- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
minikbebişimmmmmm
çocuğumun arkadaşının anası
nasılsın
bu ay beşinci ay bitmişti işte kuzunm ya
merhaba hanımlarkonular çok hızlı ilerliyor.bazen okuyorum ama yetişememeye başladım hızınızaa bende anne olmak istiyorum :26:
fikrime pek destek veren yok canim baksana
Msa nin fikrini almak lazım birde mantıklı birşey söyledim ben fikrimce
aminn bacım aminnn 1 sate bakcam interntten saglık ocandaki de yarın sabh vercek
canım çok çok çok dua ediyorum hepinize herkeese
Allah razı olsun kızlar yaa, inşallah hepimizin gönlüne göre olur.
ya benimde deli yiyesim var...
ben zaten 34-36 bedenim. zayıfım yani. yemekle de aram pek yoktur. herkes yemek için yaşar, ben yaşamak için yerim ama son 1 haftadır o kadar çok yiyorum ki... diyetisyene de gitmeye başlıcam haftaya.
Canımmmmmmmmmmmm buharika bi haber Allahim sağlıklı sıhhatli almani nasip etsin kucagina Ailene mutluluk huzur versin ins
Kıslarr sonuçlar cıkmışşş malesef negatif
bu testin tam anlayan varmı aranızdatam nediyo ki
3-4 dü adet olmadım gittim test yaptım negatiff yılıkdımmmm
bence doğru değil canım...en son gun hic leke gelmiyorsa abdest aldiktan sonra iluski olur diye biliyorum benbayanlar ben bişey soracam dün evde arkadaşlarla konuşuyorduk arkadaşlarımdan birinin arkadaşı adeti bitmiş ama son dım dımlar gelirken ilişkiye girmiş ne kadar doğru bu olay . . . .
bebeğimmmm saol darısı başına olsun inşllah
bence doğru değil canım...en son gun hic leke gelmiyorsa abdest aldiktan sonra iluski olur diye biliyorum ben
saol gamzemmmmm şimdi bende seni soracaktım merak ettim nasılsın
kızlar bu topicte 5 aydan fazladır bebişi olmayan var mı bi de kaçıncı denemeleriniz acaba benim bu 6.denemem olacakta
kızlar bu topicte 5 aydan fazladır bebişi olmayan var mı bi de kaçıncı denemeleriniz acaba benim bu 6.denemem olacakta
amin cnm inşallah, eskiden bebek 6-7 aylık olana kadar hiçbir şey almayın uğursuzluktur derlerdi, hala da diyolar ya...Bana göre öyle değil, evde bir parça da olsa bir şeysi olsun istedim...Teyzesi senin çalışmalar ne alemde? Malum topikçe söz aldım sizden beni teyze yapacaksınız ona göre :)
Ufff ben kv deyim yaa allahtan esimin izni az
bakalım bu ay bu özlemle çocuk bir anlık zevke gelecek sanırımkocamda çok özlediğini söylüyo . . . .
bayanlar ben bişey soracam dün evde arkadaşlarla konuşuyorduk arkadaşlarımdan birinin arkadaşı adeti bitmiş ama son dım dımlar gelirken ilişkiye girmiş ne kadar doğru bu olay . . . .
Migrenim tuttu dünden beri hastayım ilac ictim igne vuruldum daha hasta olmadim bat yarın testler negatif beklemedeyim ama inan sana kendiminmis gibi sevindim :))) sizi seviyorum ben yaaa
kıslarr güzel desteginiz için ALLAH hepnizden RAZI olsun ben az cıkıyom az iyi deilim elim ayam boşandı gelirim yarım sate inş RABBİM sizlerle olsun ALLAH hepinizden razı olsun hakkını helal edin emi bacılarrrrr sizleri seviyom iyiki varsınız iyikiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?