Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ewet icranım katılıyorum, ilgilenecek birine devretsin topik anası :26: bölelikle herkezi takip edebiliriz :128::128:

Bende iyi iste grip oluyorum sanki canim.mantikli dusununce devretse de olur canim luste olmayinxa senin dediğin gibi kimin bati yaklasti kimin geçti kaç kişi hamis gormuyoruz bencede her acidan iyiydi zaten ekimden sonra oyle cok kalabalık olmayız bence

dualarımız senle canım benim inşallah hayırlısını verir yüce rabbim . . . .
saolun hepnizden ALLAH razı olsun bacım cümlemizin göbüşü dolar inşşşşşşş
canım günaydın hakkından hayırlısı olur inş. Rabbim güzel ve hayırlı bi evlat nasip etsin....
sanada günaydın canım aminnn canım amin saolun valla
inşallahhh canım hayırlısı inşallah bebişin seninledir
ayy içim içime sıgmıyoo kalbim güm bür gümbür inş cümlemizin inş hamiş oluruz
kıssssssssslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dualarınız için ALLAH hepinizden razı olsunnnnn iyiki varsınız cansınızz kıslar vlla

minikbebişimmmmmm
çocuğumun arkadaşının anası
nasılsın

senin çocuğunu yerim ama ben :) kuşummmm iğne ucu kadar oluyomuş şimdilerde :) ben iyiyim ama midem bulanıyo hala kahvaltı yapamadım. sen nasılsın? sormuyorum ama ya bomba gibisindir :)

zaten giderek kalabalıklaşıyoruz bi takılan bi daha gitmiyor bi yere :) aman aman kendine iyi bak grip falan olma bu ay çok işin var :) bat ne zamandı senin ya?

minikbebişimmmmmm
çocuğumun arkadaşının anası
nasılsın

canım hayırlı olsun bebişin varmış çok sevindim Allah analı babalı büyütsün şimdiden . . . .çok özel olmazsa mik miklerini nasıl yapıyodun biraz tiyo verir misin rica etsem . . . .

canım benimmmm benimde midem bugün kötü bende süt içtim sadece...

hicranım dikkat et kendine limona yüklen iyi geliyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…