Günaydınlar Herkese
bu aydan sonra öyle yapacağım canım.. ama günlerimi takip ediyor saklayamayacağım kesingeciktiği an anlar çünkü bakalım bir yol bulmaya çalışacağım.. bugünü bi atlatalım da..:44:
günaydın canım beklenmeyen batı bekliyoruz ne yapalımsen nasılsın
hiç sorma ilk bebegimde 7 ay hapla korundum bıraktım bir adet gördüm ikincisine hamileydim :)) nasıl havalara uçtuk ama o kadar çabuk beklemiyoduk.. şimdi ise ufffgelmiyo işte.. ama senin kanaman niye öyle sürmüş ben anlamadım benim birgün anca oldu sonra 27 gün geçti reglim başladı?? doktor ne dedi o duruma?
onları kandırması kolay yeterki bebeişler içimizde olsun :))
Bende iyiyim canim hosbuldum. Aynen su bayram tatili gelse de az yatsam:) bi de temizlik yapicam pazar gunu onu planlıyorum:)
bayramda evi kapatıp gidiyorum 10 gün yokum o yüzdn temizlkle falan uğrasmıcam şükür :))
Tatile galiba canim? Nereye gidlyosun? Bu bayram ben biraz sıkışıgim o yuzden istanbul turlari yaparim ancak:)
daha kimseler gelmemiş, açılışı yapayım bari :))
GÜNAYDIN KIZLAAARR
bi kaç gündür hiç dahil olamadım muhabbetlere, bugün biraz geliim dedim, nasılsınız
günaydın canım..bizde hamişler bol en son psiko hamileydi..bugün benim bat ama 2 gün öncesine kadar testler negatifti..sanırım regl başlıcak
gunaydınnn.. benimde bat bugün.. bakalım neler olacak pek umutlu değilim bu ay ama bakalım kısmet...
Günaydın kizlar nasilsiniz bugun?
Günaydınlar Herkese
Kunaydiiiiiinnnnnnnnnnnnn canlaaarrrrrrr:124::124::124::124::124::124::124::124: benim fikrimi sorarsaniz listede herkes olsun istiyorum ama msa84 canim senin için yorucu bi durumsa sadece hamisler olsun listede sizi coooooookkk seviyorummmmmm
Bugunde fazla takilamicam yaaa ozledimde sizi kv ler gelcek birlikte hast. Gidicez pooff hiç sevmiyorum hast gitmeyi
Beni ozleyin anacimmmmm baaaayyyy
günaydın kızlarherkes beklemede bakıyorum Rabbim umudunuzu gerçeğe çevirir inşallah bu ay. dualarım sizinle
tatil sayılmaz :) eşimin de benim de aileler uzakta, onların yanına gidiyoruz, aramızda 7 saat var gitmişken de tatili orda btirip geliriz mecburen
Benim de bat gelck sanirim.hic bisey var gibi hissetmiyorum.gerci daha gunum var ama
Esinin ailesi icin bişey diyemicem:)) ama kendi ailenle gorusmen tatilden daha iyi gelecektir..
ne güzel ya inşallah çabucak olur yine daha fazla bekletmeden..
benmki biraz tuhaf oldu ya, bi hafta sürdü bitti sonra tekrar tekrar derken vücut içerde biriken kanı atamıyo dedi, başka bi doktor da aynısını söyledi sonra tekrar doğumhane tekrar bi operasyonbi hafta sonra yine birikti bu kez de kürtajdan önce verdkleri sancı var ya 3 defa da ondan aldım. aynı anda bi de soğan kürü yaptım ne var ne yoksa atayım diye, 1 hafta da öyle sürdü şimdi temizim diye umuyorum.
folik asit ve coraspin verdi doktor bebek düşünüyosan başla dedi,öyle iştee.. çok uzun oldu kusura bakma
günaydın kızlarherkes beklemede bakıyorum Rabbim umudunuzu gerçeğe çevirir inşallah bu ay. dualarım sizinle
inşallah hayırlısı canım seninde bat bugün galiba dimi beraber bekliyoruz gelmemesini
canım birşey hissetmemen daha iyi bebek varsa agrı sızı olmuyo zaten :)
canım ya üzüldüm çok geçmiş olsundemekki herkeste farklı oluyo.. düşügün ayagı içerdedir dediler bana hep ama daha yok bişey bakalım inşallah o laf senin için geçerli olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?