Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba hanımlar konular çok hızlı ilerliyor.bazen okuyorum ama yetişememeye başladım hızınızaa bende anne olmak istiyorum :26:

h.g aramıza :)

fikrime pek destek veren yok canim baksana

Msa nin fikrini almak lazım birde mantıklı birşey söyledim ben fikrimce

bence de çok mantıklı. ben de senin gibi düşünüyorum zaten. ama msa84 topiği devreder mi bilmiyorum. devretmezse de listemizi kendimiz yaparız.

3-4 dü adet olmadım gittim test yaptım negatiff yılıkdımmmm

yıkılma canım hayırlısını iste bak ben acısını yaşadım... önce sevindim sevindim hevesim kursağımda kaldı 13 haftalık bebeğimi düşürdüm hemde o kadar hareketlerini her şeyini görmüştüm ve bebeğimin kız olduğunuda öğrendim... rabbimden hayırlısını iste.. allah hepimize anne olmayı nasip etsin önemli olan bu kimsenin kucağını boşta bırakmasın yavrusunu ona bağışlasın... o yüzden üzülme.. hayırlısını iste ve bekle... en doğru zamanda kavuşucaz zaten miniklerimize inşallah

bayanlar ben bişey soracam dün evde arkadaşlarla konuşuyorduk arkadaşlarımdan birinin arkadaşı adeti bitmiş ama son dım dımlar gelirken ilişkiye girmiş ne kadar doğru bu olay . . . .
bence doğru değil canım...en son gun hic leke gelmiyorsa abdest aldiktan sonra iluski olur diye biliyorum ben

bebeğimmmm saol darısı başına olsun inşllah

kızlar bu topicte 5 aydan fazladır bebişi olmayan var mı bi de kaçıncı denemeleriniz acaba benim bu 6.denemem olacakta

Kıslarr sonuçlar cıkmışşş malesef negatif

canım benim hiç üzülme.
Allah hayırlı bir zamanda verecek inş.
ben de ilk denediğimiz ay çok üzülmüştüm ağlamıştım. sonraki ay daha az üzülmüştüm, Allah uygun zamanda verecek inş. diye düşünmüştüm. bu ay da tüh beee yine regl oldum diyerek günüme devam etmiştim. senin nekadar zaman oldu bebek bekleyeli bilmiyorum ama, insanlar hiç planlamadan bebek sahibi olabiliyor demekki, bu bizim planlamamızla olcak bişi değil. biz deniycez ve süpriz haberin gününü beklicez. stres yapmadan sabırla. çünkü stres yapınca da bu sefer regl günlerimiz düzensizleşiyor. akışına bırakmak zorundayız.
onun için üzülme sakın. rahatlat kendini ki, reglin gelsin ve yeni denemeler başlasın.

kıslarr güzel desteginiz için ALLAH hepnizden RAZI olsun ben az cıkıyom az iyi deilim elim ayam boşandı gelirim yarım sate inş RABBİM sizlerle olsun ALLAH hepinizden razı olsun hakkını helal edin emi bacılarrrrr sizleri seviyom iyiki varsınız iyikiiiiiiiiiiiiiiiii

saol gamzemmmmm şimdi bende seni soracaktım merak ettim nasılsın

Migrenim tuttu dünden beri hastayım ilac ictim igne vuruldum daha hasta olmadim bat yarın testler negatif beklemedeyim ama inan sana kendiminmis gibi sevindim :))) sizi seviyorum ben yaaa

kızlar bu topicte 5 aydan fazladır bebişi olmayan var mı bi de kaçıncı denemeleriniz acaba benim bu 6.denemem olacakta

canım pisikonun bu denemesi tam 5. aymış ve sonunda bebeği olacaksende umudunu yitirme olur sadece sitresten uzak dur kuzum. . . .

Canım benim insallah hepimiz teyze de oluruz annede:)
Ben bayramdan sonraya bıraktım
İki bayram arası bebek olmaz die

Ufff ben kv deyim yaa allahtan esimin izni az

iyi iyi en azından izni azmış :) bayramda kafa dağıtsanız ne güzel olurdu yaaa, stres de giderdi belki...

Kıslarr sonuçlar cıkmışşş malesef negatif

üzülmek yok bebeğim, bu ay olmadı ama bi dahaki teyze yapacaksın bizi ona göre...

bakalım bu ay bu özlemle çocuk bir anlık zevke gelecek sanırımkocamda çok özlediğini söylüyo . . . .

ohhhhhhh sizin bu ay iyiymiş, o özlemle gelir minişin...

bayanlar ben bişey soracam dün evde arkadaşlarla konuşuyorduk arkadaşlarımdan birinin arkadaşı adeti bitmiş ama son dım dımlar gelirken ilişkiye girmiş ne kadar doğru bu olay . . . .

ben doğru bulmuyorum, bir gün daha beklemek çok mu zor ki? dinen yasak, saglıga da aykırı bişi sonuçta, enfeksiyon olabilir sonuçta.

Migrenim tuttu dünden beri hastayım ilac ictim igne vuruldum daha hasta olmadim bat yarın testler negatif beklemedeyim ama inan sana kendiminmis gibi sevindim :))) sizi seviyorum ben yaaa

çok geçmiş olsun canım..ilaç falan almışsın ama ya bebek varsa zararı olmaz mı??

gel ama bizi meraklandırma Dünyanın sonu değil bu unutma emi kuzum sağlığın olursa çocukta olur herşey olur bitanem sıkma o güzel canını bizde seni seviyoruz öpüldün . . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…