Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Tesekkurler canim.... Hersey kismet... Ugurunuzu bizede bulastirin....

inşallahhhhhhhh, güzel düşünecez güzel olacak hadi hayırlısııııı...

hayırlısı olsun inşallah...Allah gönlüne göre versin cnm...

Ay canim benim.. allah razi olsun.. bende isterim pesinizden gelmeyi.. hayirlisi bakalim..
masallah kan testinin sonucu cok guzel.. yegenime iyi bakiyosun.. oda annesine iyi tutunmus.. yerim ben onu..

Ay canim benim.. allah razi olsun.. bende isterim pesinizden gelmeyi.. hayirlisi bakalim..
masallah kan testinin sonucu cok guzel.. yegenime iyi bakiyosun.. oda annesine iyi tutunmus.. yerim ben onu..
bebeğimmmmm en kısa sürede inşllah senin de güzel haberlerini duyacağız dualarımız seninleeee

bebeğimmmmm en kısa sürede inşllah senin de güzel haberlerini duyacağız dualarımız seninleeee

Kiz taze hamiss.. tebrik etim gormedin galiba heycandan.. yerim ben seni..
allah'im kucagina almayi nasip etsin..
benim ates durumunu biliyosun .. insallah gelicem yakinda pesinizde..

Kiz taze hamiss.. tebrik etim gormedin galiba heycandan.. yerim ben seni..
allah'im kucagina almayi nasip etsin..
benim ates durumunu biliyosun .. insallah gelicem yakinda pesinizde..
saol bebeğim ellerim titriyor telefonun ekranında geri geri yapmaktan sıkıldım :))))))))
seni de göreceğiz peşimizde bebeğim hiç şüphem yokkkkkkkkkkkk

gel bebeğim gel bekliyorum dört gözle...adetim 4 gün gecikti bugün yaptırdım işte testi 614 iyi mi ki? bilemedim şimdi. hiç araştırmamıştım o değerleri falan. perşembe günü gidecektim kadın dogumcuya ama yarın mı gitsem? gerçi bişi göremicek değer 2000 lere çıkmadan

canım özelde zaten 15 gün kontrol veriyorlar ya özele git istersen sonra yine kontole gidersin

saol bebeğim ellerim titriyor telefonun ekranında geri geri yapmaktan sıkıldım :))))))))
seni de göreceğiz peşimizde bebeğim hiç şüphem yokkkkkkkkkkkk
Bilmezmiyim canim benim.. insallah insallah bu ay olmasa obur ay gelicem ama.. sen yegenimize dikkat et fazla yorma kendini yediklerine ictiklerine dikkat et guzelim..
insallah bebisim.. vallahi bebegim bende bilmiyorum degerleri ama cute abla yazmisti bir kere degerleri okumustum o yuzden guzel diyorum.. ama bence biraz daha bekle doktora gitmek icin.. tabiki sen daha iyi bilirsin..

canım benim güzel kalpli arkadaşımmmmmmm

Taze hamisler....
yumurtlamaya sunabuna dikkat ettinizmi....
bende dijital testlerden denicem en azindan belirti diye kendimi kandirmim....

inşallahhhhhhhh, güzel düşünecez güzel olacak hadi hayırlısııııı...

hayırlısı olsun inşallah...Allah gönlüne göre versin cnm...
canım bence değerin çok güzel hiç sıkıntı yapma bugün bişeye dikkat ettim ben yorulunca karnımda ağrı oluyor yatarken pek yok... sende yorma sakın kendini

canım özelde zaten 15 gün kontrol veriyorlar ya özele git istersen sonra yine kontole gidersin

özelden aldım randevumu zaten. oraya gidecem de bayramda tatile gitcez eşimle, perşembe değer 1500 ve üstü olursa doktor vajinal ultrasonla görürmüş, tatil dönüşü de genel ultrasonla baktırsam diyorum ama ayy ne bileyim kafam karıştı. oyyy bebişime arkadaş da gelmiş, çok mutlu oldum yaaaaa...kan testin de iyi çıkacak inşallah yarın, sonrasında güzel ve özel bi kutlama yaparsınız kocişinle :)

ya nasıl yapcam ne dicem bilmiyorum fikri olan var mı arkadaşlar

ilk silik testi biliyor ama bu ona göre çok belirgin bunu yaptğımı bilmiyor
yarın kan vercem sonra ona söylerim yarın akşama ama ne dicem bilmiyorum
Cok guzel bir surpriz yap canim yaa.. ne kadar planlarsan planla o an gelisi verir hersey pat diye soylersin..
kızlaaar bağlantı paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama inşallah banlanmam :)
Thalasso Bain Bebe par Sonia Rochel - YouTube
canim ben bunu gormustum cok guzel bebis suyun altinda uyuyor.. bide bir kadin dogum yapiyor suda izlediniz mi.. cok duygusal..

eğer tatile gidicekseniz mutlaka doktora gözük canım riske atma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…