Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sağol canım inşallah senin değirinde yükselmiştir bebeğin seninledir. ben bugün tekrar gideceğim kan vereceğim değer yükseldi mi diye inşallah sorun yoktur yükselmiştir..

Gunaydin kizlar :3
insallah guzel haberler alacaginiz bir gun olur

Annemi hastaneye goturuyorum gitmisken yetisebilirsem bende dra goruncem. Regl 10 gun gecikti artik ilac mi verir napar

canım benim günaydın...canım hadi bakalım hakkından hayırlısı olsun geçmişi okuyamadım evde test yapmışmıydın peki_??
canım yumurtlamadan sonra 7. günde çok çok silik çıktı. sonra dün 10. gün silik bariz pozitif... bugünde kan verdim.. 9.45 te sonuç alcam..

günaydın canlar... uyuyamadım gittim kan verdim 9.45 de netten bakıcam sonuçlara... akşamdan beri uykumdan uyanıp dua ettim hepimize... kaç kez uyandım uyumadım mı bende bilmiyorum

merhaba canım bende bugün tekrarlayacağım kan testini birazdan giderim inşallah yükselmiştir.. cumartesi adete 1 gün kala yaptım 128 çıktı.. inş seninde yükselmiştir sonucunu bekliyoruz...

Gunaydin kizlar :3
insallah guzel haberler alacaginiz bir gun olur

Annemi hastaneye goturuyorum gitmisken yetisebilirsem bende dra goruncem. Regl 10 gun gecikti artik ilac mi verir napar

günaydın canım geçmiş olsun... test yapmışmıydın baya gecikme olmuş

Ağustos 11 de adet oldum sonra eylül 9 da sanırım bugünü beklemem lazım yoksa beklemeden bi test yaptırsam mı çok kararsızım geçen hafta sağ yumurtalığımda çok şiddetli ağrım vardı şimdi yok ama sadece hafif belim ağrıyor ne yapmalıyım sizce ?

merhaba canım bende bugün tekrarlayacağım kan testini birazdan giderim inşallah yükselmiştir.. cumartesi adete 1 gün kala yaptım 128 çıktı.. inş seninde yükselmiştir sonucunu bekliyoruz...

benim adete 3 günüm var... bekliyorum son bir saatim... inşallah seninde bekleyen herkesinde değerleri yükselmiştir. sanki zaman geçmiyor...

canım yumurtlamadan sonra kaç gün geçti idrar testi yapabilirsin...

Saol tatlim 3gun gece negatifti. daha da yapmadim. kist oldu galiba

Benim de adetim 9 gün geçti cumartesi 2. kez test yaptım negatif çıktı.

Bende artık kistten şüphelenmeye başladım. Ağrım sızımda yok çok şükür. 2-3 gün içinde dr. a gideceğim bende

benim adete 3 günüm var... bekliyorum son bir saatim... inşallah seninde bekleyen herkesinde değerleri yükselmiştir. sanki zaman geçmiyor...
İnsallah canim rabbim yuzunuzu guldursun.

Bence varsa cikar. sabredemezsen patlat bi test

ayy inşallahhhh bakalım çok az kaldı 44 dakia :)

bencede hamilesin eğer vücutta o hormon varsa hamileysen azda olsa gözüküyor benim ilk hamileliğim öyleydi çok silik çıkmıştı adetime iki gün kala yapmıştım... ama malesef bebeğimi kaybettim... şuanda kendi kendime tekrar test yapmaya korkar oldum inan yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum yoksa şöyle beklesem mi bi kaç gün daha

ben çıkıyorum kızlar kan vermeye gidiyorum inşallah yükselmiştir.. dua edin bana

Son düzenleme:
ben sürekli negatif görmekten korkardım ama ateş yüksek olunca cesaretlendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…