Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya ben de boşuna almışım gebelik testini daha kullanmaya gerek kalmadı artık öbür aya nasip olursa bekle kasım geliyoz:)biz böyle gidermişiz kasım aralık ocak töbe töbe:)gebelik testi koleksiyonu falan yaparmışım:)saçmalıyorum ama ne yapayım kendi kafamı dağıtmaya çalışıyorum biraz:))

Yok gibi canim.ama yine de ufacık bi umut var. Belki olmasa daha iyi ama..gunler gecmiyo boyle bekleyince de

Benim kociste aksam bebegimiz nasil deyip duruyor.kafayi yedi iyice.
Olmadi bu ayda diyorum.oldu oldu diyo.
Ya olmadi bisey hissetmiyorum diyorum.
Walla napcami sasirdim artik biktimda yani

ayy kıyamam ya :d aynı ben okuldayım her tenefüs lavaboya gidiyorum bakıp çıkıyorum başka yaptıgım bişey yok

:) yok benim kesinleşti geldi canım hatta geliyorlar sürekli

gunaydin cnm
sen naptin kirmizi gelmedi galiba gectimi gunun

gülümm rahat bırak şunu zorlamı getirteceksin.

Inşallah tutturdun bu sefer, sabırlı ol, heyecan yapmaaaa

[sıze=3]canlarım ewet gelmedi hala ama ara ara ağrılarım var.. Adet olacakmışım gibi :18: Bi an gelio bi an gidiyo ağrılar ama şu ara yoğun.. :18:
Bugünü de atlattıktan sonra yani yarın test yaparım sanırım.. Yada perşembemi yapsam[/sıze]
:26:

S

Hayirlisi gamzecim.yogun bi doneme daha girecegiz anlasilan
Aynen durmak yok mikmike devam :))
ayy canım bende seni merak ediyodum.. ben testte yapamadım 2 gün önce negatifti dedim kırmızıyı görünce ikna olurum yapmıcam dedim..
Ben sabah yaptim ama negatif beklemedeyim gelsin artık biran once yaaa
ay canım ya çok üzüldüm dur bi bekle bakalım leke gelmişmiydi_??

Ben hic üzülmedim nedendir bilmiyorum test yaparkende hic heyecanda duymadım hasta olduğum andan itibaren bi gun daha yaklasmis olacagim bebisime :)) canim beyaz akıntım var benim ama hamiskjkten değil ara ara adete yakin gelir :))

amin canım hepimizie inşallah senin son durum neydi :44:

bat 17-18 bakalım kısmet bu ay gün aşırı oldu hep Rabbime bıraktım çok rahatım bu ay sterssiz geçirdik kocişkoyla telaş etmedik test felan da yapmıycam bat a kadar herifim çok üzülüyo negatifi görünce o yüzden test işini bitirdim bakalım hayırlısı hayıs otu mu ne diolardı ondan almayı düşünüyorum bakalım...

Sacmalamiyosun cnm walla zor bizim halimiz
Allah bizlere sabir versin

tabi ki üzülmek umut kaybetmek yok dilerim hakkından hayırlısı olur canım..Rabbim dualarını kabul eder...:26::26::26:

Canım siz ne kadardır deniyosunuzz?

bence üzülme canım farklı işlere odaklan hakkından hayırlısı olur inşallah...

oh oh oh ohhhh :118: gelmesinler innnnşallah!!
aminnn canımmm inşallahh...

günaydın bebeklerimmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin tatlişkommmm

ah canım yaaa bende iki arada bi deredeyim bende kırmızıları görürsem çok yıkılcam biliyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum

Sacmalamiyosun cnm walla zor bizim halimiz
Allah bizlere sabir versin

amin Allah hamile kalan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu etsin inşallah. bu arada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.arkalarındanda biz geliriz inşallah öbür aya yetişiriz onlara.inşallah inşallah inşallah

Benim kociste aksam bebegimiz nasil deyip duruyor.kafayi yedi iyice.
Olmadi bu ayda diyorum.oldu oldu diyo.
Ya olmadi bisey hissetmiyorum diyorum.
Walla napcami sasirdim artik biktimda yani

biz neyse de onun böyle yapması beni daha çok üzüyor biz bi şekilde atlatıyoruz onlar sorunca çok kötü oluyor. Benim eşimde şuan şehir dışında telefonda soruyor bebişimiz geliyor mu diye karnım ve belim ağrıyor gelmiyor galiba dedim hayırlısı bi daha ki aya inşallah diyor

kızlar ben en iyisi şimdi biraz çıkayım hem işimigücümü yapayım hem şarkı dinleyim atlayım zıplayım kafa dağıtayım peh:))yok valla işim çok aman Allah ne zaman hayırlıs ise o zaman versin veren de O alanda O.Elden bişey gelmez .hepinizi öptüm çok.görüşürüz

Gunaydin canlarimm
Nasilsinizz

günaydın canıımmmm.. herkes heyecanlı ve stresli... ister istemez bize de bulaşıyor ama iyiyim çok şükür
Bebeğim anca okudum gecmisi canim gelen giden yok beklemedyim adetimi sabah test yaptim negatif bugun gelir heralde kırmızılar

:)) evet canım bugun belli olacak kırmızılar gelecek testim negatif biran once gelse bari

senin yumyum ne zamandı canım?? bir de ben senin batın aslında 6sıydı diye hatırlıyorum yanlış mı?

yok yok kesin kırmızılar kaç defa baktım(

ufff ((((( canım benim üzme kendini... hayırlısı diyecek bişeyimi,z yok malesef

sultancımmm senin geldimi kırmızlar gelmedimi anlamadım ben :26:
gerçi panikten bende zorla kanatıcam aşşağı mahalleyi geldide benmi farkedemiyorum filan die paso silip duruyorum :18::18:

Ay kendimi gördüm bir an... inşallah sneinkiler gelmes canım. stres yapma dicem ama mümmmkün değillll

Doktora gitmeden bi selam vereyim dedim...
:18::18::18:

a.s. canımmm.. hadi git bakalım hayırlısıyla da güzel sonuçlar al dön hemence

canım sen benim battaşımdın sende ne var ne yok?

canım benimkiler 3ünde geldi. hatta bitmek üzereler. batım 30 ekim ya da 31 neyse artık bu aydayım hala yani

günaydın bebeklerimmmmmmmmmmmmmmm

günaydın güzell hamişşşşşşşşşş

evet canım ben de seni gayet relaks görüyorum maşallah. gerçi daha bata var ama hadi bakalım sen de çifte bayram yaparsın inşallah bu ay canım. o ot da hayıt otuydu galiba. duydum adını falan ama içeriğini tam bilmiyorum

Hem esim hemde kendim icin ayri uzuluyorumm
Of anammmm offf ne bebismisss yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…