Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bu arada kızlar bende de iltihap var. soğan suyuna başlıyım diyorum ama midem hassas benim. acaba içebilir miyim? bide adet bitince mi başlanıyor?

kızlar 10 dakikadır şiddetli karın ağrısı var izin alıp eve mi gitsem ben... korkuyorum bişey olacak diye.. ağrı normaldir dimi yaaa...

normaldir kuşum hamile olanların ya beli yada kasıklarında şiddetli ağrı olurmuş . . . korkutma kendini duramıyosan izin al git bebeğim. . . .

Soğan kürünü herhangi iltihap enfeksiyon varsa vajinanın içini düzenliyor baya faydası varmış. Keçiboynuzu yumurtaya ve spreme iyi geliyormuş. Sen hiç genel muayeneye gittin mi doktora..

gittim canım. mayıs ayında gittim. bebek düşünüyoruz dedim. ultrasonla yumurtalıklarıma baktı. sorun yok dedi. simir testi yaptı temiz çıktı. 1 yıl deneyin olmazsa gelin dedi:)
biz de daha yeni başladık sayılır çalışmalara. sistemli olarak ilk defa eylülde denedik.
keçiboynuzu nasıl tüketiliyor?

canım keçiboynuzunu nasıl yapıyorsun anlatır mısın?
Meryem suresini ben de okuyorum bakalım, Allah kabul etsin inşallah...

kızlar unutmadan ben hsg de çekildim bakın aklıma geldi... ikinci ayında kaldım... doktor çekil dediyse bunu bekletmeyin... hafif yapışıklıklar hsg de açılıyormuş...

ay herkesler burda ne güzel. nasılsınız kızlar iki gündür pek uğrayamıyorum. gamzem neyin var geçmişi okuyamadım? hicranımmm nasılsın yine enerjin tavan yapmış maşallah :)

merhaba kızlarrrr nasılsınızzzz..... ilayydam napıyosun tatlımm... kocişle durumlar iyiii.. perşemebeye randevu aldımm... doktora gıdıyorumm .. 12:45 te benım ıcın dua edinnn... :18::18: gguzel haberler veririm inşallahh...

Kızlarr selam bugün bat tarihimdi test yaptım negatif ama idrarım çok farklıydı rengi çok koyu ve beyaz tortuar vardı acaba iltihap falanmı oldum diye korkuyorum şimdide bu arada hesapladımda bu ay 8. denememiz olucak umutlarımız öbür aya devretti tabi hasta olmadan kendimi hamiş sanmaya devam ederim ben:)Mutlu haberi alan arkadaşları gördükçe çok mutlu oluyorum Rabbim isteyen herkesin yardımcı olsun.

Problem olsa doktor tedavi uygulardı bence soğan kürünü deneme keçiboynuzu pekmezine başla veya keçiboynuzunun öyle ye... Arkadaşımın hamile kaldıgı ay eşi 1 kilo keçiboynuzu yemiş mesela. Biz pekmezini içebiliyoruz eşim 3 kaşık ben 2 kaşık kafama göre öyle bi doz belirledim :)) bildiğimden değil bilen varsa banada söylesin yani DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…