Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

10 gün az değil canım benim. psikolojik olsa 10 gün geçmesi mümkün değil bence. hadi bakalım hayırlısı. yarın bir git de hayırlı sonuçlarla dönersin inşallah.

Allah bagislasin cnm kizin varmis ne guzel
Bende de bir sorun cikmadi sukur.
Skinti herturlu oluyo topiklere baksanda bakmasanda ama yasin cok degil
Ben 29 oldum daha ilki yok piyasada:))
Cihangir beye iyi diyolar bi arkadasim ona gidiyor
Bende temiz diye m.parka gittim .memnumum simdilik
Cohu arkadasim da oraya gidiyo

cumartesiden itibaren sana da bol şans canım, fırsatları iyi değerlendir hiççççççççççççç kaçırma

yumurtlama tesstini bat tarihinden 14 gün geriye gidiyosun. ogün yum günün olabilr. ogünden de 3-4 gün geriye gidiyosun işte ozaman teste başlıyosun.

ama benim batı ben kestiremediğim için, kıycam bütün testlere bu ay:) her gün yapçam bi test. bakalım yakalayabilcem mi

günaydın şekerlerrrrrr :124::124::124::124::124::124::124::124:

bende hala gelen giden yokkkkkk

KIRMIZILARI gördüm( bugün bat günümdü ama atlatamadım işte.renk körümü oldum acaba.kırmızı değilde benmi öle gördüm:)

hayırlısı böyleymş canım sakın üzülmee, bi dahaki aya inşallah en güzel ne zaman olacaksa o zaman olsun, Allah olduktan sonra acısını göstermesin yeterkii

Gamzem nerdesin? çok merak ediyorum seniii :18::18:
Bebeğim anca okudum gecmisi canim gelen giden yok beklemedyim adetimi sabah test yaptim negatif bugun gelir heralde kırmızılar
günaydın canım...gamzenin durumu bugün mü belli oluyo yoksa._??ay ne heyecanlı....

:)) evet canım bugun belli olacak kırmızılar gelecek testim negatif biran once gelse bari

sultancımmm senin geldimi kırmızlar gelmedimi anlamadım ben :26:
gerçi panikten bende zorla kanatıcam aşşağı mahalleyi geldide benmi farkedemiyorum filan die paso silip duruyorum :18::18:

hayırlısı böyleymş canım sakın üzülmee, bi dahaki aya inşallah en güzel ne zaman olacaksa o zaman olsun, Allah olduktan sonra acısını göstermesin yeterkii

doğru söylüyorsun canımda şimdi çok yeni dakikalar olduğu için ön şoktaydım:) yavaş yavaş bunada alışırız inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…