düzenli birliktelik olarak 2. ama 3 defa da yum günleri sonu değerlendirdik...:2::2:
günaydın guzellerr nasılsınız bakemmmm.....
günaydın guzellerr nasılsınız bakemmmm.....
günaydın canıımmmm.. herkes heyecanlı ve stresli... ister istemez bize de bulaşıyorama iyiyim çok şükür
senin yumyum ne zamandı canım?? bir de ben senin batın aslında 6sıydı diye hatırlıyorum yanlış mı?
ufff((((( canım benim üzme kendini... hayırlısı diyecek bişeyimi,z yok malesef
Ay kendimi gördüm bir an... inşallah sneinkiler gelmes canım. stres yapma dicem ama mümmmkün değillll
a.s. canımmm.. hadi git bakalım hayırlısıyla da güzel sonuçlar al dön hemence
canım benimkiler 3ünde geldi. hatta bitmek üzereler. batım 30 ekim ya da 31 neyse artıkbu aydayım hala yani
günaydın güzell hamişşşşşşşşşş
evet canım ben de seni gayet relaks görüyorum maşallah. gerçi daha bata var amahadi bakalım sen de çifte bayram yaparsın inşallah bu ay canım. o ot da hayıt otuydu galiba. duydum adını falan ama içeriğini tam bilmiyorum
günaydın canıımmmm.. herkes heyecanlı ve stresli... ister istemez bize de bulaşıyorama iyiyim çok şükür
senin yumyum ne zamandı canım?? bir de ben senin batın aslında 6sıydı diye hatırlıyorum yanlış mı?
ufff((((( canım benim üzme kendini... hayırlısı diyecek bişeyimi,z yok malesef
Ay kendimi gördüm bir an... inşallah sneinkiler gelmes canım. stres yapma dicem ama mümmmkün değillll
a.s. canımmm.. hadi git bakalım hayırlısıyla da güzel sonuçlar al dön hemence
canım benimkiler 3ünde geldi. hatta bitmek üzereler. batım 30 ekim ya da 31 neyse artıkbu aydayım hala yani
günaydın güzell hamişşşşşşşşşş
evet canım ben de seni gayet relaks görüyorum maşallah. gerçi daha bata var amahadi bakalım sen de çifte bayram yaparsın inşallah bu ay canım. o ot da hayıt otuydu galiba. duydum adını falan ama içeriğini tam bilmiyorum
Yumyum 23 u koyu çizgiyi gördüm normalde adetlerim 2gun one çekiyordu gecen ay 8inde olduk ya hani 6sinda gelir sandim ondan öyle yazdırdim gec yumurtladim normale göre 24 catlamis olsa arti 14 yani bugün wn gec gelmesi gerekiyor diye sanıyorum 2aydir sapiitti adetlerim gecen ayda 4 gun gev kalmisdi kendi hesabima göre bu ayda gec kaldi gibi :))
Benim kociste aksam bebegimiz nasil deyip duruyor.kafayi yedi iyice.
Olmadi bu ayda diyorum.oldu oldu diyo.
Ya olmadi bisey hissetmiyorum diyorum.
Walla napcami sasirdim artik biktimda yani
Gunaydin cnm
Iyilik bat beklemece istee
Sen nasilsin bakem .varmi bulantin vs.
Daha yeniymis aslında canim.stres yapmadim dedin ya.bu sefer olur insallah hayirli siyla
Günaydın hoşgeldin canim. Biz iyiyiz sen nasılsın nasi gidiyo?
canım ya bu erkeklerde spermiogram nasıl yapılıyo yani bildiğin sperm örneğini nasıl veriyolar benim eşimde bu ay verecekte hiç bilmiyoruz pufff labaratuara sormaya da utandım hep bayan var eşimde sen sor dedi
evet canım hayırlısı kafama takmıyorum bile....ama bu ay sezeryanla doğum yaptığımı gördüm...eşimin kuzeni hamile olduğumu lokum dağıttığımı görmüş...sora minik televizyon önünde çizgi filme bakan saçları iki tane başlanmış tontiş bi kız gördüm bakalım kısmet....ama rahat olun bence bi de eşinizi rahat bırakın ben bu ay illa bebek olucak ie yapmadım kocamı da öle hazırladım...ama çaktırmadan da yum günlerimi takip ettim çünkü benim koca çok önemsiyo üzülüyo...
iyi gidiyoo çookkk şukurr canımmm....
canım asıl zor kısmı bizim için bu olaylar zaten.. artık eşim benim yanımda bebek sevemiyor. bi kaç kez yolda giderken gördüğü bebekleri sevdi diye elimde olmadan ağlamıştımoda ben üzülmeyim diye artık hiç bi bebeği sevmiyo yanımda.. ve şimdiden bana iş filan yaptırmıyo. bayram temizliği yapmam gerekiyodu ama yaptırmadı. bebişimin anası yorma kendini bebişime iyi bak filan dio e haliyle her ay böle o umutlandıktan sonra ben adet oldummm demek iğrenç bi duygu
Yumyum 23 u koyu çizgiyi gördüm normalde adetlerim 2gun one çekiyordu gecen ay 8inde olduk ya hani 6sinda gelir sandim ondan öyle yazdırdim gec yumurtladim normale göre 24 catlamis olsa arti 14 yani bugün wn gec gelmesi gerekiyor diye sanıyorum 2aydir sapiitti adetlerim gecen ayda 4 gun gev kalmisdi kendi hesabima göre bu ayda gec kaldi gibi :))
ben ıyıyım... bulantım yok sadece arada bazı kokulara içim kalkıyo..:120::120: inanılmaz kasık agrım oluyo arada hafiften baş donmesi :111::111::111:falan var.. perşembeyı beklıyorum heyecanlaa... işteee
Canım bnmde eşim gitcek bu ay kizlarsan öğrendiğim kadariyla bi bardak vermiyorlar mis eline odaya giriyormus odada dergiler cdler resimler fakan filan varmis sonra eline kuvvet barsagida kapidaki görevliye veriyormus bukadar istecanım ya bu erkeklerde spermiogram nasıl yapılıyo yani bildiğin sperm örneğini nasıl veriyolar benim eşimde bu ay verecekte hiç bilmiyoruz pufff labaratuara sormaya da utandım hep bayan var eşimde sen sor dedi
Incirde hix sevmwm yav tanesine bayılırım da kursundan nefret ediyorum :)) ama deneyeyim bu ay bakalım ins ise yararbol bol incir ye canım erkenden yumurtlarsınincir kurusu falan ye incir çok faydalı ben geçen ay incir yedim ve 14 gün yumurtladım normalde ben 17.gün falan yumurtlardım
Tatli heyecanlar bunlarr
Bende midem bulansin basim donsun istiyorum kafayi yemis durumdayim:
Persembe gunu insallah guzel haberlerini alirsin cnm
Allah sana ve bebegine saglik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?