Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Doktora gitmeden bi selam vereyim dedim...
:18::18::18:

KIRMIZILARI gördüm( bugün bat günümdü ama atlatamadım işte.renk körümü oldum acaba.kırmızı değilde benmi öle gördüm:)

yapma canım ya ( o duyguyu çok iyi biliyorum ama elden gelir birşey yok işte.. off benimde gelicek herhalde ateşim 36.9 ama sancısı vuruyo ara ara.. aslında uyanır uyanmaz gelirdi hep ama stresten şuan gecikiyo sanırım..

S
Bebeğim anca okudum gecmisi canim gelen giden yok beklemedyim adetimi sabah test yaptim negatif bugun gelir heralde kırmızılar

:)) evet canım bugun belli olacak kırmızılar gelecek testim negatif biran once gelse bari

Hayirlisi gamzecim.yogun bi doneme daha girecegiz anlasilan

sultancımmm senin geldimi kırmızlar gelmedimi anlamadım ben :26:
gerçi panikten bende zorla kanatıcam aşşağı mahalleyi geldide benmi farkedemiyorum filan die paso silip duruyorum :18::18:

Gunaydin cnm
Sen naptin kirmizi gelmedi galiba gectimi gunun

gerçi panikten bende zorla kanatıcam aşşağı mahalleyi geldide benmi farkedemiyorum filan die paso silip duruyorum :18::18:

Gülümm rahat bırak şunu zorlamı getirteceksin.

İnşallah tutturdun bu sefer, sabırlı ol, heyecan yapmaaaa

Bebeğim anca okudum gecmisi canim gelen giden yok beklemedyim adetimi sabah test yaptim negatif bugun gelir heralde kırmızılar

:)) evet canım bugun belli olacak kırmızılar gelecek testim negatif biran once gelse bari

ayy canım bende seni merak ediyodum.. ben testte yapamadım 2 gün önce negatifti dedim kırmızıyı görünce ikna olurum yapmıcam dedim..

ay canım ya çok üzüldüm dur bi bekle bakalım leke gelmişmiydi_??

ayy kıyamam ya aynı ben okuldayım her tenefüs lavaboya gidiyorum bakıp çıkıyorum başka yaptıgım bişey yok

sorma kocişte beklemedeydi adam heveslenmesin diye hasta oldum dedim ühü ühüneyse hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…