- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
bende öyle inan wc gitmek istemiyorum karşılaşmamak için
öyle miiii çok güzel bi haber yaaa coj sevindim darısı başımızaGunaydin canim psipsiko hamile
Bi de kelam di sanirim adi .baska varmiydi unuttum
ayy ins gelmez kırmızılarhoşgeldin icranımmm
psikom hamişşş
ben ve loyalsun kızçeminde bat günü bugün bekliyoruz gelen giden yok şimdilik ikimizdede :18::18:
wc ye gitcem korkuyorummm :18::18: çok ıslaklık hissediyorum yada kendimi mi çok dinliorum acaba :26:
senin bat ne zaman cnm? umutlandırmak için söylemiyorum ama bu ay adetime yakın çok ıslaklık oldu hatta hep mens oldum zannettim...
kızlar kimse neden benim slmımı almıyo yaaaa
günaydın canım hoş geldin bende yeni geldim ayrıca 4-5 günde giremiyorum nete yoğunluktan topik adı mı değişti bir bilgin var mı kimler hamile bizi biri aydınlatsın kaç kişi bekliyodu hamileliği kaç kişi hamile yada hamile değil . . . .
bu düşüncene katılıyorum canım. son reglimi de oldum. gelecek reglden 14 gün öncesi yumurtlama olur deniyor. benim ayın 17 sine denk geliyor. ve tam da o gün ilişki olmuştu. hatta 15 17 19 olmuştu. ama tutturamamışız ki ben hem de 4 gün erken gelcek şekilde regl oldum. benim de reglim bugün bitti. ovulasyon testi kullanıcam bu ay. sipariş verdim bugün yarın gelir. bakalım gerçekte nezaman yumurtluyomuşum görelim:) takvim hesabı tutmadı bende. tabi şunu da unutmamak gerekir ki, Allah nezaman OL derse ozaman olacak arkadaşım. biz elimizden geleni yapıcaz gerisi Yüce Rabbimizin takdiri.
günaydın canlarım, musmutlu bi gün olur bugün inşallah...ayyy ne güzel bu topik ugurlu geldi hamiş sayısı çifter çifter artıyo her gün :) liste kaldırılmasaydı görürdük sayıyı...
bu düşüncene katılıyorum canım. son reglimi de oldum. gelecek reglden 14 gün öncesi yumurtlama olur deniyor. benim ayın 17 sine denk geliyor. ve tam da o gün ilişki olmuştu. hatta 15 17 19 olmuştu. ama tutturamamışız ki ben hem de 4 gün erken gelcek şekilde regl oldum. benim de reglim bugün bitti. ovulasyon testi kullanıcam bu ay. sipariş verdim bugün yarın gelir. bakalım gerçekte nezaman yumurtluyomuşum görelim:) takvim hesabı tutmadı bende. tabi şunu da unutmamak gerekir ki, Allah nezaman OL derse ozaman olacak arkadaşım. biz elimizden geleni yapıcaz gerisi Yüce Rabbimizin takdiri.
bebeğim benimde hala ıslaklıklarım devam ediyor ıslaklık var yani... beyaz krem gibi kıvamlı akıntı da var
günaydın canlarım, musmutlu bi gün olur bugün inşallah...ayyy ne güzel bu topik ugurlu geldi hamiş sayısı çifter çifter artıyo her gün :) liste kaldırılmasaydı görürdük sayıyı...
nasılsın cnm? ne alemdesin? bat geldi mi? çalışmalar devam mı? ayy ne çok soru sordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?