- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
slmmmmmmm kıslarr ben geldim bol bol duanıza ihtiyacım varrr hastaneden geldim kan testi verdim dua edin nolurrrrr
Kusummmmm hg nasilsinnnn.... Msa topik anasi yogun oldugu icin liste yapmak istemedi sanırım ama bizim listemiz olsa cok güzel okur en azindan hamisleri gördükçe moral olur bize.....ya söyle bisey mi yapsak topik anasi topigi baska bi arkadasa devretse toipikle ilgilenecek liste yapacak gonullu birine benim fikrim böyle :26:
slmmmmmmm kıslarr ben geldim bol bol duanıza ihtiyacım varrr hastaneden geldim kan testi verdim dua edin nolurrrrr
Bende iyi iste grip oluyorum sanki canim.mantikli dusununce devretse de olur canim luste olmayinxa senin dediğin gibi kimin bati yaklasti kimin geçti kaç kişi hamis gormuyoruz bencede her acidan iyiydi zaten ekimden sonra oyle cok kalabalık olmayız bencekasıma kalan arkadaşlar oldu ya bu topik kapanmasın diye genel bi isimle devam edelim dedi msa84. site yönetimi de bu değişikliği onaylamış. liste olsaydı ama yaaa insanın baktıkça içi açılıyo umut doluyo yani en azından ben böyle düşünüyorum.
bence de cnm, en azından 80 kişiden kaçımız hamişiz görürdük bi de batlar da gidince birbirimizden haberim olmuyo.
kociş gelince çalışmalara son sürat devam et kuşum bak biz yolu açtık sizi bekliyoruz :)
iyiyim bebişim seni gördüm daha iyi oldum senden nbr? cnm topiği devreder mi bilmiyorum ama kendi listemizi biz yapabiliriz. bence çok çok iyi bi fikir. batlar da yok birbirimizden haberimiz olmuyo. mesela senin bat 15'i diyelim ben başlıyodum arkandan dua etmeye, her açıdan iyiydi liste.
canımm evt test yapmıştım negatif cıkmıştı bende emin olmk için kan verdim nasip hayrlısı inş
aminnn canım bacım aminn saol bitanem
saolun hepnizden ALLAH razı olsun bacım cümlemizin göbüşü dolar inşşşşşşşdualarımız senle canım benim inşallah hayırlısını verir yüce rabbim . . . .
sanada günaydın canım aminnn canım amin saolun vallacanım günaydın hakkından hayırlısı olur inş. Rabbim güzel ve hayırlı bi evlat nasip etsin....
ayy içim içime sıgmıyoo kalbim güm bür gümbür inş cümlemizin inş hamiş oluruzinşallahhh canım hayırlısı inşallah bebişin seninledir
kıssssssssslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dualarınız için ALLAH hepinizden razı olsunnnnn iyiki varsınız cansınızz kıslar vllaayyyy ins güzel haberler verirsin canım
ayy cansınız kıslarr şimdi daha cokk heyacanlandım
Beni de çok mutlu ediyor bu durum canım rabbim kimseyi bekletmesin çok zor....
Ben de iyiyim canım biraz kirginlik var grip oluyorum galiba:2:
Bencede xanim ama ins topik anasi beni yanlis anlamaz :26:ewet icranım katılıyorum, ilgilenecek birine devretsin topik anası :26: bölelikle herkezi takip edebiliriz :128::128:
merhabalar.ben sitenin uzun zamandır takipçilerindenim ama yeni yazmaya karar verdim.
bundan 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum.İğnenin 11.gününd dayanamayıp evde idrar testi yaptım ve 2.çizgi silik çıktı.Aynı gün kan testi yaptırdım yani tahmini döllenmeden 8-9 gün sonra ondada değer 5.00 çıktı doktor olabilir testi 2 gün sonra tekrarla dedi ama henüz kan testini tekrarlayamadım.Dün evde idrar testi yaptım yine 2.çizgi çok silik çıktı.Yarın sabah kan testi yaptıracağım tekrar ama çok endişeliyim.Sizce hamile miyim?yoksa iğnenin etkisi ile mi pozitif testler??[/QUOT
selam canım inşallah hamilesindir. test yapmak için çok erken davranmışsın. o silik çizgiler hiçbir zaman doğru yanıt vermiyor malesef. kan değerinde aslında olumsuz gibi benim bi aşılamamda 14 çıkmıştı. iki gün sonra tekrar edildiğinde 7 ye düşmüştü. doktorum ilk 14 çıktığında bile ümitli konuşmamıştı. daha sonra değerim düşüncede adına kimyasal gebelik demişti. ama tabi bu benim başıma gelen inşallah seninki benim gibi olmaz ve değerin hızla artar. rabbim bu yolda kimseyi bekletmesin.
selam canım bende öyle düşünüyorum ama yinede aklım bulanmadı değil ,gönül istediği şeye inanıyor malesef
ay hayırlısı olsun inşallah bebeğin seninledir... şimdi de senin için heyecanlanıyorum :)
minikbebişimmmmmm
çocuğumun arkadaşının anası
nasılsın
Bende iyi iste grip oluyorum sanki canim.mantikli dusununce devretse de olur canim luste olmayinxa senin dediğin gibi kimin bati yaklasti kimin geçti kaç kişi hamis gormuyoruz bencede her acidan iyiydi zaten ekimden sonra oyle cok kalabalık olmayız bence
cnm hadi hayırlısı..inşallah yaaa, stres yapma dua ediyorum sana...[ cansınızzzzzzzz bacılar cann saolun rabbim duysun semizi inş
ayy canımsın saol hstnerede verdim gitim saglık ocandada verdim ayyy vlla ölcem merktan
ayy canımsın saol hstnerede verdim gitim saglık ocandada verdim ayyy vlla ölcem merktan
minikbebişimmmmmm
çocuğumun arkadaşının anası
nasılsın
senin çocuğunu yerim ama ben :) kuşummmm iğne ucu kadar oluyomuş şimdilerde :) ben iyiyim ama midem bulanıyo hala kahvaltı yapamadım. sen nasılsın? sormuyorum ama ya bomba gibisindir :)
zaten giderek kalabalıklaşıyoruz bi takılan bi daha gitmiyor bi yere :) aman aman kendine iyi bak grip falan olma bu ay çok işin var :) bat ne zamandı senin ya?
canımmmm inşallah Rabbim gönlündekini hayra çevirsin bebişin seninle kalsııııııııınnn
cnm hadi hayırlısı..inşallah yaaa, stres yapma dua ediyorum sana...[ cansınızzzzzzzz bacılar cann saolun rabbim duysun semizi inş
aminnnnnnnnnn...Rabbim güzel gönlüne göre versin kuşum...ay ben de heyecan yaptım ya...yaaa bu nasıl bi dayanışma kızlar sizden biri batım geldi ya da geçti dese ben burda heyecandan ölüyorum...Allahım nolur burdaki kızların hepsi hamiş olup, bebişlerini kucaklarına alsınlar, bebişlerimizi de birlikte büyütelim....
Gunaydin canim
Insallah hayirli guzel haberler verirsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?