Halaa gelen giden yok bende, bugün 10. gün günüm geçeli.
Dün gece (afedersiniz) istifra ettim, çok bulantım vardı nerdeyse 2 haftadır.
Yarın dr.a gideceğim randevum 16.10 da. Ümitlenemiyorumda 2 testim negatif çıktı diye.
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...
cnm ben herhangi bir doktora gitmiyorum, çünkü gebelik için çok şükür herhangi bir sorunum yok. olursa bu ikinci gebeliğim olucak bir kızım var.nette ovu. günlerini araştırırken bu siteyi buldum iyikide bulmuşum çok güzel arkadaşlıklar var bu sitede her topik ayrı güzel ben genel de bu topikteyim diğer topikleri okuyup çıkıyorum..yanlız bende buranın bir negatif yönü oldu. bu topik için konuşmuyorum sitenin geneli için, gebelik için herhangi bir sorunum olmamasına rağmen sanki benimde olmuyacakmış gibime geliyor..genelde sitede hamilelik engeli olanlar var gibi yanlış mı düşünüyorum acaba..olumsuz düşünmeye başladım birazda stres yapıyorum olmıycak diye..bu ay üçüncü denememiz yaşım 36 yaş dolayısıylada geç olacakmış gibi geliyor ama inşallah bebeğim daha fazla bekletmez.eğer hamile kalırsam bende medical park veya merkez hast. cihangir beye gitmeyi düşünüyorum..
Ağlasam sesimi duyarmısınız
günaydın canım evet bugün batıydı. hatta bugünden önceydi de o bugün yazdırdı diye hatırlıyorum ben
Yumyumlara cumartesi başlıcam bende sakince valahi gerekiyosa evden dışarı çıkmıcam bayramın ilk günü hariçbize bayramda gelen gidende çok olmaz ohhh miss. Sana bol şans diliyorum cnm akşam ilişkiden sonra hiç duşa girme sabah al bence duşunu. Bende de yumurtlama testi var geçen ay almıştım. Hangi gün başlamak lazım ona :26:
hiiişşşttneden ağlıyosun kii:26:
biraz ara vermiştim odaklanmayım diye beklemedeydim bugün bat günümdü
inş. hayırlısı olur ya çok sevinirim gerçekten...darısı sana minişko.....ve tüm umutla bekleyen tüm tatlı annelere ee sonra da bana...
Gunaydin canlarimm
Nasilsinizz
KIRMIZILARI gördüm( bugün bat günümdü ama atlatamadım işte.renk körümü oldum acaba.kırmızı değilde benmi öle gördüm:)
KIRMIZILARI gördüm( bugün bat günümdü ama atlatamadım işte.renk körümü oldum acaba.kırmızı değilde benmi öle gördüm:)
Bebeğim anca okudum gecmisi canim gelen giden yok beklemedyim adetimi sabah test yaptim negatif bugun gelir heralde kırmızılarGamzem nerdesin? çok merak ediyorum seniii :18::18:
günaydın canım...gamzenin durumu bugün mü belli oluyo yoksa._??ay ne heyecanlı....
gördün mü canım... bazen inanman istmiyoruz ama her ay yaşadığın için sen daha iyi bilirsin malum kırmızılar mı diye
ayyyy inşallah gec yumurtlama falandır da hamilesindir yaa
hayırlısı böyleymş canım sakın üzülmee, bi dahaki aya inşallah en güzel ne zaman olacaksa o zaman olsun, Allah olduktan sonra acısını göstermesin yeterkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?