Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

artık listemiz olmayacak,çünkü önce 2 çizgiyi görüyoruz hamile diye sevinip yazıyoruz sonra bir aksilik tekrar siliyoruz,böyle olmasın kimsenin üzülmeyeceği rahatlayacağı bir topik olsun dedik

hayırlı olsun inşaallah

en güzeli süper düşünmüşsünüz herkes birbirini takip ediyor zaten çok güzel olmuşşşş

bakımmm duurrr....
hadi bakk canım
lorenna akıntın var mı yaa... yani çamaşırda leke bırakacak gibi ama çok da değil ama vajinamın ıslak olduğunu hissediyorum senin nasıl
ahh bi bilsem hemencik cvp verirridm

hayırlı olsun bacım inşşşşşşşşşşşş

bugün kıslardan kimsecikler yok gibim hafta sonu oldugu için mi:44::44:

lorenna akıntın var mı yaa... yani çamaşırda leke bırakacak gibi ama çok da değil ama vajinamın ıslak olduğunu hissediyorum senin nasıl

sabahları vede arada sırada oluyooo degısıyooo yaniii.... ıslaklık bende hıssedıyorum arada...

hadi bakk canım

ahh bi bilsem hemencik cvp verirridm

hayırlı olsun bacım inşşşşşşşşşşşş

canım kuzucummmmmmm saolasın düşünmen yeter midem bulanıyor biraz ama soğuktan biliyorum bugün iş yerinde çok üşüdüm kombi bozulmuş tırrr tırrrrrrrrrrrrrrrr dişlerim birbirine çarptı vallahi.. kendimi sıktım sıktım mideme vurdu galiba ayaklarımda üşüdü ki karnım öyle şiddetli gurulduyor ve ağrıyor ki kış gelmesin yaaaaaa

kasıklarım zaten fena ağrıyo bide az önce arabayla bayırlı bir yere iş bıraktım sol bacağım iyice kasıldı..birde bi araba üstüme kırdı bende ona bakarken önümde araba durdu nasıl frene bastığımı bilemedm çok karnım ağrıyo çok korktum elim ayağım kesildi..Rabbime emanet inşallah bebeğime bişey olmamıştır:18:

Bende aynı iğneyi kullanacakmışım adet günüm bugün normalde bende uyardım doktoru zaten kese görünmeden düşüyor diye Pazartesi değerde anormallik görmezse başlıyalım dedi bilgilendirmen için teşekkürler canım

çok teşekkür ederim canım benim inşallah..

bende kışı hiç sevmiyommm
birden oluyor dimi... ya bende birden geliyor gidip tuvalete bakıyorum beyaz ohhh diyorummm
kıss bacımm sen hamişmiydinn ben kacırdım ki ala ala :44:

amannn canımm dikat ett ALLAH korusunn biraz daha fazla dikkat et annessiiiiiiiii

haklısın kuzum çok şükür Allah daha büyük acılar yaşatmasın..

bacımm nolurr üzülmee RABBİM çok büyük çokkk inş sende diger ay hamiş kalırsınn RABBİM biliyo ne kadar çokk istedimizi elimizi inş boş cevirmiyecekk inşş balımm dualarım sizlerlee

Kızlarr 2 gün geçti hastalanmadım henüz ama afedersiniz peçeteyle sildiğimde pembemsi akıntı var acaba hastalanıcammı yoksa bekleyip pazartesi testmı yapsam sol kasığım çok ağrıyo uff beklesemmı beklemesemmı bu aksammı yapsam hüsrana uğramakta istemiyorum

hg canım bence p.tesi bekle daha emin sonuç alırsın hadi inş hamişsindir inşş RABBİM göbüşünü doldursun inş

hg canım bence p.tesi bekle daha emin sonuç alırsın hadi inş hamişsindir inşş RABBİM göbüşünü doldursun inş

inşallahh allahım hepimize yaşatsın kucaklarımızı boş bırakmazsın inşallahh inanın her gün okuyorum bu sayfayı ve hepimiz için dua ediyorum.Allahım dualarımızı kabul eylesin

:) cok sevindim canım ins canim benjm sağlıklı kucagina almayi nasip etsjn :))

Hg aramıza

Hahahaha topik anasi gelemiyo goremiyo canım ondan sayfalarda baya hizli ilerliyor

Gamze canım çok teşekkürler darısı isteyen herkezin başına dualarımda hep olacaksınız

Kızlaarr barıştık :))) veeeee :)) bu sefer kendimi silkelettim komediydi yaaaa çok güldük :))) eminim tam yumurtlama günüm bugün hissediyorum eğer olmazsa günden değil şanstan o kadar eminim yumurtladığımın :)))) inşallah tutar kızlar dua edin o kadar uzun süre yattım bacaklar havada ama yine de çıkanlar çıktı yine dışarı kurtaramadım onları;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…