ben çıkıyorum kızlar kan vermeye gidiyorum inşallah yükselmiştir.. dua edin bana
ben sürekli negatif görmekten korkardım ama ateş yüksek olunca cesaretlendim..
siz kaç aydır korunmuyorsunuz? ilk gebeliğinizmi
Allah izin verirse ilk olacak... 6 aydır korunmuyoruz bu ay 5. ay bitmişi işte...
hiç endişelenmeyin silikte olsa çizgi varsa bebek kesinlikle var demektir :) kaç dk kaldı?
evetttttttttttt sonnnnnnnnnnnn 17 dakikaaaaaaaaaa
çok heyecan verici gerçektende inşallah iki gün sonrada benim için heyecanlanırız :) telefonlamı sonuç öğreniceksin... bence ara test hep dedikleri saatten erken çıkıyor çünkü
kızlar şimdi ilaydanın durumundan dolayı bi araştırayım dedim kimyasal gebelik nasıl oluyomuş...ve ben sanırım ağustosta böle bi durumla karşılaştım adetim 2 gün geçikmişti sonra çamurlaşmış bi akıntı geldi ve 3 gün sürdü kanama var ya da yoktu ama hep çamurlaşmış bi akıntıyla geçti...çok üzüldüm ya güya hamile kalırsam temizliğim bitmiş olsun die çok yormuştum kendimi bundan mıdır acaba_??
günaydın canlar... uyuyamadım gittim kan verdim 9.45 de netten bakıcam sonuçlara... akşamdan beri uykumdan uyanıp dua ettim hepimize... kaç kez uyandım uyumadım mı bende bilmiyorum
ben çıkıyorum kızlar kan vermeye gidiyorum inşallah yükselmiştir.. dua edin bana
kızlar şimdi ilaydanın durumundan dolayı bi araştırayım dedim kimyasal gebelik nasıl oluyomuş...ve ben sanırım ağustosta böle bi durumla karşılaştım adetim 2 gün geçikmişti sonra çamurlaşmış bi akıntı geldi ve 3 gün sürdü kanama var ya da yoktu ama hep çamurlaşmış bi akıntıyla geçti...çok üzüldüm ya güya hamile kalırsam temizliğim bitmiş olsun die çok yormuştum kendimi bundan mıdır acaba_??
netten hastanenin sitesitesinden şuanda açık sürekli güncelliyorum...
kimyasal gebeliğin yorulmayla ağır yük kaldırmayla falan hiç alakası yok bence... çoğu kadın bunu yaşar fakat farkına bile varmaz... bence bi muayne olun rahimde herhangi bir yara var mı yok mu diye eğer yara varsa ve kanıyorsa o zamanda çamurlaşmış kahverengi akıntı oluyor...
yaram yoktu alttan muayeneye gitmiştim herşey normaldi benimki sadece varsayım ama o ay farklı bi adet döngüm olmuştu onu biliyorum..:44::44:
Benim regle bi hafta kala agrim oldu daha da bisi yok. mevsimsel mi acabaBenim de adetim 9 gün geçti cumartesi 2. kez test yaptım negatif çıktı.
Bende artık kistten şüphelenmeye başladım. Ağrım sızımda yok çok şükür. 2-3 gün içinde dr. a gideceğim bende
gecikme olan arkadaşlar soğan suyu gecikme yapıyormuş bitkisel bir kür denediniz mi??
Günaydınlar herkese, iyi haftalar kızlar
Hayırdır, ilayda ya noldu? :26: kötü bişey yoktur inşallah
kızlar 29.91 bebeğim benimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?