Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hayırlı olsunnn, Rabim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsinnn ve inşllah bu güzel duyguyu ben ve tum isteyenlere nasip etsinnn :))

sağolasın canım benim amin inşallah. rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah... sen ne zamandır istiyorsun

Canımm kaynaşmışsınız siz bn nerden gireceğimi bilemiyorum konuya :))
olurmu öyle yavv sende gel beraber kaynayalım gidelim:))paylaş sende sıkıntılarını ben öyle yapıyorum ailemle paylaşamadıklarımı burda paylaşıyorum valla bütün kızlar tam destek çok rahatlıyorum utanma kıss gell sende..

sağolasın canım benim amin inşallah. rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah... sen ne zamandır istiyorsun

Aminnn ya Rabbi :)) bn 6 ay once ıkı ay üstüste deneyınce doktora soledm hormn testlerım azmış :))) işte ilaçla tedavi oluyorum mart ayına kadarda korunmamı soledı ama içim içime sıgmıyo bıran once ıstıyorum

Cevap veren bır iki arkadaş oldu ama sohbett tam tıkır gıdıyorduu pek katılmadım snra. Ahh kımde sıkıntı yok ki keşke aileme yakın olsam yurtdısında yasıyorum canm ck skılor herseyıde skypede anlatamıyorsun aılene işte

ayy canım daha yeni inşallah fazla beklemeden kavuşursun meleğine... ben 2 yıldır istiyorum bugüne kısmetmiş beklemenin ne kadar zor olduğunu bilirim. ne tadavisi oluyorsun

Canım günün geçmiş miydi belirti neler vardı anlatt

canım bat yarın dı ben 2 gün önce pembe su gibi bi akıntı gördüm ve burada da sölemiştim kızlar da yerleşme kanaması olur dediler ve bende bulantı oluyordu önce pskolojik olarak kendimde belirti yarattığımı düşünüyordum ama gerçekten de bulantıyı hissettiğimi farkettim başka da göğüslerimde hassasiyet ve sızlama vardı hala da var. bunları adet belirtisi sandım ama o pembe akıntıyı ilk defa gördüğüm için huylandım ve bugün test yaptırdım pozitif

ayy canım daha yeni inşallah fazla beklemeden kavuşursun meleğine... ben 2 yıldır istiyorum bugüne kısmetmiş beklemenin ne kadar zor olduğunu bilirim. ne tadavisi oluyorsun

Evey kısmetinde bu ay varmış bebiş bekletmiş seni ama hoşgelmiş :)) inşllh bnde cok beklemem ayrıca prolaktın tedavisi sadece kanda değil kendi hormon şiş adenom deniliyormuş işte düşürmeye calışıyoruz

gerçekten zor bi durum allah yardımcın olsun kim ailesinden ayrı deilki benimkilerde uzakta şehir mesafesi tabi sen kadar deil ama arayıp sen derdini anlatamadan 10 tane dert sayıyorlar sana sıra gelmeden ağlanıp sızzlanıp kapatıyorlar teli:))tek desteğimiz eşlerimiz ben bu konuda şanslıyım şükürler olsun beniim 5 yaşında dünya tatlısı işitme engelli biir oğlum var şimdi ikinci bebeği bekliyoruz umutla pazartesi test sonucumu alıcam hayırlısı olsun hepimiz için...

nasılsınız kızlarr

valla ben çok değişik duygular içindeyim amaba fazla sevinmek bana dokundu mu şok içerisindeyim ne güzel bi duyguymuş yaa.. en kısa zamanda sende kavuşursun canım sağlıklı bi gebelik geçirirsin bir daha hiç kayıp yaşama inş.

Arkadaşlar sitye yeni üye oldum hiçbişe bilmiyorum inş bu yazdıklarımıda doğru yere yazıorumdur:)bende bu ay bebiş istiyorum konu ilgimi çekti bu ay değil yani baydır istiyorumda 6-7 aydır olmadı malesef kistlerimden dolayı doktor tedaviye gerek yok şuan için sadece gecikecek dedi her ay kendimi hamiş sanıp sonra hayal kırıklığına uğruyorum bakalım ekim ayı belki uğurlu gelir:) Bu arada bat nedir yaa??

hoş geldin arkadaşım bat adet tarihin canım belirtilerin varmı??adet tarihin ne zaman?

sağol canım benim inşallah. tabiki çok güzel bi duygu tadını çıkar kuzumm

inşallah canım tedavin olumlu geçer bebişine kavuşursun

canım hoş geldin. inşallah sende ekim ayında ya da en kısa zamanda kavuşursun bebişine.. bat yani beklenen adet tarihin canim

Son düzenleme:

:)) ben aılemden uzaga evlenmedım aynı mahallede kaldım ama gurbetlık işte zor, ayne kuzm yaa onların derdı daa cok :)) bizim dertlerimiz neki onların derdi yanında :))) canım bnm allah oğlunu sana bağışlasınn ve ıkıncı bebşin haberini veirsin inşllh bizlere :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…