Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Teşekkür ediyorum cnm ben normalde 16.gun oluru oyüzden erken dedim daha oncede testle hamile kalmistim ama bos gebelik oldu tekrar devam

Ilk olacak canim olursa yarin bnmde adet günüm adet olacagim belli yani testlerde negatifti adetimi bekliyorum ins canim kasim ugur getirir adet olan herkese

Ben kimsenin itiraz edeceğini düşünmüyorum çünkü herkes kim hamiş bilmek istiyor ben biliyorum çünkü sürekli takip ediyorum:)) sadece hamisleri yazmak senjb adina hem daha basit hemde hepimiz adina dahada ümit verici

Bencede burda hamişlerin isimlerini yazmana kızacak kimsenin olduğunu düşünmüyorum sonuç olarak onlarda anne adayı ve bu yolda ilerliyorlar böyle düşünen olursa da ayıp etmiş olur gamzecim iyi niyetli ve buradakilerinde iyi niyetli olduğunu düşünüyorum

kızlar bence topik ismine ay ekleyince daha güzel -anlamlı oluyor
mesela "2013 ekim-kasım-aralık hamişleri buraya" olsa,sonra "2014 ocak-şubat-mart hamişleri" olur öyle devam eder ne dersiniz ?:26:

daha kimseler gelmemiş, açılışı yapayım bari :))

GÜNAYDIN KIZLAAARR

bi kaç gündür hiç dahil olamadım muhabbetlere, bugün biraz geliim dedim, nasılsınız

daha kimseler gelmemiş, açılışı yapayım bari :))

GÜNAYDIN KIZLAAARR

bi kaç gündür hiç dahil olamadım muhabbetlere, bugün biraz geliim dedim, nasılsınız

günaydın canım..bizde hamişler bol en son psiko hamileydi..bugün benim bat ama 2 gün öncesine kadar testler negatifti..sanırım regl başlıcak

günaydın canım..bizde hamişler bol en son psiko hamileydi..bugün benim bat ama 2 gün öncesine kadar testler negatifti..sanırım regl başlıcak

gunaydınnn.. benimde bat bugün.. bakalım neler olacak pek umutlu değilim bu ay ama bakalım kısmet...

hım evet okumuştum onu :) daha önce gecikmen oluyo muydu ki ya inşallah gec yumurtlamışsındır canım.. hakkımızda hayırlısı inşallah. bende kürtajdan sonra 1 ay korundum yaklaşk 1 aydır da korunmuyorum, psikolojik sanırım kendimi hamile gibi hssetmeye başladım ayy bu bebekler kafayı yedirtcek bize galiba

canım ben 5 aydır korunmuyorum.. gecikmem hiç olmaz ama.. bu ay enteresan şekilde yerleşme kanamasına benzer bişey yaşadım bakalım ya bugün regl gelmezse yarına falan testi tekrarlarım..senin bat ne zamandı..

hiç test yaptın mı canım?

yok canım yapmadım daha dogrusu yapmamaya karar verdim. gecen ay yaptım hamıle oldugumu öğrendim sonra kimyasal düşüş yaşadım eşim çok üzüldü o yüzden bu ay yapmamaya karar verdim. mens geçerse o zaman yapacağım. tekrar hüsrana uğramak istemiyorum.

canım ben 5 aydır korunmuyorum.. gecikmem hiç olmaz ama.. bu ay enteresan şekilde yerleşme kanamasına benzer bişey yaşadım bakalım ya bugün regl gelmezse yarına falan testi tekrarlarım..senin bat ne zamandı..

ben battan emin değilim çünkü kürtajdan sonra 40 gün boyunca kanamam oldu o arada bi yerde kaçırdık onu da :) yani umudum yok zaten de ne bileyim yaa nasib.. ilk bebeğine ne kadar zamanda hamile kalmıştın canım

haklısın canım ama hamile olsan bile eşine hemen söyleme.. ilk doktoruna git durumun normal oldugu ortaya çıksın öyle söyle.. ki bende bu defa öyle yapıcam inşallah olursa tabi

hiç sorma ilk bebegimde 7 ay hapla korundum bıraktım bir adet gördüm ikincisine hamileydim :)) nasıl havalara uçtuk ama o kadar çabuk beklemiyoduk.. şimdi ise ufff gelmiyo işte.. ama senin kanaman niye öyle sürmüş ben anlamadım benim birgün anca oldu sonra 27 gün geçti reglim başladı?? doktor ne dedi o duruma?

haklısın canım ama hamile olsan bile eşine hemen söyleme.. ilk doktoruna git durumun normal oldugu ortaya çıksın öyle söyle.. ki bende bu defa öyle yapıcam inşallah olursa tabi

bu aydan sonra öyle yapacağım canım.. ama günlerimi takip ediyor saklayamayacağım kesin geciktiği an anlar çünkü bakalım bir yol bulmaya çalışacağım.. bugünü bi atlatalım da..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…