- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Tesekkurler canim.... Hersey kismet... Ugurunuzu bizede bulastirin....
adeti bekleyen kızlar ben burada bi konuda okumuştum elle vajinadan gebelik muayenesini geçen ay adetme 1gün kala denedm yatar pozisyonda orta parmağmla rahim sert sıkı pùtürlüydü.ve adet oldum... adetme 1 gün var tekrar denedim rahimim yumuşacık su dolu balon gibi test yaptm 2.çizgi hafif silik çıktı kan sonucumu yarın alıcam.olumlu gibi ama hayırlısı artık paylaşmak istedim isteyen dener.
Inss canim... Allah once hic olmayanlara versin sonrada bizlere....Saol canım sende hoş geldin inşallah seninde güzel haberlerini okuruz burdan
tebrikler cnm...
Kuşum sıra sana geliyor giderek, herkes hamiş olsun çok istiyorum ama özellikle hamiş haberini almak için sabırsızlandığım bikaç kişiden birisin. Allahım nolur monbebecim de gelsin peşimizden en kısa zamanda...bugün yaptırdım kan testini 614,5 çıktı kuşum...
bebeğimmmmm en kısa sürede inşllah senin de güzel haberlerini duyacağız dualarımız seninleeeeAy canim benim.. allah razi olsun.. bende isterim pesinizden gelmeyi.. hayirlisi bakalim..
masallah kan testinin sonucu cok guzel..yegenime iyi bakiyosun.. oda annesine iyi tutunmus.. yerim ben onu..
bebeğimmmmm en kısa sürede inşllah senin de güzel haberlerini duyacağız dualarımız seninleeee
saol bebeğim ellerim titriyor telefonun ekranında geri geri yapmaktan sıkıldım :))))))))Kiz taze hamiss.. tebrik etim gormedin galiba heycandan.. yerim ben seni..
allah'im kucagina almayi nasip etsin..
benim ates durumunu biliyosun.. insallah gelicem yakinda pesinizde..
Ay canim benim.. allah razi olsun.. bende isterim pesinizden gelmeyi.. hayirlisi bakalim..
masallah kan testinin sonucu cok guzel..yegenime iyi bakiyosun.. oda annesine iyi tutunmus.. yerim ben onu..
canım özelde zaten 15 gün kontrol veriyorlar ya özele git istersen sonra yine kontole gidersingel bebeğim gel bekliyorum dört gözle...adetim 4 gün gecikti bugün yaptırdım işte testi 614 iyi mi ki? bilemedim şimdi. hiç araştırmamıştım o değerleri falan. perşembe günü gidecektim kadın dogumcuya ama yarın mı gitsem? gerçi bişi göremicek değer 2000 lere çıkmadan
Bilmezmiyim canim benim.. insallah insallah bu ay olmasa obur ay gelicem ama..saol bebeğim ellerim titriyor telefonun ekranında geri geri yapmaktan sıkıldım :))))))))
seni de göreceğiz peşimizde bebeğim hiç şüphem yokkkkkkkkkkkk
insallah bebisim.. vallahi bebegim bende bilmiyorum degerleri ama cute abla yazmisti bir kere degerleri okumustum o yuzden guzel diyorum.. ama bence biraz daha bekle doktora gitmek icin.. tabiki sen daha iyi bilirsin..gel bebeğim gel bekliyorum dört gözle...adetim 4 gün gecikti bugün yaptırdım işte testi 614 iyi mi ki? bilemedim şimdi. hiç araştırmamıştım o değerleri falan. perşembe günü gidecektim kadın dogumcuya ama yarın mı gitsem? gerçi bişi göremicek değer 2000 lere çıkmadan
canım benim güzel kalpli arkadaşımmmmmmmBilmezmiyim canim benim.. insallah insallah bu ay olmasa obur ay gelicem ama..sen yegenimize dikkat et fazla yorma kendini yediklerine ictiklerine dikkat et guzelim..
insallah bebisim.. vallahi bebegim bende bilmiyorum degerleri ama cute abla yazmisti bir kere degerleri okumustum o yuzden guzel diyorum.. ama bence biraz daha bekle doktora gitmek icin.. tabiki sen daha iyi bilirsin..
guzelim.. canimmm.. cok seviyorum sizleri..canım benim güzel kalpli arkadaşımmmmmmm
canım bence değerin çok güzel hiç sıkıntı yapma bugün bişeye dikkat ettim ben yorulunca karnımda ağrı oluyor yatarken pek yok... sende yorma sakın kendiniinşallahhhhhhhh, güzel düşünecez güzel olacak hadi hayırlısııııı...
hayırlısı olsun inşallah...Allah gönlüne göre versin cnm...
ilk silik testi biliyor ama bu ona göre çok belirgin bunu yaptğımı bilmiyorguzelim.. canimmm.. cok seviyorum sizleri..
enisteye soyledin mi ?? supriz yap..
canım özelde zaten 15 gün kontrol veriyorlar ya özele git istersen sonra yine kontole gidersin
özelden aldım randevumu zaten. oraya gidecem de bayramda tatile gitcez eşimle, perşembe değer 1500 ve üstü olursa doktor vajinal ultrasonla görürmüş, tatil dönüşü de genel ultrasonla baktırsam diyorum ama ayy ne bileyim kafam karıştı. oyyy bebişime arkadaş da gelmiş, çok mutlu oldum yaaaaa...kan testin de iyi çıkacak inşallah yarın, sonrasında güzel ve özel bi kutlama yaparsınız kocişinle :)
Cok guzel bir surpriz yap canim yaa.. ne kadar planlarsan planla o an gelisi verir hersey pat diye soylersin..ilk silik testi biliyor ama bu ona göre çok belirgin bunu yaptğımı bilmiyor
yarın kan vercem sonra ona söylerim yarın akşama ama ne dicem bilmiyorum
canim ben bunu gormustum cok guzel bebis suyun altinda uyuyor.. bide bir kadin dogum yapiyor suda izlediniz mi.. cok duygusal..kızlaaar bağlantı paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama inşallah banlanmam :)
Thalasso Bain Bebe par Sonia Rochel - YouTube
eğer tatile gidicekseniz mutlaka doktora gözük canım riske atmaözelden aldım randevumu zaten. oraya gidecem de bayramda tatile gitcez eşimle, perşembe değer 1500 ve üstü olursa doktor vajinal ultrasonla görürmüş, tatil dönüşü de genel ultrasonla baktırsam diyorum ama ayy ne bileyim kafam karıştı. oyyy bebişime arkadaş da gelmiş, çok mutlu oldum yaaaaa...kan testin de iyi çıkacak inşallah yarın, sonrasında güzel ve özel bi kutlama yaparsınız kocişinle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?