Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar şimdi ilaydanın durumundan dolayı bi araştırayım dedim kimyasal gebelik nasıl oluyomuş...ve ben sanırım ağustosta böle bi durumla karşılaştım adetim 2 gün geçikmişti sonra çamurlaşmış bi akıntı geldi ve 3 gün sürdü kanama var ya da yoktu ama hep çamurlaşmış bi akıntıyla geçti...çok üzüldüm ya güya hamile kalırsam temizliğim bitmiş olsun die çok yormuştum kendimi bundan mıdır acaba_??

olabilir canım yaaa... olsun üzme kendini önündeki maçlara bak artık... ama söylediğin gibi oluyormuş.. ama testte pozitifi görmek gerekiyor sanırım...

günaydın canlar... uyuyamadım gittim kan verdim 9.45 de netten bakıcam sonuçlara... akşamdan beri uykumdan uyanıp dua ettim hepimize... kaç kez uyandım uyumadım mı bende bilmiyorum

ben çıkıyorum kızlar kan vermeye gidiyorum inşallah yükselmiştir.. dua edin bana

bende geçen ay kimyasal düşüş yaşadım; sebebini sorduğumda döllenemeyen yumurta tutunamadığı için düşüyormuş..

kimyasal gebeliğin yorulmayla ağır yük kaldırmayla falan hiç alakası yok bence... çoğu kadın bunu yaşar fakat farkına bile varmaz... bence bi muayne olun rahimde herhangi bir yara var mı yok mu diye eğer yara varsa ve kanıyorsa o zamanda çamurlaşmış kahverengi akıntı oluyor...

yaram yoktu alttan muayeneye gitmiştim herşey normaldi benimki sadece varsayım ama o ay farklı bi adet döngüm olmuştu onu biliyorum..:44::44:

Benim regle bi hafta kala agrim oldu daha da bisi yok. mevsimsel mi acaba
gecikme olan arkadaşlar soğan suyu gecikme yapıyormuş bitkisel bir kür denediniz mi??

Ewet yapmistim :)

Günaydınlar herkese, iyi haftalar kızlar
Hayırdır, ilayda ya noldu? :26: kötü bişey yoktur inşallah

Psiko noldu sonuc
Heycan yaptim hastanede sira bekliyorum. teli actim sonucunu ogreneyim diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…