- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
ya nasıl yapcam ne dicem bilmiyorum fikri olan var mı arkadaşlar
guzelim.. canimmm.. cok seviyorum sizleri..
enisteye soyledin mi ?? supriz yap..
cnm senin burcun ne?
kıyamam ben sanaaaa... kesin bende akşama uykumda sayıklar söylermişim... yok yok yarın güzel bir süpriz yapcam bakalım yarın herkesten bir fikir çıkar buluruz bişeyleraklımda o kadar yaratıcı şeyler vardı ki o an için anlatamam. ama hamile olduğumu öğrendiğim gün saf gibi geçip karşısına sana güzel bi haberim var ben hamileyim dedim. sanırım çok heyecanlıydım sürpriz falan uçup gitti aklımdan.
hayirdir bebisim... en anac burc en sulu goz burc en bagli burc... yengec burcu..
kıyamam ben sanaaaa... kesin bende akşama uykumda sayıklar söylermişim... yok yok yarın güzel bir süpriz yapcam bakalım yarın herkesten bir fikir çıkar buluruz bişeyler
ben yatıyorum kızlar yarın iş var hepinizi çok seviyorumm canlarımmmmmmmmmm ( bugün bunu çok söyledim ama seviyorummmmmmmmm)
Sizde dualariniz eksik etmeyin hamisler...dua etmeyi unutma bebişim hem bize hem kızlara...ben her gece duamı ediyorum umarım bu topik topluca hamiş olur...iyi uykular cnm...
Canim kocis terazi..hiç sordum bi tahminim vardı da...nedense terazi gibi geçti içimden.
yaaaaa bende kocişe güzel bir süprizle haberi vermek istiyorum çift çizgiyi biliyo ama kimyasal gebeliktede böyle olduğu için tam emin değil bşrde ben ona kan tahililine gittiğimi söylemedim kızar diyeyarın akşam iş çıkışı gidciem inaşallaahh değerim yükselirse süprizle söylemek istiyorum değişik fikirler bekliorum kızlarrrr
Cok guzel bir surpriz yap canim yaa.. ne kadar planlarsan planla o an gelisi verir hersey pat diye soylersin..
canim ben bunu gormustum cok guzel bebis suyun altinda uyuyor.. bide bir kadin dogum yapiyor suda izlediniz mi.. cok duygusal..
Canım bende yarın tekrar gidecem kan değerim yükselmiş mi diye senin kan değerin kaçtı sonucu alınca yazacam benim ki cuma günü 89.45 di:)
günaydın canlar... uyuyamadım gittim kan verdim 9.45 de netten bakıcam sonuçlara... akşamdan beri uykumdan uyanıp dua ettim hepimize... kaç kez uyandım uyumadım mı bende bilmiyorum
günaydınnnn hadi hayırlı olsun.. Allah gönlümüze göre versin...
git küçük bi bebek zıbını al baba beni sev falan yazsın üzerinde.. hediye paketi yaptır onuda.. akşam güzel bi masa hazırla varsa videon aç ve görmeyecegi bir yere kayıtta şekilde yerleştir.. ona hediye aldıgını söyle ve paketi ver.. büyük ihtimalle bi gömlek sweet fala sanıcak.. açtıgında ise :) mutlu son.. benim hayalimdi bu begenirsen sen yap canım
günaydın canlar... uyuyamadım gittim kan verdim 9.45 de netten bakıcam sonuçlara... akşamdan beri uykumdan uyanıp dua ettim hepimize... kaç kez uyandım uyumadım mı bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?