Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar slmmm banada bi bakın biii...10 gündür göğüslerimde hassasiyet şişme var,sağ kasığımda kramp ve ağrı,sık tuvalete çıkma ve süper bir iştah bunlar belirtilerim dün cumaydı kan verdim pazartesi çıkıcak dediler offff tabi beklermiyim boş durmadım sabah test aldırdım eşime ve uyguladım anam bide ne görelim soluk pembe tonlarında ikinci çizgii umutlandık ama hayırlısı tabi sizcee ben hamilemiyim????adetim geçmedi 2 gün var daha ama belirtiler kesin diyor....

bennnnnn hamileyimmmmmm bu gün dayanamadım özelde kan verdim hcg 128 çıktı ultrasonda görükmedi doktor dikkat et dedi 2 gün sonra tekrar kanda bakılacak ikiye katlanarak giderse olumlu dedi.... rabbim esirgesin.. çokkkk mutluyum yaa bu gün hastaneden geldiğimde sanki şoka uğramış gibiydim sevinmeyi bile bilemedim rabbim isteyen herkese versin inşallah.. ben hala kendime gelemedim öle saf saf kaldım yaaaabebek gelecek

Tebrikler canim.. allah kucagina almayi nasip etsin..
Amin darisi basimiza..

Bende ariyorum ekim topigini yaaa.. insan bir haber verir.. kizlar..
ama cok guzel olmus.. boylece sizden ayrilmam..
bizim gibi guzel anlasan guzel sohbet eden anne adaylarinada bu yakisir..

Tebrikler canim.. allah kucagina almayi nasip etsin..
Amin darisi basimiza..

aminn inşallah en kısa zamanda darısı sizlere olsun gülüm benim bayramım gerçekten bayram olacak bana çifte sevinçle.. inşallah tez zamanda sizlerde bunu tadarsınız

aminn inşallah en kısa zamanda darısı sizlere olsun gülüm benim bayramım gerçekten bayram olacak bana çifte sevinçle.. inşallah tez zamanda sizlerde bunu tadarsınız

Amin insallah.. herseyin hayirlisi.. bayrama super bir hediye oldu desene tadini cikar.. .
dikkat et doktorun dedigi gibi.. cok optum canim

Canımmm çok sevindim Rabbim sana bagislasin. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

ayyy ne güzel yaa sağlıkla kucağına alman dileğim...benimde pazartesi sonuçlar çıkıcak evde test yaptım ikinci çizgi soluk pembe olarak çıktı..bekliyorum umutluyum....eğer hamilysem doğum tarihleri hemen hemen aynı olucak seninle...

Canımmm çok sevindim Rabbim sana bagislasin. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

çok teşekkğrler inşallah canım darısı size olsun en kısa zamanda... allahım beni sevindirdiği gibi sizleri de sevindirsin inşallah bende kucağıma alırım ....

amin canım inşallah seninde bebişin seninledir rabbim onları bize bağışlasın diğer bacılarıma da tez zamanda versinler

Hayırlı olsunnn, Rabim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsinnn ve inşllah bu güzel duyguyu ben ve tum isteyenlere nasip etsinnn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…