Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın canlarım, musmutlu bi gün olur bugün inşallah...ayyy ne güzel bu topik ugurlu geldi hamiş sayısı çifter çifter artıyo her gün :) liste kaldırılmasaydı görürdük sayıyı...
Kusummmmm hg nasilsinnnn.... Msa topik anasi yogun oldugu icin liste yapmak istemedi sanırım ama bizim listemiz olsa cok güzel okur en azindan hamisleri gördükçe moral olur bize.....ya söyle bisey mi yapsak topik anasi topigi baska bi arkadasa devretse toipikle ilgilenecek liste yapacak gonullu birine benim fikrim böyle :26:

slmmmmmmm kıslarr ben geldim bol bol duanıza ihtiyacım varrr hastaneden geldim kan testi verdim dua edin nolurrrrr

süper olmuş bu durum en güzelide hamiş olanlar yada olamayanlar gene beraberiz çok güzel bir olay çok sevindim topiğin kaybolmamasına . . .

ovulasyon testleri çok işe yarıyor ben ilk gebeliğimi onunla tuttrumuştum hemde hemen o ay tavsiye ederim....

ikinci kez ovu. testi kullanmaya basladım bu sabah geçen ay kullandığımda çift çizgi yada silik 2. çizgi hiç çıkmamıştı. ama bugün başladığım testte sonunda 2.silik çizgiyi gördüm.

Hb canim sende hg nasilsin evet topik adi degisti canim...ohhh cifter çifter cikiyo hamislerrr

hamile haberleri almak beni dahada mutlu ediyo çok iyim Şükürler olsun Rabbime en azından birileri hamile kalabildi darısı hamile olmak isteyen herkesin başına . . . . sen nasılsın?

nekadar benziyoruz yaa:)
ben de korunmayı bıraktım. regl tarihlerim hiç şaşmazken geçen ay 7 gün gecikti bu ay da 4 gün erken geldi. hatta reglimdeki renk yoğunluk falan bile bana herzamankinden farklı geliyo son aylarda. umarım iyiye işarettir. bakalım bu ay nolcak. artık reglim geleceği günü kestiremez oldum. normalde 25-26 günde bir olurdum. onun için ovulasyon testi işe yarıycak gibi geliyo bu ay. bat 26-28 ekim diyelim:) senin nezaman canım bat?

sağol canım inşallah senin değirinde yükselmiştir bebeğin seninledir. ben bugün tekrar gideceğim kan vereceğim değer yükseldi mi diye inşallah sorun yoktur yükselmiştir..

bnde bu akşam gidicem cnm haber veririsin banada

saol canım benim teşekkür ederim iyimn şimdilik bat geldi ama koca yok ortalıktasen nasılsın nasıl gidiyo . . . .
Bat tam olarak ne zaman test felan yaptinmiBenim de bat bayrama.umutsuzum .olmadi biliyorum ama takmamaya calisiyorum

aaaa neden kaldırıldı ki listee :26:

topiğin ismide değişmiş neden kızlarrr.. bilgisi olan varmı bu değişikliklerden :26:

kasıma kalan arkadaşlar oldu ya bu topik kapanmasın diye genel bi isimle devam edelim dedi msa84. site yönetimi de bu değişikliği onaylamış. liste olsaydı ama yaaa insanın baktıkça içi açılıyo umut doluyo yani en azından ben böyle düşünüyorum.

Gunaydin canim
Ya evet hamis haberler sayfa aralarinda kaynayip gidiyo
Liste olmamasi bu acidan kotu oldu

bence de cnm, en azından 80 kişiden kaçımız hamişiz görürdük bi de batlar da gidince birbirimizden haberim olmuyo.

oh beeeeediyorum sitedemi bir sorun var yazıyom yazıyom tık yok . . .bat geldi ama kocam şehir dışında iş gereği gitti cumartesi pazara kadar yok sor sor ben cevaplarım beya . . . .

kociş gelince çalışmalara son sürat devam et kuşum bak biz yolu açtık sizi bekliyoruz :)

iyiyim bebişim seni gördüm daha iyi oldum senden nbr? cnm topiği devreder mi bilmiyorum ama kendi listemizi biz yapabiliriz. bence çok çok iyi bi fikir. batlar da yok birbirimizden haberimiz olmuyo. mesela senin bat 15'i diyelim ben başlıyodum arkandan dua etmeye, her açıdan iyiydi liste.

slmmmmmmm kıslarr ben geldim bol bol duanıza ihtiyacım varrr hastaneden geldim kan testi verdim dua edin nolurrrrr
ayyyy ins güzel haberler verirsin canım

hamile haberleri almak beni dahada mutlu ediyo çok iyim Şükürler olsun Rabbime en azından birileri hamile kalabildi darısı hamile olmak isteyen herkesin başına . . . . sen nasılsın?
Beni de çok mutlu ediyor bu durum canım rabbim kimseyi bekletmesin çok zor....

Ben de iyiyim canım biraz kirginlik var grip oluyorum galiba:2:

batdaşım günaydın...hiç selam sabah da yok...sende durumlar nasıl canım...bugün yum son günü haydi hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…