Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Migrenim tuttu dünden beri hastayım ilac ictim igne vuruldum daha hasta olmadim bat yarın testler negatif beklemedeyim ama inan sana kendiminmis gibi sevindim :))) sizi seviyorum ben yaaa

bende sizi seviyorum bebeğimmmmm... dikkat et kendine çok geçmiş olsun bilirim migreni benimde var dualar ediyorum tutmasın diye...

Canım benim insallah hepimiz teyze de oluruz annede:)
Ben bayramdan sonraya bıraktım
İki bayram arası bebek olmaz die

asıl şimdi yapılır kız çifte bayram olsun diye :) ayy ben söylemeyi unuttum size, perşembe hamiş olduğumu öğrendim, cuma günü eşimin terfi haberini aldık :))) bizim de çifte bayram oldu yaaa, hadi devam et çalışmalara :)

kızlar bu topicte 5 aydan fazladır bebişi olmayan var mı bi de kaçıncı denemeleriniz acaba benim bu 6.denemem olacakta

6.denememdi canım benim 7.ye hazırlanıyorum yarin batim test negatif :)) oluncaya kadar caliscaz hatta 8.bile olabilir tam hatırlamıyorum

doğru diyosun canım bende tavsiklemedim zaten biraz daha dişini sıkabilirlerdi evet hem dinen hemde sağlık açısından sakıncalı ne diyim bilem ki benim düşündüklerimi sizde düşünüyosunuz . . . . . .

Migrenim tuttu dünden beri hastayım ilac ictim igne vuruldum daha hasta olmadim bat yarın testler negatif beklemedeyim ama inan sana kendiminmis gibi sevindim :))) sizi seviyorum ben yaaa

Gamseee gecmis olsun canim
Dikkat et kendine
Kafay takmiyoz bosver negatif cikan testi
Napiyoruzz.onumuze bakiyoruzzz

kızlarr ben geçen ay soğan suyu yaptım bu ayda azimle incir kürü Meryem Suresi kocişe keçiboynuzu uyguladım ve inşallah değerlerim artrasa hamileyim..ben bunlarında etkili olduğuna inanıyorum sizde yapın nolurr...sonra tevekkül Allah'ın

bende duydum bu söylediklerinin faydalarını o yüzden kocişime bu ay keçiboynuzu ve bal çikolota fındık ceviz fln yedireceğim inşallah bu ay olur kuzum yaaaa . . . .

aklın yolu bir sonuçta...

canim bayram yogun geçer benim o yuzden bati falan düşünmem fırsat olmaz

o zaman süper...

geçmiş olsun canım. negatif test için de, hayırlısı buymuş demek. üzülmek yok, çalışmalara devam

canım hayırlısı bölemiş.. demek zamanı gelmemiş daha üzülmek yok canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…