:)) ben aılemden uzaga evlenmedım aynı mahallede kaldım ama gurbetlık işte zor, ayne kuzm yaa onların derdı daa cok :)) bizim dertlerimiz neki onların derdi yanında :))) canım bnm allah oğlunu sana bağışlasınn ve ıkıncı bebşin haberini veirsin inşllh bizlere :))
inşallah canım yaa kısa zamanda senin haberlerinide bekliyoruz rabbim gönlünden geçeni versin inşallah benim şuanda bir kız çocuk özlemim var sağlıklı olsun hayırlısı olsun...
İnşllh canımm dua edyorum yazın turkyeye inecez allahın izniyle hamile inmek istıyorumm hamile gıdersem orda kal cam ınsallh allahnasıp etsın dıyorumm başk da bişey deiyorum
Hoşbulduk canım saol cevabın için adet tarihim 7 ekimde olması gerekiyor normalde sadece batma hissediyorum ki daha öncede adet tarihime yakın bu tarz şeyler olmuştu mide bulantısı falan o yüzden artık belirtileri psikolojik olarak hissettiğimi düşünmeye başladım neyse ki 7 sine az kaldı inş bu ay da hayal kırıklıklığına uğramamhoş geldin arkadaşım bat adet tarihin canım belirtilerin varmı??adet tarihin ne zaman?
şuanda korunuyomusun tedaviden dolayı yada her an olabirir mi?
Hoşbulduk canım saol cevabın için adet tarihim 7 ekimde olması gerekiyor normalde sadece batma hissediyorum ki daha öncede adet tarihime yakın bu tarz şeyler olmuştu mide bulantısı falan o yüzden artık belirtileri psikolojik olarak hissettiğimi düşünmeye başladım neyse ki 7 sine az kaldı inş bu ay da hayal kırıklıklığına uğramam
yaaa inşallah bizim durumumuzda böyledir tutunmadan dolayı lekelenme olmuştur inşallahhhöyle olursa sevinçten uçarım herhal de inşallah kırmızılar gelmez gelemez bebiş gelsin
kızlar slmmm banada bi bakın biii...10 gündür göğüslerimde hassasiyet şişme var,sağ kasığımda kramp ve ağrı,sık tuvalete çıkma ve süper bir iştah bunlar belirtilerim dün cumaydı kan verdim pazartesi çıkıcak dediler offff tabi beklermiyim boş durmadım sabah test aldırdım eşime ve uyguladım anam bide ne görelim soluk pembe tonlarında ikinci çizgii umutlandık ama hayırlısı tabi sizcee ben hamilemiyim????adetim geçmedi 2 gün var daha ama belirtiler kesin diyor....
bennnnnn hamileyimmmmmm bu gün dayanamadım özelde kan verdim hcg 128 çıktı ultrasonda görükmedi doktor dikkat et dedi 2 gün sonra tekrar kanda bakılacak ikiye katlanarak giderse olumlu dedi.... rabbim esirgesin.. çokkkk mutluyum yaa bu gün hastaneden geldiğimde sanki şoka uğramış gibiydim sevinmeyi bile bilemedim rabbim isteyen herkese versin inşallah.. ben hala kendime gelemedim öle saf saf kaldım yaaaabebek gelecek
Ya şu gününden önce hamile olduğunu öğrenenler goğsunuz dokununca acıyor mu benimki hiç acımıyo 4 5 gün kaldı bata sizi görünce test yapasım geliyor ama göğüs hassasiyeti yok sizlerde varmı
testi önceki aylarda çok yaptım orda hiçbişey görmeyince hep üzülüyoum ağlıyorum bu sefer göyaa umursamıcam test almıcam diyorum ama hiç sanmıyorum ben yine meraktan dayanamz yaparım bir kaç güne:)Sende pazartesi inş beklediğin haayırlı haberini alırsın canım ben e çarşamba gününe kadar sabredip adet olmazsam sonucumu yazarım artık buraya hamileyimm yazmak nasip olur inş:)anlıyorum seni benimde 7 ekim bugünkü testimde ikinci çizgiyi soluk pembe gördüm şükür pazarteside kan sonucumu öğrenicem ama ben kesin bakıyorum belirtilerimi çok yoğun yaşıyorum çünkü.bazı arkadaşlar hiç belirti olmadanda adet tarihleri geçince hamileliklerini öğrenebiliyorlar inşallah kısa zamanda güzel haberler verirsin test yapmadın mı?meraktan yani...
Eki Görüntüle 824042
teyzeleri bebişim kendini buraya ait hissetsin diye küçük bişi aldım, evrene pozitif mesaj gönderdim beğendiniz mi :))))
ayy hadi iyi ya barışmışsınız sonradan çok sevindim, ben de eşimle tartışmıştım o malum günde küstük ama sonraki günü değerlendirdim ee şimdi hamileyim. İnşallah tutmuştur senin de...Kendimi kuaföre attım .. K.validelere de gitmemiştik ne güzel.Saçlarımı boyatayım da sonra o gelip sarılırsa akşama düşünürüm mikmik işini :)))) inşallah geç kalmamışımdır yaaa dün baya bi uzayan şeffaf akıntım oldu ama ilişki olmadı akşam misafirliğe gittik bugün de yok o akıntı gelmiyor(((
çok sevindim cnm ya, Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin...bennnnnn hamileyimmmmmm bu gün dayanamadım özelde kan verdim hcg 128 çıktı ultrasonda görükmedi doktor dikkat et dedi 2 gün sonra tekrar kanda bakılacak ikiye katlanarak giderse olumlu dedi.... rabbim esirgesin.. çokkkk mutluyum yaa bu gün hastaneden geldiğimde sanki şoka uğramış gibiydim sevinmeyi bile bilemedim rabbim isteyen herkese versin inşallah.. ben hala kendime gelemedim öle saf saf kaldım yaaaabebek gelecek
Asıl sen nasılsın cnm? Napıyosun moralin nasıl?nasılsınız kızlarr
h.g...umarım bu topik sana da çok uğurlu gelir...Arkadaşlar sitye yeni üye oldum hiçbişe bilmiyorum inş bu yazdıklarımıda doğru yere yazıorumdur:)bende bu ay bebiş istiyorum konu ilgimi çekti bu ay değil yani baydır istiyorumda 6-7 aydır olmadı malesef kistlerimden dolayı doktor tedaviye gerek yok şuan için sadece gecikecek dedi her ay kendimi hamiş sanıp sonra hayal kırıklığına uğruyorum bakalım ekim ayı belki uğurlu gelir:) Bu arada bat nedir yaa??
testi yapar yapmaz yaz cnm meraktan çatlarım yoksa :)Kelam şimdi geçmişi okudum tebrik ederim bir arkadaş daha hamileymiş canlarımmnmm Allah kucağınıza almayı nasip etsin...
testi önceki aylarda çok yaptım orda hiçbişey görmeyince hep üzülüyoum ağlıyorum bu sefer göyaa umursamıcam test almıcam diyorum ama hiç sanmıyorum ben yine meraktan dayanamz yaparım bir kaç güne:)Sende pazartesi inş beklediğin haayırlı haberini alırsın canım ben e çarşamba gününe kadar sabredip adet olmazsam sonucumu yazarım artık buraya hamileyimm yazmak nasip olur inş:)
Bence super fikir canım:)
Allah bol bol almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?