günaydın kızlarherkes beklemede bakıyorum Rabbim umudunuzu gerçeğe çevirir inşallah bu ay. dualarım sizinle
günaydın kızlarherkes beklemede bakıyorum Rabbim umudunuzu gerçeğe çevirir inşallah bu ay. dualarım sizinle
Canım ben bi dusuk yapmistim orda bazi belirtiler vardi ama belli olduktan once miydi sonra miydi onu hatırlamıyorum işte :)
iyiyim canım benim sağol. dün netten 2 tane baktım arayıp fiyat falan sordum ama daha fazla bişey yapamadım. çok yoğundum... bir de işyerimde bir arkadaş daha önce özel bir hastanede çalışmıştı o sağolsun araya girip beni oraya yönlendirecek ama bayramdan sonra tabi. yani şuan gitsemde bir faydası olmayacak çünkü adetim bitti bitecek. bakıcaz artık hayırlısı inşallahgünaydın canım, nasılsınnn, dün doktor arastırıyodn sanki buldun mu kafana göre bi doktor
Günaydın canım nasılsınn?
kırmızılar yoksa hala umut vardır :)) inşallah ikimiz için de geçerli olur canım. ben ilkinde ilk denemede hamile kalmstım sanırım oyüzden umutluyum biraz da:) amannn nasib ya ne zaman canı isterse o zaman gelsin sıpaaa
eve geldim mektup yazacaktım birde arkasına testi iliştiricektim... Lakin eve girerken midem bulandı lavaboya koştum hemen arkamdan o girmiş eve kağıtlar anahtarın yanında olunca görmüş tabiki ne bu ne pozitif mi bu nee diye kapıyı vuruyor benim içerdeki seslerimden evin içinde koşmaya başladı ahanda pozitif diye çıktım dur napıosun diye banyoda sonra kucaklaşma öpüşme koklaşma...çok güzel Allah herkese yaşatsın yaa
iyiyim canım benim sağol. dün netten 2 tane baktım arayıp fiyat falan sordum ama daha fazla bişey yapamadım. çok yoğundum... bir de işyerimde bir arkadaş daha önce özel bir hastanede çalışmıştı o sağolsun araya girip beni oraya yönlendirecek ama bayramdan sonra tabi. yani şuan gitsemde bir faydası olmayacak çünkü adetim bitti bitecek. bakıcaz artık hayırlısı inşallah
günaydın cnm, ben de sni merak ediyodum. bayramdan sonra musmutlu haberlerini bekliyoruz ona göre...
günaydın nisam ben iyiyim sen nasılsın? seninle aramızda 1 yaş varsanırım. ben de 83lüyüm
iyiyim canım benim sağol. dün netten 2 tane baktım arayıp fiyat falan sordum ama daha fazla bişey yapamadım. çok yoğundum... bir de işyerimde bir arkadaş daha önce özel bir hastanede çalışmıştı o sağolsun araya girip beni oraya yönlendirecek ama bayramdan sonra tabi. yani şuan gitsemde bir faydası olmayacak çünkü adetim bitti bitecek. bakıcaz artık hayırlısı inşallah
anladım haklısın, bayramdan sonra başlamak daha iyi zaten bişey kalmadı bayrama da :)inşallah iyi bi doktora denk gelirsin, çok zor o iş ya, bende araştırıyorum ama burası küçük yer heralde çok iyi bi doktor bulamıcam nasib..
o kadar da keyfine bırakamıcam artık sıpa söz dinlesin çabuk gelsin çok bekletti bizi
inşallah canım hep beraber hamile kalalımmya benm çok bulantım olmuştu hatta eşime sızlanıyodum yaa ne zaman bitcek bu bulantılar diye, bitti ( bundan sonra asla ses çıkarmam herhalde olursa. Rabbim nasıb etsinn
sagol canım benim Allahım ol desede olsa artık bebişlerimiz :)
sanada günaydın canım.. sabırsızlıkla bekledik bugünü. Cidden iyki de buraya üye olup sizlerle tanıştım. Bu ay çok çabuk geçti...
anladım haklısın, bayramdan sonra başlamak daha iyi zaten bişey kalmadı bayrama da :)inşallah iyi bi doktora denk gelirsin, çok zor o iş ya, bende araştırıyorum ama burası küçük yer heralde çok iyi bi doktor bulamıcam nasib..
bendede var bi düşük canım.. 8 haftalıkken bile ne mide bulantısı ne başka bişey bebek yok gibiydi.. ondan dedim hissetmesende olabilir diye
günaydın nisam ben iyiyim sen nasılsın? seninle aramızda 1 yaş varsanırım. ben de 83lüyüm
kızlaarr yan daireme birileri taşındı bi hafta önce, 40 günlük bebekleri var, o kadar güzel ağlıyo kii, maşallahçok canım kalıyoo
kızlaarr yan daireme birileri taşındı bi hafta önce, 40 günlük bebekleri var, o kadar güzel ağlıyo kii, maşallahçok canım kalıyoo
en kısa zamanda sana da nasip olur inşallah cnm...
inşallah seninki de gelir beraber ağlarlarya da beraber gülücükler atarlar
Bu sefer belki belirtisiz gelir belli olmaz diyelim umut olsun:)
Iyiyim bende canim.efet 1 yas var aramizda. En buyuklerdeniz biz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?