cnmmm hayırlı olsun güzel bi hamilelik geçirirsin inaşşallah hamişler çoğalıyo tpiğimizde..bende salı gününü bekliyorumm yaa test için..sat 10 eylül..4 ekimde değer 33 çıktı..beklemedeyim..seninde değerin güzel çıkmış maşşallah
azapçiçeği cnm moral bozmak yokk hep sabır diyoruz ama ypamıyoruz
canım yumurtlamadan sonra 7. günde çok çok silik çıktı. sonra dün 10. gün silik bariz pozitif... bugünde kan verdim.. 9.45 te sonuç alcam..canım benim günaydın...canım hadi bakalım hakkından hayırlısı olsun geçmişi okuyamadım evde test yapmışmıydın peki_??
günaydın canlar... uyuyamadım gittim kan verdim 9.45 de netten bakıcam sonuçlara... akşamdan beri uykumdan uyanıp dua ettim hepimize... kaç kez uyandım uyumadım mı bende bilmiyorum
Gunaydin kizlar: 3
insallah guzel haberler alacaginiz bir gun olur
Annemi hastaneye goturuyorum gitmisken yetisebilirsem bende dra goruncem. Regl 10 gun gecikti artik ilac mi verir napar
canım yumurtlamadan sonra 7. günde çok çok silik çıktı. sonra dün 10. gün silik bariz pozitif... bugünde kan verdim.. 9.45 te sonuç alcam..
merhaba canım bende bugün tekrarlayacağım kan testini birazdan giderim inşallah yükselmiştir.. cumartesi adete 1 gün kala yaptım 128 çıktı.. inş seninde yükselmiştir sonucunu bekliyoruz...
günaydın canım geçmiş olsun... test yapmışmıydın baya gecikme olmuş
Ağustos 11 de adet oldum sonra eylül 9 da sanırım bugünü beklemem lazım yoksa beklemeden bi test yaptırsam mı çok kararsızım geçen hafta sağ yumurtalığımda çok şiddetli ağrım vardı şimdi yok ama sadece hafif belim ağrıyor ne yapmalıyım sizce ?
bence hamilesin canım hadi inşallah...ay çok sevindim inş. bebeğin seninledir canım...
Saol tatlim 3gun gece negatifti. daha da yapmadim. kist oldu galiba
İnsallah canim rabbim yuzunuzu guldursun.benim adete 3 günüm var... bekliyorum son bir saatim... inşallah seninde bekleyen herkesinde değerleri yükselmiştir. sanki zaman geçmiyor...
Ağustos 11 de adet oldum sonra eylül 9 da sanırım bugünü beklemem lazım yoksa beklemeden bi test yaptırsam mı çok kararsızım geçen hafta sağ yumurtalığımda çok şiddetli ağrım vardı şimdi yok ama sadece hafif belim ağrıyor ne yapmalıyım sizce ?
benim adete 3 günüm var... bekliyorum son bir saatim... inşallah seninde bekleyen herkesinde değerleri yükselmiştir. sanki zaman geçmiyor...
ayy inşallahhhh bakalım çok az kaldı 44 dakia :)
İnsallah canim rabbim yuzunuzu guldursun.
Bence varsa cikar. sabredemezsen patlat bi test
ben sürekli negatif görmekten korkardım ama ateş yüksek olunca cesaretlendim..bencede hamilesin eğer vücutta o hormon varsa hamileysen azda olsa gözüküyor benim ilk hamileliğim öyleydi çok silik çıkmıştı adetime iki gün kala yapmıştım... ama malesef bebeğimi kaybettim... şuanda kendi kendime tekrar test yapmaya korkar oldum inan yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum yoksa şöyle beklesem mi bi kaç gün daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?