Gunaydin cnm
Hadi insallah.bak herkes gusel heberler veriyo
Sende test yapsaydin bi
Bende aynı zamanda ateş ölçme topiğindeyim ve orda geçen ay ateşimi düzenli ölçtüm. Yumurtlama günümde ilişki olmamıştı kaçırmıştım ve regl geldi malesef. Bu ay reglimin 5. günündeyim 2 gün sonra tamamen biter. Bu kez gün aşırı değil hergün yapıcam. Spermler 2-3 gün yaşar diyorlar ama herkesin spermi yaşamıyor demekki yumurtlama günümden 1 gün önce ilişki olmuştu ama olmadı. Sen hergün mü denedin gün aşırı ya da kafana göre mi ??
canım benim batım bu gün hemen çıkmaz diye bekliyorum.. bu gün bi gelmesin sonra bakıcam.. çünkü inan çok zor o tek çizgi ile karşı karşıya gelmek
hayırlısı diyorum artık.. ama çok az bel ağrım var başkada bişi yok.. ayy ne zormuş yaaa.. :18::18:
psipsiko sende gaz sorunu olmuşmuydu peki
Bende aynı zamanda ateş ölçme topiğindeyim ve orda geçen ay ateşimi düzenli ölçtüm. Yumurtlama günümde ilişki olmamıştı kaçırmıştım ve regl geldi malesef. Bu ay reglimin 5. günündeyim 2 gün sonra tamamen biter. Bu kez gün aşırı değil hergün yapıcam. Spermler 2-3 gün yaşar diyorlar ama herkesin spermi yaşamıyor demekki yumurtlama günümden 1 gün önce ilişki olmuştu ama olmadı. Sen hergün mü denedin gün aşırı ya da kafana göre mi ??
Celikkoldayim canjm eti biskuvilerinin muhasebesine bakıyorum hayor bnmde yok piknik tüpüm( ama haydarimiz var kocaman bi odun sen nerde çalışıyorsun
Ayyyy evet ne güzel olur walla yaa
Günaydın canlar kimler hamisss yine ne kacirdim beeennn
iyi ki doğdun lility...
mutlu yıllaaar saaanaaa...
hemde nasıllll ya aslında karnıma bir ağrı giriyordu sonrasında gaz ile çıkıyordu ağrı
iyiki doğdun canım benim nice mutlu yıllara bebiş sesli bi yil olsun ins
gaz sorunu bende de var acaba bu da bi belirtimi birde yüzüm gözüm uçuk içinde şu anda
tşkler canımmm 2 gün giremedim geç oldu biraz ama çoook tşkler
hemde nasıllll ya aslında karnıma bir ağrı giriyordu sonrasında gaz ile çıkıyordu ağrı
lility doğum gunun kutlu olsun cnm nice yıllarraaa:119::119::119::119::119:
yaaa sizi okudukça umutlanmaya başladım.. bendede karnıma ağrı girio sonrada dediğin gibi gazla çıkıp gidiyo ağrı.. ama ben her insanda öle diye düşünüyorum. sonuçta gaz karın ağrısı yapar die çok düşünmemiştim :26:
ayy yaa inşallah gelmezzzz :18:
ben inş. mühendisinin yanında teknikerim sırakapılardapiknik tüpüne gerek kalmadı hatırlamış doğum günümü çok mutlu oldum biraz geç bir cvp oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?