- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Adamla kavga ettik tam yumurtlama günlerimde mikmik falan yok o yüzden bebek de yok günlerdir bu haftayı bekliyordum Allahım ne kadar bahtsızım(((((((((((
kıyamammmmm bebeğimmmm güzeller güzeli arkadaşım benimmmm gellll sarılalımmmm gellll canımmmm benimmmmmmmmmmmmmresmimi bile sadece 2 kişi gördü de beğendi.... moralim de bozuldu.....
kıyamammmmm bebeğimmmm güzeller güzeli arkadaşım benimmmm gellll sarılalımmmm gellll canımmmm benimmmmmmmmmmmmm
eğer iyi bir anne olabilir miyim diye düşünüyorsan emin ol iyi bi anne olacaksın demektir..bu topige takıl rahatlarsin...ben simdi çıkıyorum yine görüşelim öptüm topragim
canım çok sevindim dua edicem senin için bende aynı durumdayım sende dua et. bende de silik çizgi çıktı.allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.merhaba kızlar..sol kasığımda ve bacağımda çok ağrı var bide çok az damla şeklinde kahverengi akıntım oldu..kafaya takmıcam diyorum ama olmuo..sat 10 eylül dünkü tahlil 32..inşallah kimyasal değildir..Rabbim ikinci kez yaşatmasın bana bu duyguyu..sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza..yeni hamişler varmı bu arada..çalıştığım için takip edemiyorum
benim patronda sıkıntılı biri ama ben söylediklerinin yarısından fazlasını dinlemiyorum :) bırak sal annem sal gitsin eşinin suçu ne kızzzz...valla sağol canım.. eşime bile fırça attım o yüzden. bir kişi insanın hayatını nasıl etkileyebiliyor yazık valla.....
valla sağol canım.. eşime bile fırça attım o yüzden. bir kişi insanın hayatını nasıl etkileyebiliyor yazık valla.....
benim patronda sıkıntılı biri ama ben söylediklerinin yarısından fazlasını dinlemiyorum :) bırak sal annem sal gitsin eşinin suçu ne kızzzz...
bende regliyken ağlak modda oluyorum herşeye ağlıyorum... eşinin gönlünü alırsın kız bugün yapma adama günah... ötekini da sallamaaaaaaaaaaaaaaanormalde sallamam ama regliyim ya belki ondandır. eşime yazık ama ne bileyim nazım ona geçtiğindendir belki....
cnm merhaba noldu iyi misin ??anlayamadım ben
bende regliyken ağlak modda oluyorum herşeye ağlıyorum... eşinin gönlünü alırsın kız bugün yapma adama günah... ötekini da sallamaaaaaaaaaaaaaaa
amin cnm çok saol darısı hepinizin başınaneslihan ben şimdi okudum canım Allah tamamına erdirsin inşallahhhhh
kızlar nasılsınız? ben bugün biraz ümitli biraz kaygılıyım dualarınıza çok ihtiyacım var. adet günüme daha 3 gün var belirtilerimden dolayı sabredemedim test yaptım çok silik çizgi çıktı ilk idrarımla yaptım ama 1 ay önce 1 kez kimyasal gebelik geçirdiğim için korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarım diye.dua edin bana lütfen eşimden hariç kimseye bir şey diyemiyorum yine kaybederim diye. ama adet sancılarım olmuştu 2 düşüğümde bunda yok kramplar giriyor kasıklarıma göğüs çevremde sivilceler çıktı inşallah rabbim bana verir 2. meleğimi dualarınıza çok ihtiyacım var..
benim 8 eylül canım eşim kan testi moralini bozuyor dedi pazartesi idrar testini bir daha yaparız dedi. 2 kimyasal gebelikte değer düşük çıkınca ben çok endişeliydim ağlıyordum çok o yüzden sakin ve sabırla beklememi ve kimseye söylemememi istedi eşim.çok yıpranıyorum ben canım 7. ayımız oldu bu ayda kimyasal olursa eşim doktora gidecek. ama inşallah tutunur bebeğim bana.amin cnm çok saol darısı hepinizin başına
cnm korkmayalım Allah a emanet..kan testine gitmeyi düşünmüyomusun benim sat 10 eylül 32 çıktı
ya öyle çok öenmli bişey değil aslında da. patronum arayıp fırça attı bana suçum yokken. bişeyler demeye çalışırken kapattı pat diye suratıma. içimde kaldı valla....
benim 8 eylül canım eşim kan testi moralini bozuyor dedi pazartesi idrar testini bir daha yaparız dedi. 2 kimyasal gebelikte değer düşük çıkınca ben çok endişeliydim ağlıyordum çok o yüzden sakin ve sabırla beklememi ve kimseye söylemememi istedi eşim.çok yıpranıyorum ben canım 7. ayımız oldu bu ayda kimyasal olursa eşim doktora gidecek. ama inşallah tutunur bebeğim bana.
inşallah canım allah bebeklerimizi korusun yarabbim aynı acıalrı yaşatmasın inşallah. TOPİKTE ARKADAŞLAR DUALARINIZ EKSİK ETMEYİN NE OLUUUUUUUR. benim geç döllenme oldu sanırım canım biraz daha düşük değer gibi geliyor ama bu idrar testlerine güven olmuyor ne yazıkki.inşallah cnm benmde eşimin haberi yok dün kan testi yaptırdğımdan oda çok kızıyor ama ben dayanamadım işten izin alarak gittim dün akşam hala adetin geçikince gideriz diyo..bende haziranda kimyasal gebelik yaşadım bnde çok yıpratım kendimi..oyüzden göndermiyo oda..bol bol dua ederek hayırlısını istemekten başka elimizden bişey gelmez
inşallah canım allah bebeklerimizi korusun yarabbim aynı acıalrı yaşatmasın inşallah. TOPİKTE ARKADAŞLAR DUALARINIZ EKSİK ETMEYİN NE OLUUUUUUUR. benim geç döllenme oldu sanırım canım biraz daha düşük değer gibi geliyor ama bu idrar testlerine güven olmuyor ne yazıkki.
siliklerden nefret eder oldum artık.... 3 gün sonra da silik çıkarsa ümidimi yine kaybederim heralde. ama bu ay döllenmeden beri hissediyorum içine doğar ya hani hissedersin. senin belirtilerin varmı? benim ayaklarım ellerim çok üşüyor göğüslerin kenarları sivilcelendi. turşu suyuyla bozdum aklımı bu 2 3 gündür.aynen cnm ben dün ilk idrarla ve öğlende yaptım ikiside silik çizgi çıktı bu sabah yaptım başka ir markayla dahada silik çıktı bilmiyorum artık..takmayalım kafaya..streste olumsuz etkileyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?