Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım hayırlı olsun bebişin varmış çok sevindim Allah analı babalı büyütsün şimdiden . . . .çok özel olmazsa mik miklerini nasıl yapıyodun biraz tiyo verir misin rica etsem . . . .
gün aşırı çalıştık biz pozisyon olarak da sölicem walla bu işin ayıbı yok... benim altta eşimin üstte olduğu pozisyondu...

canımmm bilmezmiyim şuan ben okadar heycanlıyımki kırmızıları görücemmi görmücemmi diye :18: kasıklarım ağrıyo.. belim ağrıyo.. bu gün yada yarın bat günüm.. birer gün oynayabiliyo benim :26: sırf sitres oldum walla.. test yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum :18:

Bencede xanim ama ins topik anasi beni yanlis anlamaz :26:
yok anlamaz canım.. buraya gelir senin ne demek istediğini bizlerde açıklarız ona. ayrıca kötü bişi demiosunki.. yoğunluktan listeyi kaldırmış. e bizlerde liste istiyoruz. madem çok sıkışacak birine devreder.. o kişi listeyi yapr. bunda ne var ki :26:

Canim bilmiyorum ama liste sart bize.... Benim bat 18ekim canim ama erkende gelebilir..

Ayyy bayram onu cumuklu olmak istemiyom zaten

bi gelse çalışmalar son sürat devam edecekte 1 haftalığına gitti 2 hafta olacak herşeyden önce çok özledim kocamı ya . . . .

gün aşırı çalıştık biz pozisyon olarak da sölicem walla bu işin ayıbı yok... benim altta eşimin üstte olduğu pozisyondu...

yok canım ne ayıbı olacak sonuçta bildiğim şeyler bunlar peki bacaklarını havayada diktin mi canım yarım saat 1 saat?

merhaba hanımlar konular çok hızlı ilerliyor.bazen okuyorum ama yetişememeye başladım hızınızaa bende anne olmak istiyorum :26:

hayırlı haberler alırsın inş. canım. nezaman alcan sonuçları?
aminn bacım aminnn 1 sate bakcam interntten saglık ocandaki de yarın sabh vercek

yok canım ne ayıbı olacak sonuçta bildiğim şeyler bunlar peki bacaklarını havayada diktin mi canım yarım saat 1 saat?

ya canım bacaklarımı havaya dikmedim ama yastık koydum belimin altına ben... sonra soluma doğru kıvrtılığ yattım 3-4 saat kalkmadan duşumuda sabah aldım

fikrime pek destek veren yok canim baksana

Msa nin fikrini almak lazım birde mantıklı birşey söyledim ben fikrimce

geçmiş olsun canım bende geçen ay çok götüydüm ama şimdi iyim çok şükür . . . .evet liste çok işe yarıyodu en azından biliyoduk kim ne alemde...evet çok kalabalık olamayacaz gibi duruyo şimdilik . . . .

Evet baya benziyormuşuz :))
28 günde bir diye genel adet döngümü baz alırsam canım (30 veya 31 Ekim)
Bu ay keçiboynuzuna başladık hem ben, hem eşim inaşşalh işe yarar.

canım benimmmm benimde midem bugün kötü bende süt içtim sadece...

hicranım dikkat et kendine limona yüklen iyi geliyor kuzum

ben de meyve suyu içtim...ama iştahım feci açıldı ya özellikle gece...eşime diyorum ki senin bu miniş fil olacak galiba :)

Canim bilmiyorum ama liste sart bize.... Benim bat 18ekim canim ama erkende gelebilir..

Ayyy bayram onu cumuklu olmak istemiyom zaten

ohhh beee bu bayram o yoğunluğu çekmicem ben, kocişle tatile çıkıyoruz tabi eger doktor düşük riski var gitme demezse. 18 ekim çabucak olsun ama kırmızı yerine beyaz şeffaf bi akıntı olsun sadece :) bi de kasık, bel ve sırt ağrısı ha ara ara da bacak ağrısı :)

bi gelse çalışmalar son sürat devam edecekte 1 haftalığına gitti 2 hafta olacak herşeyden önce çok özledim kocamı ya . . . .

oyyy kıyamam sana, bu özlemle bu ay senden çok iyi bi performans gelir cnm :))

merhaba hanımlar konular çok hızlı ilerliyor.bazen okuyorum ama yetişememeye başladım hızınızaa bende anne olmak istiyorum :26:

hg canımm inşşşşşşşşşşş inşş RABBİM duysun sesimizi inşşşş

ya benimde deli yiyesim var...

ya canım bacaklarımı havaya dikmedim ama yastık koydum belimin altına ben... sonra soluma doğru kıvrtılığ yattım 3-4 saat kalkmadan duşumuda sabah aldım

hımmm anladım canım bende ilişkiden hemen sonra duş almam geçer 3-4 saat çünkü ne kadar hareket edersen okadar sperm geri geliyo . . . sol tarafa yatmayı hiç denemedim ama denerim bu ay bakalım hayırlısı olsun canım ne zamandır deniyodunuz çocuk yapmayı . . ..

Evet baya benziyormuşuz :))
28 günde bir diye genel adet döngümü baz alırsam canım (30 veya 31 Ekim)
Bu ay keçiboynuzuna başladık hem ben, hem eşim inaşşalh işe yarar.

keçiboynuzu pekmezini mi yiyorsunuz yoksa direk kendisini mi bende sipariş vericem bu ay eşime yediricem

Kasin topigi acilirsa herkes kasmaz bence burda kalanlarda gitmek istemeyenler de bizimle devam edermutlu mesut devam ederiz yolumuza...

bakalım bu ay bu özlemle çocuk bir anlık zevke gelecek sanırımkocamda çok özlediğini söylüyo . . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…