en güzeli süper düşünmüşsünüz herkes birbirini takip ediyor zaten çok güzel olmuşşşşartık listemiz olmayacak,çünkü önce 2 çizgiyi görüyoruz hamile diye sevinip yazıyoruz sonra bir aksilik tekrar siliyoruz,böyle olmasın kimsenin üzülmeyeceği rahatlayacağı bir topik olsun dedik
hayırlı olsun inşaallah
bakımmm duurrr....
ahh bi bilsem hemencik cvp verirridmlorenna akıntın var mı yaa... yani çamaşırda leke bırakacak gibi ama çok da değil ama vajinamın ıslak olduğunu hissediyorum senin nasıl
artık listemiz olmayacak,çünkü önce 2 çizgiyi görüyoruz hamile diye sevinip yazıyoruz sonra bir aksilik tekrar siliyoruz,böyle olmasın kimsenin üzülmeyeceği rahatlayacağı bir topik olsun
hayırlı olsun inşaallah
lorenna akıntın var mı yaa... yani çamaşırda leke bırakacak gibi ama çok da değil ama vajinamın ıslak olduğunu hissediyorum senin nasıl
hadi bakk canım
ahh bi bilsem hemencik cvp verirridm
hayırlı olsun bacım inşşşşşşşşşşşş
sabahları vede arada sırada oluyooo degısıyooo yaniii.... ıslaklık bende hıssedıyorum arada...
birden oluyor dimi... ya bende birden geliyor gidip tuvalete bakıyorum beyaz ohhh diyorummm
cnm. tebrik ederim. allah saglikla tamamina erdirsin.
ben de claxane 0.4 igne oluyrm. magdem erken ogrendin ignene hemen bugun basla cnm. kimseyi dinleme bu konuda. bana yaptiklari hata yuzunden ilk ikisini kaybettim. bu dr.un sayesinde (tabi Allahin izniyle) yasiyr. bana da kalp atisi olmadan igne olmaz vs dediler. bana sacma eldj. auan ki dr.u buldum. dediki oyle sacma seymi olur. zaten kalbi atsin diye bu igne lazim dedi. magdem erken ogrendin bekleme cnm. iki igneden sana zarar gelmez.
Canım üzülme daha çok gençsin ben 3 yıllık evliyim ve 4 düşük yaşadım düşük sancısı çok kötüdür kimyasal gebelik binevi anlaşılmaz aslında adet kanamasıyla gelir bazıları hamile olduğunu bile anlamaz sende benim gibi erken test yapanlardansın sabırsızlık işte... Ve korunmana gerek yok senin istediğin zaman hamile kalabilirsin inşallah bir dahakini kucağına almayı Allah nasip eder çok geçmiş olsun
canım benim kıyamam sana ben güzelim...yapma ne olursun daha çokkkk yolun başındayız.Allah başka acılar yaşatmasın.buna da şükür her zaman şükür bebğim
bende kışı hiç sevmiyommmcanım kuzucummmmmmm saolasın düşünmen yeter midem bulanıyor biraz ama soğuktan biliyorum bugün iş yerinde çok üşüdüm kombi bozulmuş tırrr tırrrrrrrrrrrrrrrr dişlerim birbirine çarptı vallahi.. kendimi sıktım sıktım mideme vurdu galiba ayaklarımda üşüdü ki karnım öyle şiddetli gurulduyor ve ağrıyor ki kış gelmesin yaaaaaa
kıss bacımm sen hamişmiydinn ben kacırdım ki ala ala :44:birden oluyor dimi... ya bende birden geliyor gidip tuvalete bakıyorum beyaz ohhh diyorummm
kasıklarım zaten fena ağrıyo bide az önce arabayla bayırlı bir yere iş bıraktım sol bacağım iyice kasıldı..birde bi araba üstüme kırdı bende ona bakarken önümde araba durdu nasıl frene bastığımı bilemedm çok karnım ağrıyo çok korktum elim ayağım kesildi..Rabbime emanet inşallah bebeğime bişey olmamıştır:18:
haklısın kuzum çok şükür Allah daha büyük acılar yaşatmasın..
Kızlarr 2 gün geçti hastalanmadım henüz ama afedersiniz peçeteyle sildiğimde pembemsi akıntı var acaba hastalanıcammı yoksa bekleyip pazartesi testmı yapsam sol kasığım çok ağrıyo uff beklesemmı beklemesemmı bu aksammı yapsam hüsrana uğramakta istemiyorum
hg canım bence p.tesi bekle daha emin sonuç alırsın hadi inşhamişsindir inşş RABBİM göbüşünü doldursun inş
:) cok sevindim canım ins canim benjm sağlıklı kucagina almayi nasip etsjn :))
Hg aramıza
Hahahaha topik anasi gelemiyo goremiyo canım ondan sayfalarda baya hizli ilerliyor
Günaydın kızlar.
Minikbebisim ve özlem hayırlı olsun canlar inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebişleri
çok tebrik ediyorum çok mutlu oldum adınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?