Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

nasılsınız bayanlar
ben çooookk üşüyorum yaa yere otursam bacaklarım buz kesiyor yarın tahlil sonuçlarımı alıcam bakalım kansızlıktamı var acep :44:

smear testini bende 35 e yaptırdım ama ana sağlıgı merkezleri yılda bir defa bedava yapıyolar

evet ben kullandım buyur canım

Merhaba cnm bende 3 gundur kullaniyorum ilk gun cok silikti belli belirsiz ikinci gunde oyle amabugun yani ucuncu oluyor ikiside ayni derece kirmizi normalmi acaba vede bugun 12.gunum daha yumyum icin erken

Merhaba cnm bende 3 gundur kullaniyorum ilk gun cok silikti belli belirsiz ikinci gunde oyle amabugun yani ucuncu oluyor ikiside ayni derece kirmizi normalmi acaba vede bugun 12.gunum daha yumyum icin erken

olsun sen bugün yarın çalış eger ikisi de koyuysa 36 saat içinde çatlaman olacaktır ben geçen ay kullandım çift çizgiyi gördükten bi gün sonra yomurtam çatladı 13.gün gördüm 14.gün çatladı

eve geldim mektup yazacaktım birde arkasına testi iliştiricektim... Lakin eve girerken midem bulandı lavaboya koştum hemen arkamdan o girmiş eve kağıtlar anahtarın yanında olunca görmüş tabiki ne bu ne pozitif mi bu nee diye kapıyı vuruyor benim içerdeki seslerimden evin içinde koşmaya başladı ahanda pozitif diye çıktım dur napıosun diye banyoda sonra kucaklaşma öpüşme koklaşma... çok güzel Allah herkese yaşatsın yaa

canlar testi kullanan arkadaşlar derki o net çizgi silikleşse bile çalışmaya devam

Canim istersen topikin en basina sadece hamisler yazılabilir hem yorucu olmaz hem umut verici olur :))

Canim istersen topikin en basina sadece hamisler yazılabilir hem yorucu olmaz hem umut verici olur :))

canım ozelden atamadım 5 dk dolmamıs dıyeee....hayırlısı olsun umarım gelcek ay olur.benım yarın ozel gunum bakalım bellı degıl...daha once dogum yaptınız mı bılmıyom ama benım agrım usume vs var adet belırtısı gbı bakalım nasıp sımdılık bısey dıyemıyom

Canım bu gün çalışma yap aslında dün veya ondan önceki günde çalışma yapsaydın iyi olur ve yarında yap ben öyle yaptım ve ilk kez kullandım o testi Allah'a şükürler olsun umarım sende olursun 12. Gün erken değil ben de 13. Gün yumurtlamıştım.

Anamm ne guzell
Dertlerimiz de ortak tabi .bebisss
Sen nereye gidiyon doktora cnm

cnm ben herhangi bir doktora gitmiyorum, çünkü gebelik için çok şükür herhangi bir sorunum yok. olursa bu ikinci gebeliğim olucak bir kızım var.nette ovu. günlerini araştırırken bu siteyi buldum iyikide bulmuşum çok güzel arkadaşlıklar var bu sitede her topik ayrı güzel ben genel de bu topikteyim diğer topikleri okuyup çıkıyorum..yanlız bende buranın bir negatif yönü oldu. bu topik için konuşmuyorum sitenin geneli için, gebelik için herhangi bir sorunum olmamasına rağmen sanki benimde olmuyacakmış gibime geliyor..genelde sitede hamilelik engeli olanlar var gibi yanlış mı düşünüyorum acaba..olumsuz düşünmeye başladım birazda stres yapıyorum olmıycak diye..bu ay üçüncü denememiz yaşım 36 yaş dolayısıylada geç olacakmış gibi geliyor ama inşallah bebeğim daha fazla bekletmez.eğer hamile kalırsam bende medical park veya merkez hast. cihangir beye gitmeyi düşünüyorum..

Yaaaa bu topigim adina ne oldu boyleeeee

niye degismis canim yaaa digeri daha güzeldi

canım isimlerde sıkıntı oldu biliyosun bir öncekin de sohbet kelimesi vardı: bazı arkadaşların çalıştığı iş yerlerinde bu kelime olan sitelere giriş yapılamıyor muş,bu yüzden bu hale geldi.benim rica ettiğim isim bir öncekiydi,

şöyle yapalım ben arada kalıyorum.yani arada kalmak sorun değil de sizi memnun etmek isterim aranızda kesin bir sonuca ulaşın ona göre karar verelim,ben uygulayım,çünkü geçen de sadece ekim diye sınırlı kalmasın biz bu muhabbeti devam ettirelim deyince hem isimleri,hemde listeden vazgeçtik

özlemcim senin adet döngün ne kadar benim de bugün 12. günüm acaba yumurtlamam yakınmı seniki ile karşılaştırayım diyorum. gerçi adet döngün aynı olsa bile bazen yumurta geç çatlayabiliyor.. geçen ay 12.günü uzayan akıntıyı görmüştüm..yumurtlamamı ancak o şekilde anlayabiliyorum benim kasıklarımda hiç ağrı olmuyor.bu ay daha uzayan akıntıyı görmedim

topik için değil de 1 çocuğun olması ve 2.yi beklemen aynı şeyleri yaşıyormuşuz seninle, bende bugün hep umutsuzlandım gibi,negatif yön beni de çarptı nedenini bilmiyorum,sanki beni anlattın

Canım adet döngüm 28 gün benim adetimden 10. Gün başladım teste silik çizgiler gördüm ve 13. Gün pozitifi gördüm o gün uzun akıntı geldi benden ertesi gün de kasıklarım ağrıdı ertesi gün testi yine yaptım bu sefer diğeriyle aynıydı ama biraz daha açılmıştı ve hamile kaldım canım yumurtlamadan 2 gün önce çalıştık çift çizgiyi gördüğüm gün yani 13. Gün çalıştık ve 14. Gün çalıştık ve sonuç pozitif canım bat 5 Ekim kan değerim 307.3 canım inşallah sende hamile kalırsın bende böyle oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…