Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sinirlerim bozuldu.. durup dururken patrondan fırça yedim..... hey Allahım yaaaaaaaaa... öteki dünyada para değil takva konuşacak takvaaaaa
Bencede keser doner sap döner gün gelir hesap döner :) hic takma kafana canim o patronunada söv gitsin
sıkıntı yok canım bi arkadaş vardı erkek olduğunu bilmiyormuş kazen bacı yaziyordu sürekli

Hahaha benimde durumum farksizdi :))

Allah yardımcınız olsun. inşallah bebişiniz sizinledir ve sağlıkla kucağınıza alırsınız :)

kızlar ya evlilik yıldönümümüze ramak kalmış..ne çabuk geçmiş günler :)
kocişe nasıl bi sürpriz hazırlasammm
şimdiden düşünmeye başladım valla.
sizin varmı fikirleriniz canlarım ?

kızlar bana deli demeyin ama nette silik hamilelik testlerine bakıyordum birisi yazmış ki testi açın altına ışık tutun ve eğer çizgi silikse bile yeri belli olur açtım testi altına flaşı tuttum walla da var billaha daa var ayyy kafayı yicemmmmmmmmmmmmmmm

canım biz karı koca saat manyağıyız bence saat alabilirsin her baktığımda eşim gelir aklıma eğer anlamlı bakmak istersem :))

ayy canımm yaa çook sevindimm :)) kan testıne koşsana şekerim ya nasıl duruosunn :)

bende bnu uyguliyimm bidahakıne euheueueuh :=)))

Anaaammm
Topigimizin adi degismis
Guzel olmus vallaa elinize saglik
Selam kizlar bu arada cok kalamicam bi bakim dedim
Kocaman opuldunus

canım biz karı koca saat manyağıyız bence saat alabilirsin her baktığımda eşim gelir aklıma eğer anlamlı bakmak istersem :))

canım ben saati düğün hediyesi olarak almıştım 800 tl idi hemde ( o paraya içim cız etmişti ama onu çok beğendiği için öyle bir sürpriz yaptım düğünde taktım :)

ayy canımm yaa çook sevindimm :)) kan testıne koşsana şekerim ya nasıl duruosunn :)

bende bnu uyguliyimm bidahakıne euheueueuh :=)))

ya günüm geçmeden kan testi yapmak istemiyorum 5 günüm var bata... Şimdi iş yerindeyim çıkışta 4 test alcam yarından itibaren yapmaya başlıcam iyice koyu göreyim öyle gidicem ya üzülmek istemiyorum kaç kişi de oldu.. kimyasal gebelik diye bir şey var 5 gün daha bekleyelim ama çatlıcammmmmmmmm kudurdum iş yerinde de yalnzım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…