Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bu aydan sonra öyle yapacağım canım.. ama günlerimi takip ediyor saklayamayacağım kesin geciktiği an anlar çünkü bakalım bir yol bulmaya çalışacağım.. bugünü bi atlatalım da..:44:

onları kandırması kolay yeterki bebeişler içimizde olsun :))

ne güzel ya inşallah çabucak olur yine daha fazla bekletmeden..

benmki biraz tuhaf oldu ya, bi hafta sürdü bitti sonra tekrar tekrar derken vücut içerde biriken kanı atamıyo dedi, başka bi doktor da aynısını söyledi sonra tekrar doğumhane tekrar bi operasyon bi hafta sonra yine birikti bu kez de kürtajdan önce verdkleri sancı var ya 3 defa da ondan aldım. aynı anda bi de soğan kürü yaptım ne var ne yoksa atayım diye, 1 hafta da öyle sürdü şimdi temizim diye umuyorum.

folik asit ve coraspin verdi doktor bebek düşünüyosan başla dedi,öyle iştee.. çok uzun oldu kusura bakma

Kunaydiiiiiinnnnnnnnnnnnn canlaaarrrrrrr:124::124::124::124::124::124::124::124: benim fikrimi sorarsaniz listede herkes olsun istiyorum ama msa84 canim senin için yorucu bi durumsa sadece hamisler olsun listede sizi coooooookkk seviyorummmmmm

Bugunde fazla takilamicam yaaa ozledimde sizi kv ler gelcek birlikte hast. Gidicez pooff hiç sevmiyorum hast gitmeyi

Beni ozleyin anacimmmmm baaaayyyy

Tatile galiba canim? Nereye gidlyosun? Bu bayram ben biraz sıkışıgim o yuzden istanbul turlari yaparim ancak:)

tatil sayılmaz :) eşimin de benim de aileler uzakta, onların yanına gidiyoruz, aramızda 7 saat var gitmişken de tatili orda btirip geliriz mecburen

daha kimseler gelmemiş, açılışı yapayım bari :))

GÜNAYDIN KIZLAAARR

bi kaç gündür hiç dahil olamadım muhabbetlere, bugün biraz geliim dedim, nasılsınız

günaydın canım..bizde hamişler bol en son psiko hamileydi..bugün benim bat ama 2 gün öncesine kadar testler negatifti..sanırım regl başlıcak

gunaydınnn.. benimde bat bugün.. bakalım neler olacak pek umutlu değilim bu ay ama bakalım kısmet...

Günaydın kizlar nasilsiniz bugun?

Günaydınlar Herkese

günaydın kızlar herkes beklemede bakıyorum Rabbim umudunuzu gerçeğe çevirir inşallah bu ay. dualarım sizinle

Esinin ailesi icin bişey diyemicem:)) ama kendi ailenle gorusmen tatilden daha iyi gelecektir..

eşimle çocukluktan tanışıyoruz dolayısıyla ailesiyle de öyle :) hatta gecen hafta kayınvalideme teyze dedim, ağız alışkanlıgı iki tarafı da görmek iyi olur yani bize, zaten aynı şehirdeler

canım ya üzüldüm çok geçmiş olsun demekki herkeste farklı oluyo.. düşügün ayagı içerdedir dediler bana hep ama daha yok bişey bakalım inşallah o laf senin için geçerli olur :)

canım ya üzüldüm çok geçmiş olsun demekki herkeste farklı oluyo.. düşügün ayagı içerdedir dediler bana hep ama daha yok bişey bakalım inşallah o laf senin için geçerli olur :)

kırmızılar yoksa hala umut vardır :)) inşallah ikimiz için de geçerli olur canım. ben ilkinde ilk denemede hamile kalmstım sanırım oyüzden umutluyum biraz da:) amannn nasib ya ne zaman canı isterse o zaman gelsin sıpaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…