bi günüm bi günümü tutmuyo kusum yaa bi gun ölü gibiyim bi gün canavar gibi
3-4 dü adet olmadım gittim test yaptım negatiff yılıkdımmmm
kızlar 10 dakikadır şiddetli karın ağrısı var izin alıp eve mi gitsem ben... korkuyorum bişey olacak diye.. ağrı normaldir dimi yaaa...
Soğan kürünü herhangi iltihap enfeksiyon varsa vajinanın içini düzenliyor baya faydası varmış. Keçiboynuzu yumurtaya ve spreme iyi geliyormuş. Sen hiç genel muayeneye gittin mi doktora..
bi günüm bi günümü tutmuyo kusum yaa bi gun ölü gibiyim bi gün canavar gibisen nasıl oldun kanaman devam ediyo mu :26:
bnde bu akşam gidicem cnm haber veririsin banada
canım keçiboynuzunu nasıl yapıyorsun anlatır mısın?kızlarr ben geçen ay soğan suyu yaptım bu ayda azimle incir kürü Meryem Suresi kocişe keçiboynuzu uyguladım ve inşallah değerlerim artrasa hamileyim..ben bunlarında etkili olduğuna inanıyorum sizde yapın nolurr...sonra tevekkül Allah'ın
cok masum bi saka olmamis buuu hani.
bi gelse çalışmalar son sürat devam edecekte 1 haftalığına gitti 2 hafta olacak herşeyden önce çok özledim kocamı ya . . . .
ay herkesler burda ne güzel. nasılsınız kızlar iki gündür pek uğrayamıyorum. gamzem neyin var geçmişi okuyamadım? hicranımmm nasılsın yine enerjin tavan yapmış maşallah :)
puhahaha
canim miden hassassa sikinti olabilir bi kaç gün dene rahatsız olursan birakirsin... Zaten burnunu tikatip icicen agzindan.nefes aldin mi kokuyuda hissetmiyosun reglin 7.gunu basliyor canim
Allah kavuştursun, Özlemek ağır bi duygu...
ahhh kiyamamm ya geçicek canım bunlar
inşallah hayırlısı olsun...
gittim canım. mayıs ayında gittim. bebek düşünüyoruz dedim. ultrasonla yumurtalıklarıma baktı. sorun yok dedi. simir testi yaptı temiz çıktı. 1 yıl deneyin olmazsa gelin dedi:)
biz de daha yeni başladık sayılır çalışmalara. sistemli olarak ilk defa eylülde denedik.
keçiboynuzu nasıl tüketiliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?