kızlar bu topicte 5 aydan fazladır bebişi olmayan var mı bi de kaçıncı denemeleriniz acaba benim bu 6.denemem olacakta
geçmiş olsun tatlım yaMigrenim tuttu dünden beri hastayım ilac ictim igne vuruldum daha hasta olmadim bat yarın testler negatif beklemedeyim ama inan sana kendiminmis gibi sevindim :))) sizi seviyorum ben yaaa
Migrenim tuttu dünden beri hastayım ilac ictim igne vuruldum daha hasta olmadim bat yarın testler negatif beklemedeyim ama inan sana kendiminmis gibi sevindim :))) sizi seviyorum ben yaaa
var canım olmaz mi 5 ay ne ki benim 16.ayim
Canım benim insallah hepimiz teyze de oluruz annede:)
Ben bayramdan sonraya bıraktım
İki bayram arası bebek olmaz die
kızlar bu topicte 5 aydan fazladır bebişi olmayan var mı bi de kaçıncı denemeleriniz acaba benim bu 6.denemem olacakta
iyi iyi en azından izni azmış :) bayramda kafa dağıtsanız ne güzel olurdu yaaa, stres de giderdi belki...
üzülmek yok bebeğim, bu ay olmadı ama bi dahaki teyze yapacaksın bizi ona göre...
ohhhhhhh sizin bu ay iyiymiş, o özlemle gelir minişin...
ben doğru bulmuyorum, bir gün daha beklemek çok mu zor ki? dinen yasak, saglıga da aykırı bişi sonuçta, enfeksiyon olabilir sonuçta.
6.denememdi canım benim 7.ye hazırlanıyorum yarin batim test negatif :)) oluncaya kadar caliscaz hatta 8.bile olabilir tam hatırlamıyorum
Kıslarr sonuçlar cıkmışşş malesef negatif
Ayyy ins tutmaz walla bebisde var Allahim yardımcın olsun :))bende sizi seviyorum bebeğimmmmm... dikkat et kendine çok geçmiş olsun bilirim migreni benimde var dualar ediyorum tutmasın diye...
geçmiş olsun tatlım ya
canim bayram yogun geçer benim o yuzden bati falan düşünmem fırsat olmaz
Migrenim tuttu dünden beri hastayım ilac ictim igne vuruldum daha hasta olmadim bat yarın testler negatif beklemedeyim ama inan sana kendiminmis gibi sevindim :))) sizi seviyorum ben yaaa
kuşummmmmm geçmiş olsun muckkk
iyi iyi en azından izni azmış :) bayramda kafa dağıtsanız ne güzel olurdu yaaa, stres de giderdi belki...
ohhhhhhh sizin bu ay iyiymiş, o özlemle gelir minişin...
inşallah miniş gelsin kurban keseceğim sağlıklı doğarsa . . . .
kızlarr ben geçen ay soğan suyu yaptım bu ayda azimle incir kürü Meryem Suresi kocişe keçiboynuzu uyguladım ve inşallah değerlerim artrasa hamileyim..ben bunlarında etkili olduğuna inanıyorum sizde yapın nolurr...sonra tevekkül Allah'ın
doğru diyosun canım bende tavsiklemedim zaten biraz daha dişini sıkabilirlerdi evet hem dinen hemde sağlık açısından sakıncalı ne diyim bilem ki benim düşündüklerimi sizde düşünüyosunuz . . . . . .
canim bayram yogun geçer benim o yuzden bati falan düşünmem fırsat olmaz
inşallah miniş gelsin kurban keseceğim sağlıklı doğarsa . . .
İnşallah cnm...
Test Adı Sonuç 1 Sonuç 2 Ölçü Birimi Normal Değerler
Hormon
Beta HCG 0.24
0.5 - 5.0 mIU/ml Hamile olmayan kadın
5.0 - 50.0 mIU/ml 0-1 Hafta
50.0 - 500.0 mIU/ml 1-2 Hafta
100.0 - 5000.0 mIU/ml 2-3 Hafta
500.0 - 10000.0 mIU/ml 3-4 Hafta
1000.0 - 50000.0 mIU/ml 4-5 Hafta
10000.0 - 100000.0 mIU/ml 5-6 Hafta
15000.0 - 200000.0 mIU/ml 6-8 Hafta
Dilue Beta hCG <1000
0.5 - 5.0 mIU/ml Hamile olmayan
5.0 - 50.0 mIU/ml 0-1 Hafta
50.0 - 500.0 mIU/ml 1-2 Hafta
100.0 - 5000.0 mIU/ml 2-3 Hafta
500.0 - 10000.0 mIU/ml 3-4 Hafta
1000.0 - 50000.0 mIU/ml 4-5 Hafta
10000.0 - 100000.0 mIU/ml 5-6 Hafta
15000.0 - 200000.0 mIU/ml 6-8 Hafta
YANİ Beta HCG 0.24 Dilue Beta hCG <1000
aaaa dayanamamis diye bisey mi vaar birde sakalasirken olmus diosun saka anlayislarina hayran kaldım hani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?