gün aşırı çalıştık biz pozisyon olarak da sölicem walla bu işin ayıbı yok... benim altta eşimin üstte olduğu pozisyondu...canım hayırlı olsun bebişin varmış çok sevindim Allah analı babalı büyütsün şimdiden . . . .çok özel olmazsa mik miklerini nasıl yapıyodun biraz tiyo verir misin rica etsem . . . .
saolun hepnizden ALLAH razı olsun bacım cümlemizin göbüşü dolar inşşşşşşş
sanada günaydın canım aminnn canım amin saolun valla
ayy içim içime sıgmıyoo kalbim güm bür gümbür inş cümlemizin inş hamiş oluruz
kıssssssssslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dualarınız için ALLAH hepinizden razı olsunnnnn iyiki varsınız cansınızz kıslar vlla
yok anlamaz canım.. buraya gelir senin ne demek istediğini bizlerde açıklarız ona.Bencede xanim ama ins topik anasi beni yanlis anlamaz :26:
Canim bilmiyorum ama liste sart bize.... Benim bat 18ekim canim ama erkende gelebilir..senin çocuğunu yerim ama ben :) kuşummmm iğne ucu kadar oluyomuş şimdilerde :) ben iyiyim ama midem bulanıyo hala kahvaltı yapamadım. sen nasılsın? sormuyorum ama ya bomba gibisindir :)
zaten giderek kalabalıklaşıyoruz bi takılan bi daha gitmiyor bi yere :) aman aman kendine iyi bak grip falan olma bu ay çok işin var :) bat ne zamandı senin ya?
kasıma kalan arkadaşlar oldu ya bu topik kapanmasın diye genel bi isimle devam edelim dedi msa84. site yönetimi de bu değişikliği onaylamış. liste olsaydı ama yaaa insanın baktıkça içi açılıyo umut doluyo yani en azından ben böyle düşünüyorum.
bence de cnm, en azından 80 kişiden kaçımız hamişiz görürdük bi de batlar da gidince birbirimizden haberim olmuyo.
kociş gelince çalışmalara son sürat devam et kuşum bak biz yolu açtık sizi bekliyoruz :)
iyiyim bebişim seni gördüm daha iyi oldum senden nbr? cnm topiği devreder mi bilmiyorum ama kendi listemizi biz yapabiliriz. bence çok çok iyi bi fikir. batlar da yok birbirimizden haberimiz olmuyo. mesela senin bat 15'i diyelim ben başlıyodum arkandan dua etmeye, her açıdan iyiydi liste.
gün aşırı çalıştık biz pozisyon olarak da sölicem walla bu işin ayıbı yok... benim altta eşimin üstte olduğu pozisyondu...
aminn bacım aminnn 1 sate bakcam interntten saglık ocandaki de yarın sabh vercekhayırlı haberler alırsın inş. canım. nezaman alcan sonuçları?
aminnnnnnnnnn...Rabbim güzel gönlüne göre versin kuşum...ay ben de heyecan yaptım ya...yaaa bu nasıl bi dayanışma kızlar sizden biri batım geldi ya da geçti dese ben burda heyecandan ölüyorum...Allahım nolur burdaki kızların hepsi hamiş olup, bebişlerini kucaklarına alsınlar, bebişlerimizi de birlikte büyütelim....
aminnnnnnnnnnnnnnnn aminnn inşşşşş şimdi bi bakim çıkmışmı sonuçlar :44:
yok canım ne ayıbı olacak sonuçta bildiğim şeyler bunlar peki bacaklarını havayada diktin mi canım yarım saat 1 saat?
fikrime pek destek veren yok canim baksanacanımmm bilmezmiyim şuan ben okadar heycanlıyımki kırmızıları görücemmi görmücemmi diye :18: kasıklarım ağrıyo.. belim ağrıyo.. bu gün yada yarın bat günüm.. birer gün oynayabiliyo benim :26: sırf sitres oldum walla.. test yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum :18:
yok anlamaz canım.. buraya gelir senin ne demek istediğini bizlerde açıklarız ona.ayrıca kötü bişi demiosunki.. yoğunluktan listeyi kaldırmış. e bizlerde liste istiyoruz. madem çok sıkışacak birine devreder.. o kişi listeyi yapr. bunda ne var ki :26:
Bende iyi iste grip oluyorum sanki canim.mantikli dusununce devretse de olur canim luste olmayinxa senin dediğin gibi kimin bati yaklasti kimin geçti kaç kişi hamis gormuyoruz bencede her acidan iyiydi zaten ekimden sonra oyle cok kalabalık olmayız bence
nekadar benziyoruz yaa:)
ben de korunmayı bıraktım. regl tarihlerim hiç şaşmazken geçen ay 7 gün gecikti bu ay da 4 gün erken geldi. hatta reglimdeki renk yoğunluk falan bile bana herzamankinden farklı geliyo son aylarda. umarım iyiye işarettir. bakalım bu ay nolcak. artık reglim geleceği günü kestiremez oldum. normalde 25-26 günde bir olurdum. onun için ovulasyon testi işe yarıycak gibi geliyo bu ay. bat 26-28 ekim diyelim:) senin nezaman canım bat?
canım benimmmm benimde midem bugün kötü bende süt içtim sadece...
hicranım dikkat et kendine limona yüklen iyi geliyor kuzum
Canim bilmiyorum ama liste sart bize.... Benim bat 18ekim canim ama erkende gelebilir..
Ayyy bayram onu cumuklu olmak istemiyom zaten
bi gelse çalışmalar son sürat devam edecekte 1 haftalığına gitti 2 hafta olacak herşeyden önce çok özledim kocamı ya . . . .
aminn bacım aminnn 1 sate bakcam interntten saglık ocandaki de yarın sabh vercek
canım çok çok çok dua ediyorum hepinize herkeeseaminnnnnnnnnnnnnnnn aminnn inşşşşş şimdi bi bakim çıkmışmı sonuçlar :44:
hadi hayırlısı varmıydı belirti falan ??ayy canımsın saol hstnerede verdim gitim saglık ocandada verdim ayyy vlla ölcem merktan
canımmm bilmezmiyim şuan ben okadar heycanlıyımki kırmızıları görücemmi görmücemmi diye :18: kasıklarım ağrıyo.. belim ağrıyo.. bu gün yada yarın bat günüm.. birer gün oynayabiliyo benim :26: sırf sitres oldum walla.. test yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum :18:
duaam seninle canımmm inş adet olmazda hamiş olursun bacımmm ayy beklemk çok kötü yaaa bu gün drda diyo sitret çok etkliyo hormonlar az daha dikkat kıslarrr
yok anlamaz canım.. buraya gelir senin ne demek istediğini bizlerde açıklarız ona.ayrıca kötü bişi demiosunki.. yoğunluktan listeyi kaldırmış. e bizlerde liste istiyoruz. madem çok sıkışacak birine devreder.. o kişi listeyi yapr. bunda ne var ki :26:
merhaba hanımlarkonular çok hızlı ilerliyor.bazen okuyorum ama yetişememeye başladım hızınızaa bende anne olmak istiyorum :26:
ben de meyve suyu içtim...ama iştahım feci açıldı ya özellikle gece...eşime diyorum ki senin bu miniş fil olacak galiba :)
ohhh beee bu bayram o yoğunluğu çekmicem ben, kocişle tatile çıkıyoruz tabi eger doktor düşük riski var gitme demezse. 18 ekim çabucak olsun ama kırmızı yerine beyaz şeffaf bi akıntı olsun sadece :) bi de kasık, bel ve sırt ağrısı ha ara ara da bacak ağrısı :)
oyyy kıyamam sana, bu özlemle bu ay senden çok iyi bi performans gelir cnm :))
ya canım bacaklarımı havaya dikmedim ama yastık koydum belimin altına ben... sonra soluma doğru kıvrtılığ yattım 3-4 saat kalkmadan duşumuda sabah aldım
Evet baya benziyormuşuz :))
28 günde bir diye genel adet döngümü baz alırsam canım (30 veya 31 Ekim)
Bu ay keçiboynuzuna başladık hem ben, hem eşim inaşşalh işe yarar.
Kasin topigi acilirsa herkes kasmaz bence burda kalanlarda gitmek istemeyenler de bizimle devam edermutlu mesut devam ederiz yolumuza...geçmiş olsun canım bende geçen ay çok götüydüm ama şimdi iyim çok şükür . . . .evet liste çok işe yarıyodu en azından biliyoduk kim ne alemde...evet çok kalabalık olamayacaz gibi duruyo şimdilik . . . .
ben de meyve suyu içtim...ama iştahım feci açıldı ya özellikle gece...eşime diyorum ki senin bu miniş fil olacak galiba :)
ohhh beee bu bayram o yoğunluğu çekmicem ben, kocişle tatile çıkıyoruz tabi eger doktor düşük riski var gitme demezse. 18 ekim çabucak olsun ama kırmızı yerine beyaz şeffaf bi akıntı olsun sadece :) bi de kasık, bel ve sırt ağrısı ha ara ara da bacak ağrısı :)
oyyy kıyamam sana, bu özlemle bu ay senden çok iyi bi performans gelir cnm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?