Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gunaydin cnm
Hadi insallah.bak herkes gusel heberler veriyo
Sende test yapsaydin bi

canım benim batım bu gün hemen çıkmaz diye bekliyorum.. bu gün bi gelmesin sonra bakıcam.. çünkü inan çok zor o tek çizgi ile karşı karşıya gelmek

hayırlısı diyorum artık.. ama çok az bel ağrım var başkada bişi yok.. ayy ne zormuş yaaa.. :18::18:

gün aşırı ilişki yumurtlamaya kadar yumurtlama olduktan sonra kafama göre

Cok zor cnm gercekten
Ben alistim ama tek cizgi gorunce hicbisey hissetmiyorum:)

bu düşüncene katılıyorum canım. son reglimi de oldum. gelecek reglden 14 gün öncesi yumurtlama olur deniyor. benim ayın 17 sine denk geliyor. ve tam da o gün ilişki olmuştu. hatta 15 17 19 olmuştu. ama tutturamamışız ki ben hem de 4 gün erken gelcek şekilde regl oldum. benim de reglim bugün bitti. ovulasyon testi kullanıcam bu ay. sipariş verdim bugün yarın gelir. bakalım gerçekte nezaman yumurtluyomuşum görelim:) takvim hesabı tutmadı bende. tabi şunu da unutmamak gerekir ki, Allah nezaman OL derse ozaman olacak arkadaşım. biz elimizden geleni yapıcaz gerisi Yüce Rabbimizin takdiri.

Celikkoldayim canjm eti biskuvilerinin muhasebesine bakıyorum hayor bnmde yok piknik tüpüm( ama haydarimiz var kocaman bi odun sen nerde çalışıyorsun

Ayyyy evet ne güzel olur walla yaa

ben inş. mühendisinin yanında teknikerim sırakapılarda piknik tüpüne gerek kalmadı hatırlamış doğum günümü çok mutlu oldum biraz geç bir cvp oldu ama

Günaydın canlar kimler hamisss yine ne kacirdim beeennn

günaydın canım hoş geldin bende yeni geldim ayrıca 4-5 günde giremiyorum nete yoğunluktan topik adı mı değişti bir bilgin var mı kimler hamile bizi biri aydınlatsın kaç kişi bekliyodu hamileliği kaç kişi hamile yada hamile değil . . . .

tşkler canımmm 2 gün giremedim geç oldu biraz ama çoook tşkler

doğum günün galiba canım yeni yaşında Allah sana ne dilersen nasip etsin . . . .bir önceki yaşından dahada çok güzel günler yaşaman dileyiğle iyiki doğdun . . . .

hemde nasıllll ya aslında karnıma bir ağrı giriyordu sonrasında gaz ile çıkıyordu ağrı

yaaa sizi okudukça umutlanmaya başladım.. bendede karnıma ağrı girio sonrada dediğin gibi gazla çıkıp gidiyo ağrı.. ama ben her insanda öle diye düşünüyorum. sonuçta gaz karın ağrısı yapar die çok düşünmemiştim :26:

ayy yaa inşallah gelmezzzz :18:

inşallah gelmez bebeğimmmmm

ben inş. mühendisinin yanında teknikerim sırakapılarda piknik tüpüne gerek kalmadı hatırlamış doğum günümü çok mutlu oldum biraz geç bir cvp oldu ama

piknik tüpüne gerek kalmadığına çok sevindim. bide neler neler yazdın cuma günü kocişin seni unutmamış.. mutlu olun hep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…