı canım cıktıııı.... vallaaa amaa allahtan yardımcı oldular... persembe gunu test almıstım ılaydanın canı sıkkındı ogun bende etkılendım sahı o nasıl bılenınız varmııı??? bugun tekrar test yaptımm... sonuç gene aynı pozıtıff ve cızgı dahada belırgın... hafta ıcı doktora gıdıcez nasıpse umarım ters bısey olmaazz duaa edınn kızlaaarrrr....
Allah yardımcınız olsun. inşallah bebişiniz sizinledir ve sağlıkla kucağınıza alırsınız :)
hadıı yaaa uzuldummm sımmdııııı...Baya erkekmis wala kknin kurucusu :)) bnde canjm yazmisdim kiz sandimda( sonra duzelttim ama gec kaldim
Aklina kötü seyler getirme bebegim minigin seninle olacak ilaydam la ilgili güzel haber veremicem bebegi kaybettik kimyasalmis
kızlar bana deli demeyin ama nette silik hamilelik testlerine bakıyordum birisi yazmış ki testi açın altına ışık tutun ve eğer çizgi silikse bile yeri belli olur açtım testi altına flaşı tuttum walla da var billaha daa varayyy kafayı yicemmmmmmmmmmmmmmm
olsun guzsel olmuuussss....bu arada cuma gunu yemeklı mısafırım vardııı canım cıktıııı.... vallaaa amaa allahtan yardımcı oldular... persembe gunu test almıstım ılaydanın canı sıkkındı ogun bende etkılendım sahı o nasıl bılenınız varmııı??? bugun tekrar test yaptımm... sonuç gene aynı pozıtıff ve cızgı dahada belırgın... hafta ıcı doktora gıdıcez nasıpse umarım ters bısey olmaazz duaa edınn kızlaaarrrr....
yorma kendini canımmmmmmmm... ilayda iyi ateş toipinde olabilir ateş ölçmeye başlayacaktı gerçi sabah burdaydı... Dualarımız seninle inşallah dr dan güzel haberlerle dön...
siliklerden nefret eder oldum artık.... 3 gün sonra da silik çıkarsa ümidimi yine kaybederim heralde. ama bu ay döllenmeden beri hissediyorum içine doğar ya hani hissedersin. senin belirtilerin varmı? benim ayaklarım ellerim çok üşüyor göğüslerin kenarları sivilcelendi. turşu suyuyla bozdum aklımı bu 2 3 gündür.
aminnnnnnnnnn kuzucummmmm dua edin nolurrrrrrrrrrrrr
ya günüm geçmeden kan testi yapmak istemiyorum 5 günüm var bata... Şimdi iş yerindeyim çıkışta 4 test alcam yarından itibaren yapmaya başlıcam iyice koyu göreyim öyle gidicem ya üzülmek istemiyorum kaç kişi de oldu.. kimyasal gebelik diye bir şey var 5 gün daha bekleyelim ama çatlıcammmmmmmmm kudurdum iş yerinde de yalnzım...
belirtileri pek takmıyorum ben aslında oğlumda hiç bir belirtim yoktu hemde hiç bir şey ama oğluşuma hamileydim.cnm bnm sol kasığım ve sol bacağım ağrıyo tek belirtim bu..başka hiçbir belirtim yok
Slmmmmmmmm iste geldim burdayım
Kurabiye yaptimdi simdi bi ihlamur demleyim bogazima iyi gelir buyurup gelin kislarrr dililili
Hayırlısı canim Allahim yine nasip eder sende korkma hic Allahima emanet bisicek olmazhadıı yaaa uzuldummm sımmdııııı...bende buyuzden korkuyorum yaaa....:18::18::18::18::18: pozıtıf olmaya calısıyorum ama gorunceye kadar ıcım rahat etmıcekk..... :44::44::44::44:
Slmmmmmmmm iste geldim burdayım
Kurabiye yaptimdi simdi bi ihlamur demleyim bogazima iyi gelir buyurup gelin kislarrr dililili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?