Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar ekrana aptal aptal bakıp ağlamaktan kendimi alamıyorummmm... bişey de düşünemiyorum eşime nasıl sölim bana fikir verin nolur...

fikirrlerrrr

1 ) eşinin sana ilk evlenme teklifi ettiği yere onu götürme şansın varmı ?

2) eşin ile iş çıkışı yanlız kalabileceğiniz romantik bi yer varmı ?

3) eşin ev kuşu ise evde yapılacak klasik ama süper süprizlerr

seç bakalımmm

kızlar ekrana aptal aptal bakıp ağlamaktan kendimi alamıyorummmm... bişey de düşünemiyorum eşime nasıl sölim bana fikir verin nolur...

Güzel bi sürpriz yapmalısın bence, güzel yemekler hazırla özel bir gün olsun sizin için, ya da anlamlı dokunaklı bi mektupta yazabilirsin ceketinin cebine veya cüzdanına da koyabilirsin. Ay ne bilim bende heyecan yaptım bunları düşünmek çok hoş bi duygu D

canlarım dün akşamdan beri midem bulanıyor şimdi dahada şiddetlendi sanırım heyecandan ya da bebeğimden bilmiyorum ama yemek olmaz ne evde ne dışarda....

mektubu bende düşündüm olabilir aslında ama öyle ağlağım ki ağlamaktan yazaabilir miyim bilmiyorum...

korkudan yapamıyorum yoksa diye

o negatifi görmek hiç hoş olmuyo gerçekten. ben de regl günümü beklemeye karar vermiştim bu ay, ama bu sefer de 4 gün erken geldi kırmızılar
ama senin en azından hala umudun var. ben olsam dayanamaz yapardım. ama ısrar edip üzülmenize sebep olmak da istemem tabi. belirtiler çoksa yapın bence

günaydın hoşgeldin

bende bekliyorum ama gelen giden yok bakalım hayırlısı hakkımızda
sendede ıslaklık varmı? Her an adet olacak gibi :18: Yoksam ben panikmi yaptığımdan öle bilmiorum :26:

gunaydin canim ins. Bebis gelir
Umut etmek bile guzel olur.

öle mersahım ama sonunda dumur olmakta çok kötü oluyor

kızlar bunları yazacağıma kendime söz vermiştim...
bence ateş ölçün arkadaşlar yararlı olduğunu düşünüyorum... ne zaman yumurtladığınızı görebiliyorsunuz bunu ateş ölçme topiğinden ayrıntılı bulabilirsiniz...
yumurtlamam 17. gün oldu ve bizim o gün ilişki oldu.. ve ben iki gün sonra şiddetli basık batması yaşadım... yani ağrı değil sanki kemiğin dört parmak yanında bir batma iğne batması gibi aynı... ateşim sürekli aynı kaldı birde batmam tek taraflıydı... bacaklarımı dikip yatmadam ama 3-4 saatte yataktan kalkmadım ne olur ne olmaz diye... duşumuda sabah aldım... sıcak su değildi bu önemliymiş... aklıma geldikçe yine yazarım canlarım

sendede ıslaklık varmı? Her an adet olacak gibi :18: Yoksam ben panikmi yaptığımdan öle bilmiorum :26:

öle mersahım ama sonunda dumur olmakta çok kötü oluyor
kızlar vajina içi benimde ıslak zaman zamanda beyaz akıntı geliyor... çamaşırı ıslatacak gibi.. bende adet sandım ama değil...

Bence baş başa oldugunuz bir yerde söyle ki, duygularınız doruğa çıktıgında etrafınızda çekineceğiniz kimse olmasın doyasıya yaşayın..
Erkeklerde bizim gibi bu kadar duygusal olabiliryormu acaba, bende böyle bir haber karşısında eşimin nasıl bi tepki vereceğini çok merak ediyorum yaaa :)))

benimki biraz deli cinsinden... heyecan yapıyor en silikte bile neler yaptı... onun heyecanın yanında benim süprizim sönük kalmasın istiyorum başbaşa olmak çok önemli haklısın

Bence sana ewlenme teklifi ettiği yere götür onu.. sohbet sırasındada sen bana burada nefes alana dek beraber bi yaşam sunmuştun.. bize mutluluğumuzun ilk adımını getirmiştin.. bende mutluluğumuzun pekişmesini vericem şimdi sana diye bi paket verebilirsin.. üzerinde bi mektup.. ' BABİŞKOOO BEN YOLA ÇIKTIM GELİYORUM.. HAZIRLANIN..' tarzında güzel bi cümle bebişinin ağzından... sonra içini açacak ve senin idrar testin çıkacak ben böle bişi düşünürümmm

Bende aynı zamanda ateş ölçme topiğindeyim ve orda geçen ay ateşimi düzenli ölçtüm. Yumurtlama günümde ilişki olmamıştı kaçırmıştım ve regl geldi malesef. Bu ay reglimin 5. günündeyim 2 gün sonra tamamen biter. Bu kez gün aşırı değil hergün yapıcam. Spermler 2-3 gün yaşar diyorlar ama herkesin spermi yaşamıyor demekki yumurtlama günümden 1 gün önce ilişki olmuştu ama olmadı. Sen hergün mü denedin gün aşırı ya da kafana göre mi ??

Gunaydin cnm
Hadi insallah.bak herkes gusel heberler veriyo
Sende test yapsaydin bi

slmlar bayanlar iyi haftalar olsun nasılsınız bakalım . . . . .bu arada topiğin adım mı değişti ben 4-5 gndür giremiyorum da işten dolayı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…