doktora göründün mü hiç bi nedeni var mı ben doktora gittim yumurtlama çatlama normal kist yok muş şükür ama olmuyo bu ay da eşim baktırıcak kendine keşke ilk o baktırsaydı kısmet işte herşey bakalım onda da bişey çıkmazsa tüplerim kalıyo geriyo6.denememdi canım benim 7.ye hazırlanıyorum yarin batim test negatif :)) oluncaya kadar caliscaz hatta 8.bile olabilir tam hatırlamıyorum
tatlım sen testini ne zaman tekrarlayacaktun :26:
asıl şimdi yapılır kız çifte bayram olsun diye :) ayy ben söylemeyi unuttum size, perşembe hamiş olduğumu öğrendim, cuma günü eşimin terfi haberini aldık :))) bizim de çifte bayram oldu yaaa, hadi devam et çalışmalara :)
aaaa dayanamamis diye bisey mi vaar birde sakalasirken olmus diosun saka anlayislarina hayran kaldım hani.
Hadi oldu diyelim bari size anlatmassydi
kızlar şimdi iş yerinden bi arkadaşım dışarı çıkıyor bende hazır dışarı çıkmışken ona gebelik tasti al dedim... gelsin hemen yapıcam varsa zaten çıkar diye düşünüyorum... inşallah bir an önce gelirde testi yaparım :)
kızlar 29.91 bebeğim benimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yapan anlatmadı yapanı tanıyorum fakat yapanın arkadaşı anlattı ne ilginç bir cümle kurdum beya YAPAN'la ilgili . . . .
saol kuuzummmm teşekküür ederimcanıııııımmmmm gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin kuzumm
soğan kürünü duydum ben de uyguladığı ay hamile kalanlar olmuş. . onu içmeyi düşünüyodum bu ay 15 gün. ama regli geciktiriyomuş diye okudum az önce. kararsız kaldım şimdi. zaten düzensizleşti bi de soğan kürüyle de gecikme olursa, iyice dengem şaşçak. napsam bilemedim.
saol kuuzummmm teşekküür ederim
Ay canım en sevindiğim bebek haberlerinden biri
Darısı gamze hicran elaam ve monbebe ye olur insallah
delisiniz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?