Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın canlarım, musmutlu bi gün olur bugün inşallah...ayyy ne güzel bu topik ugurlu geldi hamiş sayısı çifter çifter artıyo her gün :) liste kaldırılmasaydı görürdük sayıyı...

Gunaydin canim psipsiko hamile
Bi de kelam di sanirim adi .baska varmiydi unuttum
öyle miiii çok güzel bi haber yaaa coj sevindim darısı başımıza

hoşgeldin icranımmm

psikom hamişşş

ben ve loyalsun kızçeminde bat günü bugün bekliyoruz gelen giden yok şimdilik ikimizdede :18::18:
ayy ins gelmez kırmızılar
Canim yaaa :18:

Hb canim sende hg nasilsin evet topik adi degisti canim...ohhh cifter çifter cikiyo hamislerrr

kızlar kimse neden benim slmımı almıyo yaaaa

günaydın cnmmm.. sorduğun sorunun cevabını şu şekilde biliyorum. herkes burda beraber kalmak istedi. hamile olanlarımız ve olmayanlar topik kapanmasın diye ve mesaj atıldı kabul edildi ve topiğin adı değişti. yani hep beraberiz :)

Son düzenleyen: Moderatör:

ovulasyon testleri çok işe yarıyor ben ilk gebeliğimi onunla tuttrumuştum hemde hemen o ay tavsiye ederim....

günaydın hayırlı haftalar güzel haberlerle başlayan hafta böyle devam eder inş.
tebrik ederim psipsiko darısı isteyen herkesin başına AMİN

günaydın canlarım, musmutlu bi gün olur bugün inşallah...ayyy ne güzel bu topik ugurlu geldi hamiş sayısı çifter çifter artıyo her gün :) liste kaldırılmasaydı görürdük sayıyı...

aaaa neden kaldırıldı ki listee :26:

topiğin ismide değişmiş neden kızlarrr.. bilgisi olan varmı bu değişikliklerden :26:

Bende bebekten sonra regl dönemlerimde sapmalar yaşıyorum. Ağustos ayında 35. gün reglim geldi, bu ay ise 24. gün arada baya fark var normal döngüm 28-29 dur. İçeri düşen spermler bu döngüyü etkiliyor galiba. Aslında bu dengesizliği olumlu olarak sayanlar var. Arkadaşımla paylaştım bunu, onunda böyle gelgitleri olmuş herkes iyiye işaret diyor ama bakalım kısmet. Dediğin gibi hesap kitap elimizden geleni yapmak tabiki önemli ama Rabbim gününü, zamanını, yerini herşeyi biliyor. İnşallah en kısa zamanda gelsin güzel miniklerimiz. (Çokta diretmek istemiyorum Hayırlı olacaksa)

bebeğim benimde hala ıslaklıklarım devam ediyor ıslaklık var yani... beyaz krem gibi kıvamlı akıntı da var

evet cnm benim de öyle çok rahatsız olduğum için günlük ped değiştirip duruyorum...ama azaldı son 2 gündür...beta hcg 29'muş haaa ayyyyyyyy çok çok mutluyum ben yaaa...inşallah yarın öbür gün hatta ekim sonuna kadar hep dörder beşer tane hamiş haberi alırız...

Gunaydin canim
Ya evet hamis haberler sayfa aralarinda kaynayip gidiyo
Liste olmamasi bu acidan kotu oldu

nasılsın cnm? ne alemdesin? bat geldi mi? çalışmalar devam mı? ayy ne çok soru sordum :)

oh beeeeediyorum sitedemi bir sorun var yazıyom yazıyom tık yok . . .bat geldi ama kocam şehir dışında iş gereği gitti cumartesi pazara kadar yok sor sor ben cevaplarım beya . . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…