Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın kızlar herkes beklemede bakıyorum Rabbim umudunuzu gerçeğe çevirir inşallah bu ay. dualarım sizinle

sanada günaydın canım.. sabırsızlıkla bekledik bugünü. Cidden iyki de buraya üye olup sizlerle tanıştım. Bu ay çok çabuk geçti...

Canım ben bi dusuk yapmistim orda bazi belirtiler vardi ama belli olduktan once miydi sonra miydi onu hatırlamıyorum işte :)

bendede var bi düşük canım.. 8 haftalıkken bile ne mide bulantısı ne başka bişey bebek yok gibiydi.. ondan dedim hissetmesende olabilir diye

günaydın canım, nasılsınnn, dün doktor arastırıyodn sanki buldun mu kafana göre bi doktor
iyiyim canım benim sağol. dün netten 2 tane baktım arayıp fiyat falan sordum ama daha fazla bişey yapamadım. çok yoğundum... bir de işyerimde bir arkadaş daha önce özel bir hastanede çalışmıştı o sağolsun araya girip beni oraya yönlendirecek ama bayramdan sonra tabi. yani şuan gitsemde bir faydası olmayacak çünkü adetim bitti bitecek. bakıcaz artık hayırlısı inşallah

Günaydın canım nasılsınn?

günaydın nisam ben iyiyim sen nasılsın? seninle aramızda 1 yaş varsanırım. ben de 83lüyüm

o kadar da keyfine bırakamıcam artık sıpa söz dinlesin çabuk gelsin çok bekletti bizi

ayy çok şeker yaaa...ama sürpriz yapma işini beceremiyoruz biz galiba :) dün eşime diyorum ki sana sürpriz yapacaktım ama ben yaaa, diyo ki hayatım bundan büyük sürpriz mi var zaten sürpriz oldu :) ama sizinki daha doğal olmuş, Allah hep böyle musmutlu olmayı nasip etsin...

sagol canım benim Allahım ol desede olsa artık bebişlerimiz :)

sanada günaydın canım.. sabırsızlıkla bekledik bugünü. Cidden iyki de buraya üye olup sizlerle tanıştım. Bu ay çok çabuk geçti...

inşallah canlarım evet bu site özellikle de bu topik çok güzel.. mutluluklar paylaşılıp artıyor, sıkıntılar oaylaşılıp azaltılıyor... o sebeple siz de mutlu haberi verin de mutluluğumuz daha da artsın

Bugun yumurtlama gunum teste gore ama kasıklarim cok agriyo normalmi acaba

evet canım doktorumu bir bulsam bir ohhh çekicem ben de.. inşallah sen de bulursun canım. bizim burası büyük de ne oluyor. kafası daha çok karışıyor insanın

kızlaarr yan daireme birileri taşındı bi hafta önce, 40 günlük bebekleri var, o kadar güzel ağlıyo kii, maşallah çok canım kalıyoo

Rabbi hebli min ledünke zurriyetten tayyibeten.İnneke semiüddua”
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.(Âl-i İmran–38)

Amin.

günaydınnnnnn kızlaaarrrrrr nasılsınız kayınvalidem hastanede olduğu için çok sık giremiyorum muhabbetleride kaçırıyorum üzülüyorum :2: neler yapıosunuz varmı yeni hamiş haberlerii..bekleyenlerde inşallah muradınıza erersinizzz

bendede var bi düşük canım.. 8 haftalıkken bile ne mide bulantısı ne başka bişey bebek yok gibiydi.. ondan dedim hissetmesende olabilir diye

Bu sefer belki belirtisiz gelir belli olmaz diyelim umut olsun:)

günaydın nisam ben iyiyim sen nasılsın? seninle aramızda 1 yaş varsanırım. ben de 83lüyüm

Iyiyim bende canim.efet 1 yas var aramizda. En buyuklerdeniz biz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…