Günaydın hoşgeldin canim.
Ben iyiyim sen nasilsin dunden beri?
sultancımmm senin geldimi kırmızlar gelmedimi anlamadım ben :26:
gerçi panikten bende zorla kanatıcam aşşağı mahalleyigeldide benmi farkedemiyorum filan die paso silip duruyorum :18::18:
KIRMIZILARI gördüm( bugün bat günümdü ama atlatamadım işte.renk körümü oldum acaba.kırmızı değilde benmi öle gördüm:)
gördün mü canım... bazen inanman istmiyoruz ama her ay yaşadığın için sen daha iyi bilirsin malum kırmızılar mı diye
Bebeğim anca okudum gecmisi canim gelen giden yok beklemedyim adetimi sabah test yaptim negatif bugun gelir heralde kırmızılar
:)) evet canım bugun belli olacak kırmızılar gelecek testim negatif biran once gelse bari
günaydın şekerlerrrrrr :124::124::124::124::124::124::124::124:
bende hala gelen giden yokkkkkk
gerçi panikten bende zorla kanatıcam aşşağı mahalleyigeldide benmi farkedemiyorum filan die paso silip duruyorum :18::18:
canım sen benim battaşımdın sende ne var ne yok?
Bebeğim anca okudum gecmisi canim gelen giden yok beklemedyim adetimi sabah test yaptim negatif bugun gelir heralde kırmızılar
:)) evet canım bugun belli olacak kırmızılar gelecek testim negatif biran once gelse bari
Doktora gitmeden bi selam vereyim dedim...
:18::18::18:
yapma canım ya( o duyguyu çok iyi biliyorum ama elden gelir birşey yok işte.. off benimde gelicek herhalde ateşim 36.9 ama sancısı vuruyo ara ara.. aslında uyanır uyanmaz gelirdi hep ama stresten şuan gecikiyo sanırım..
Beklemedeyim umutsuz bi sekilde
Olmadigina emin gibiyim
Sende varmi degisiklik
bende battaşım benimde bugün
sorma kocişte beklemedeydi adam heveslenmesin diye hasta oldum dedim ühü ühüneyse hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?