Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar şimdi iş yerinden bi arkadaşım dışarı çıkıyor bende hazır dışarı çıkmışken ona gebelik tasti al dedim... gelsin hemen yapıcam varsa zaten çıkar diye düşünüyorum... inşallah bir an önce gelirde testi yaparım :)

6.denememdi canım benim 7.ye hazırlanıyorum yarin batim test negatif :)) oluncaya kadar caliscaz hatta 8.bile olabilir tam hatırlamıyorum
doktora göründün mü hiç bi nedeni var mı ben doktora gittim yumurtlama çatlama normal kist yok muş şükür ama olmuyo bu ay da eşim baktırıcak kendine keşke ilk o baktırsaydı kısmet işte herşey bakalım onda da bişey çıkmazsa tüplerim kalıyo geriyo

Canım benim benim eşim uzakta boyle zor oluyo
Ortak evimiz olunca yapcaz biz
Esimde aradı simdi ortagının karısı hamileymiş
Kadın gecen ay dusuk yapmısttı
Millet hemen yapıyo bizde var bi bozukluk:)

aaaa dayanamamis diye bisey mi vaar birde sakalasirken olmus diosun saka anlayislarina hayran kaldım hani.
Hadi oldu diyelim bari size anlatmassydi

yapan anlatmadı yapanı tanıyorum fakat yapanın arkadaşı anlattı ne ilginç bir cümle kurdum beya YAPAN'la ilgili . . . .

hadi hayırlısı canım benim merakla beklemedeyim şahsen datlum bir iyi haberde senden alalım . . . .. . .

gamsem geçmiş olsun dedim ama görmedin sanırım bebeğim çok geçmiş olsun tekrardan.....hayde kızlar benim işler çoğaldı ofiste bi ayarlayım gelirim tekrardan öpürldünüz heminizde . . . .

Soğan kürünü herhangi iltihap enfeksiyon varsa vajinanın içini düzenliyor baya faydası varmış. Keçiboynuzu yumurtaya ve spreme iyi geliyormuş. Sen hiç genel muayeneye gittin mi doktora..

ay herkesler burda ne güzel. nasılsınız kızlar iki gündür pek uğrayamıyorum. gamzem neyin var geçmişi okuyamadım? hicranımmm nasılsın yine enerjin tavan yapmış maşallah :)

kızlar 10 dakikadır şiddetli karın ağrısı var izin alıp eve mi gitsem ben... korkuyorum bişey olacak diye.. ağrı normaldir dimi yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…