Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah canım yaa kısa zamanda senin haberlerinide bekliyoruz rabbim gönlünden geçeni versin inşallah benim şuanda bir kız çocuk özlemim var sağlıklı olsun hayırlısı olsun...

inşallah canım yaa kısa zamanda senin haberlerinide bekliyoruz rabbim gönlünden geçeni versin inşallah benim şuanda bir kız çocuk özlemim var sağlıklı olsun hayırlısı olsun...

İnşllh canımm dua edyorum yazın turkyeye inecez allahın izniyle hamile inmek istıyorumm hamile gıdersem orda kal cam ınsallh allahnasıp etsın dıyorumm başk da bişey deiyorum

kızlar ben çıkıyorum yaaa kociş bırakmıyor nette işi varmış hepinize iyi akşamlar

Sevgican ateş ölçme topiğinden sana yazdım teşekkürler cevap verdiğin için test alamadım kızlar kafayı yicem ( yaaaaa

Kelam şimdi geçmişi okudum tebrik ederim bir arkadaş daha hamileymiş canlarımmnmm Allah kucağınıza almayı nasip etsin...

hoş geldin arkadaşım bat adet tarihin canım belirtilerin varmı??adet tarihin ne zaman?
Hoşbulduk canım saol cevabın için adet tarihim 7 ekimde olması gerekiyor normalde sadece batma hissediyorum ki daha öncede adet tarihime yakın bu tarz şeyler olmuştu mide bulantısı falan o yüzden artık belirtileri psikolojik olarak hissettiğimi düşünmeye başladım neyse ki 7 sine az kaldı inş bu ay da hayal kırıklıklığına uğramam

şuanda korunuyomusun tedaviden dolayı yada her an olabirir mi?

Eşim once kendi sağlıgın diyor bana oyuzden ara vermek zorundayız aslında doktor hamile kalabılırsın diyor ( ki inşllh başka peoblemim yoksa şayet ) ama once tedavin bitsin dedi oyuzden korunmak zorunda kalıyorum

Son düzenleme:

anlıyorum seni benimde 7 ekim bugünkü testimde ikinci çizgiyi soluk pembe gördüm şükür pazarteside kan sonucumu öğrenicem ama ben kesin bakıyorum belirtilerimi çok yoğun yaşıyorum çünkü.bazı arkadaşlar hiç belirti olmadanda adet tarihleri geçince hamileliklerini öğrenebiliyorlar inşallah kısa zamanda güzel haberler verirsin test yapmadın mı?meraktan yani...

Slm kzlar bn bgun sogan kurune basladm sabah aksam bi su bardagi iciorm szce.hamile.kalmama yardimci olurmu. Bide bebek calismalarna bu kuru uygularken dvam etsek olur dimi?? Hepinzdn tavsiyeler bkliorum

yaaa inşallah bizim durumumuzda böyledir tutunmadan dolayı lekelenme olmuştur inşallahhh öyle olursa sevinçten uçarım herhal de inşallah kırmızılar gelmez gelemez bebiş gelsin

canım benim nasıl sevindim anlatamam.. daha geçen yazıştık senle bu lekelenme için.. Allahım sag saglim kucagına almak nasip etsin inşallah.. canım bişey sorcam sana ben adete 4 gün kala evde test yaptım negatifff ( hani o lekelenme oldu dedigim gün panikle yaptım bi tane.. eger olsaydı silikte olsa çıkardı dimi?? sen evde test yaptın mı hiç?

Soluk pembe de çıksa hamilesin canım ama en net sonucu kan testi verecek bende adetime 5 gün kala öğrendim hamile olduğumu çok koyu olmasada pembe çizgiyi görmüştüm senin gibi dün de kan verdim ve değerim 89.45 çıktı yani hamileyim sende umarım aynı sonuçla karşılaşırsın yani inşallah hamilesindir :)

Canım adetine kaç gün kala yaptırdın bu testi merak ettim bende de bat 5 Ekim ama ben 4 ünde yaptırdım yani dün benimkide 89.45 çıktı banada Pazartesi tekrar bakılacak buarada tebrik ederim Allah kucağımıza almayıda nasip eder inşallah

teyzeleri bebişim kendini buraya ait hissetsin diye küçük bişi aldım, evrene pozitif mesaj gönderdim beğendiniz mi :))))

bende hiç belirti olmadı hatta mens sancısı bile çektim o kadar. bence belirtiye takılmamak gerekiyor. ben mide bulantısı, kasık ağrısı, göz bebeklerinde büyüme, kaşlarda, kirpiklerde karışıklık, göğüs hassasiyeti bile aradım ama belirtim olmadı sadece yoğun kasık ağrım var hala.

testi önceki aylarda çok yaptım orda hiçbişey görmeyince hep üzülüyoum ağlıyorum bu sefer göyaa umursamıcam test almıcam diyorum ama hiç sanmıyorum ben yine meraktan dayanamz yaparım bir kaç güne:)Sende pazartesi inş beklediğin haayırlı haberini alırsın canım ben e çarşamba gününe kadar sabredip adet olmazsam sonucumu yazarım artık buraya hamileyimm yazmak nasip olur inş:)

ayy hadi iyi ya barışmışsınız sonradan çok sevindim, ben de eşimle tartışmıştım o malum günde küstük ama sonraki günü değerlendirdim ee şimdi hamileyim. İnşallah tutmuştur senin de...

çok sevindim cnm ya, Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin...

nasılsınız kızlarr
Asıl sen nasılsın cnm? Napıyosun moralin nasıl?

h.g...umarım bu topik sana da çok uğurlu gelir...

Kelam şimdi geçmişi okudum tebrik ederim bir arkadaş daha hamileymiş canlarımmnmm Allah kucağınıza almayı nasip etsin...
testi yapar yapmaz yaz cnm meraktan çatlarım yoksa :)

inşallahhhhhhhhhhhhhhhh...

Bence super fikir canım:)
Allah bol bol almayı nasip etsin

amin cnm inşallah, eskiden bebek 6-7 aylık olana kadar hiçbir şey almayın uğursuzluktur derlerdi, hala da diyolar ya...Bana göre öyle değil, evde bir parça da olsa bir şeysi olsun istedim...Teyzesi senin çalışmalar ne alemde? Malum topikçe söz aldım sizden beni teyze yapacaksınız ona göre :)

kızlar merhaba giremedim 2 gündür napıyosunuz bebiş haberleri war çok sewindim gerçekten ya Rabbim bizlerede nasip etsin biran önce inşallah =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…