Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

nasıl yaniiii ilk defa duydum

şöyle yanlardan tutup açınca testin içinden bir kağıt çıkıyor o çizgilerin olduğu kağıt onu çıkardım ordan altından da telefonun flaşıyla ışık veriverinceeeee ikinci çizgi silik olan ikinci çizgi diğer tarftan net şekilde görülüyor :))

nolduu kıslar neye gülüyonuz bakimm bn yeni geldim neler kacırdım yine yyaa:44::44:

ayy kıslarr benim çok kötü başım agrı sürelki yatıyom uykum geliyo off yaa

Ya şu gününden önce hamile olduğunu öğrenenler goğsunuz dokununca acıyor mu benimki hiç acımıyo 4 5 gün kaldı bata sizi görünce test yapasım geliyor ama göğüs hassasiyeti yok sizlerde varmı

noluyoo bnaa ölcek gibiyim yaa vüdüm sanki grıp varmış gibi her yerim sızlıyo

kızlarr benım bu ayda olmadı 3.ayım ovulasyon testı denemıstım ama ıse yaramadı ıste artık kendı halıne bırakıyorum olacagı varsa olsun sıze ıyı muhabbetlerrr hepınız hamıs kalın ınsallahh

canım benim 3 gün var adetime ama göğüslerim aynı değişmedi yalnız kenarlarında sivilceler çıktı.

bende şişlik vardı bıde etrafında sıvılcelenme sımdı daha cok... uclarım acıyodu sadece.. sonradn agrımaya başladı benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…