Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya nasıl yapcam ne dicem bilmiyorum fikri olan var mı arkadaşlar

aklımda o kadar yaratıcı şeyler vardı ki o an için anlatamam. ama hamile olduğumu öğrendiğim gün saf gibi geçip karşısına sana güzel bi haberim var ben hamileyim dedim. sanırım çok heyecanlıydım sürpriz falan uçup gitti aklımdan.

canim ben ilk ay hamile kaliniyor diye saniyodum yaa... (gulmeyin tamam acemiyiz ogreniyoz.. )
kocisin en yakin arkadasiyla guzel bir surpiz planlamistik.. yani su cocuk oyuncaklari oluyo yaa ses cikaran ustune basinca.. bebekler icin.. ondan alcaktik arkadaslarina 5 kisi ve ben.. aksam kocis toptan geldiginde guzel bir supriz olcakti herkes biryerden cikacakti oyuncakla.. ozelde ikimiz arasindada olabilir bu ama arkadaslarini fotografci olarak kulanicam..
tabi hayalerr uctu. . ama olsun olursa yapicam.. insallah..

kıyamam ben sanaaaa... kesin bende akşama uykumda sayıklar söylermişim... yok yok yarın güzel bir süpriz yapcam bakalım yarın herkesten bir fikir çıkar buluruz bişeyler
ben yatıyorum kızlar yarın iş var hepinizi çok seviyorumm canlarımmmmmmmmmm ( bugün bunu çok söyledim ama seviyorummmmmmmmm)

dua etmeyi unutma bebişim hem bize hem kızlara...ben her gece duamı ediyorum umarım bu topik topluca hamiş olur...iyi uykular cnm...

yaaaaa bende kocişe güzel bir süprizle haberi vermek istiyorum çift çizgiyi biliyo ama kimyasal gebeliktede böyle olduğu için tam emin değil bşrde ben ona kan tahililine gittiğimi söylemedim kızar diye yarın akşam iş çıkışı gidciem inaşallaahh değerim yükselirse süprizle söylemek istiyorum değişik fikirler bekliorum kızlarrrr

Canım bende yarın tekrar gidecem kan değerim yükselmiş mi diye senin kan değerin kaçtı sonucu alınca yazacam benim ki cuma günü 89.45 di:)

Cok guzel bir surpriz yap canim yaa.. ne kadar planlarsan planla o an gelisi verir hersey pat diye soylersin..

canim ben bunu gormustum cok guzel bebis suyun altinda uyuyor.. bide bir kadin dogum yapiyor suda izlediniz mi.. cok duygusal..

Evet canım izlemiştim. Çok güzel yaa Allah hepimize nasip etsin bu duyguyu

Canım bende yarın tekrar gidecem kan değerim yükselmiş mi diye senin kan değerin kaçtı sonucu alınca yazacam benim ki cuma günü 89.45 di:)

benm bata 6 gün varken 32 çıktı cnm şimdi 3 gün var..iş çıkışı gdip yaptırıcam sonuc akşam 9 gibi belli olur senin bat nezamanken bu değer

günaydın canlar... uyuyamadım gittim kan verdim 9.45 de netten bakıcam sonuçlara... akşamdan beri uykumdan uyanıp dua ettim hepimize... kaç kez uyandım uyumadım mı bende bilmiyorum

günaydın canlar... uyuyamadım gittim kan verdim 9.45 de netten bakıcam sonuçlara... akşamdan beri uykumdan uyanıp dua ettim hepimize... kaç kez uyandım uyumadım mı bende bilmiyorum

günaydınnnn hadi hayırlı olsun.. Allah gönlümüze göre versin...

git küçük bi bebek zıbını al baba beni sev falan yazsın üzerinde.. hediye paketi yaptır onuda.. akşam güzel bi masa hazırla varsa videon aç ve görmeyecegi bir yere kayıtta şekilde yerleştir.. ona hediye aldıgını söyle ve paketi ver.. büyük ihtimalle bi gömlek sweet fala sanıcak.. açtıgında ise :) mutlu son.. benim hayalimdi bu begenirsen sen yap canım

dün akşamdan beri midem çok kötü psikolojik mi bilmiyorum ama güzel bir sofra yada bir yere yemeğe gidecek kıvamda değilim pek ama hediye olabilir...

Günaydın kızlar. Topiğin ismi mi değişmiş?? Baya da ilerlemiş. Umarım güzel haberler vardır. İnternetten bişeyler araştırırken ilginç şeyler okudum. Sizinle paylaşayım dedim. Mantıklı gelen yapabilir. Ama nisanı beklemek lazım maalesef

Peygamberimiz (sav)’den rivayet olundu ki:

‘’Cebrail as Bana öyle bir ilaç öğretti ki, (o ilaç sayesinde,insanların) doktorların ilaçlarına hiç ihtiyacı kalmaz’’

Eshab-ı Kiram : (o ilaçtan) Bize de haber ver,Ya Rasulullah dediler, Rasulullah (sav):

‘’Nisan yağmurunu alınız (toplayınız) Ona; 70 defa Fatiha-i şerife, 70 defa İhlâs-ı şerif, 70 defa Felak suresini, 70 defa Nâs suresini, 70 defa Tesbih duasını (SübhanAllahi vel-hamdü Lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vâllahü ekber ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil-aliyyıl-azîm) okuyunuz Sonra, 7 gün devamlı olarak sabah akşam birer bardak içiniz Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki, Cebrâil Bana dedi ki ; "Bu sudan içen kimsenin, cesedinden, damarından, sinirinden, etlerinden, o kimseye ağrı, acı veren rahatsızlığını Cenâb-u Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet verir’’

Yine başka bir Hadis-i Şerif’te :

‘’Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki, çocuğu olmayan bir erkek, bu sudan hanımına içirirse, Allahü Teala’nın izni ile hanımı hamile kalır Hanımının başı ağrıyan bir erkek bu sudan hanımına içirirse, bu su ona (sıhhati için) yeterlidir İçen kimsenin balgamını keser Rüzgar ona zarar vermez, çirkin haller kendisine isabet etmez Bel ağrısından, karın ağrısından, şikayeti kalmaz Alaca hastalığından korkmaz Göğüs ağrısı çekmez Kalbine gelen vesvese (evhâm), gönlünden çıkar gider Kendini çok beğenmek, hased, kibir, düşmanlık, gıybet ve koğuculuk (gibi manevi hastalıklar dahil), dünyada yaşayan her fani (geçici) olanlar için ü Teala’nın izni ile fayda vericidir’’

canım benim günaydın...canım hadi bakalım hakkından hayırlısı olsun geçmişi okuyamadım evde test yapmışmıydın peki_??

güzel anneler günaydın..aaa hayırdır topiğin ismi değişmiş...bu arada çok ösledim ben sizi hamileler var mı beni de haberdar edin topik çok hızlı geçmiş okuyamıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…