Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah canımm. bizde aynı kararı aldık eşimle. bakalım stres yapmamayı ne kadar becerebilicem :)

ayyyy beni eklemişsinn :) canım bat 5 ekim benim. onu da ekler misin :)

inşallah canımm. bizde aynı kararı aldık eşimle. bakalım stres yapmamayı ne kadar becerebilicem :)

kızlar bnm adetm bttı hsg persembe ceklcek to one aldryım mı celtrenler adettn kac snra gdyo cektrmye

merhaba kızlar benimde kan testi negatif çıktı umutlar ekime kaldı kırmızıları bekliyorum ozaman adet tarihimi yazarım inşallah bu ay bu topik bebişle dolar topik topik gezioruz ya (=

ya geçen ayda geç oldum ya canım hüsran olmasın diye acele etmiyorum gerçi okadr çok oynadım zıpladım olsam olurdum diyorum ama :) akşam eve giderken alıcam olmazsam gun içinde inşallah olmam

Olmaz merak etme yapar yapmaz haber ver İnş. vardır bebiş :)

Merhaba Kızlar, bende heyecanla 22 eylül 'ü bekliyorum... nasıl geçecek bilmiyorum :26:

Slm kizlar umutsuz, mutsuz, sanssiz, bir okadarda Üzgün arkadasiniz geldi araniza eylül topiginden transferim )

Eylul topiginden geliyorum..

Benide alin araniza daha adet olmadim aama hic bir belirtimde yok..
benim bat 10 ekim

Ins kocis dediki sen stres yaptikcaolmasini zorlastirsin dedi artij herşeyin çözümü var üzülme dedi bende tamam dedim artık stres yapmicam bakalım kontrol nasıl çıkacak sende durumlar nasil

bende eylül ekibindeydim regil olmadım ama her an olacam sanırım bende listeye eklenecem cok kötü adet sancım var

Ins kocis dediki sen stres yaptikcaolmasini zorlastirsin dedi artij herşeyin çözümü var üzülme dedi bende tamam dedim artık stres yapmicam bakalım kontrol nasıl çıkacak sende durumlar nasil

canım biz ilk denememizi geçen ay yaptık ama eylülden bende kırmızı kart yedim. işte dün adetim bitti bu ay yeniden deniycez yani ikinci denememiz. ama etrafımda ne kadar deneyen gördüysem, hep kafaya takmaktan olmuyo. nasıl ki bırakıyolar, boşveriyolar, o ay hamile kalıyolar. bizde öyle bi karar aldık. doktora bile gitmedim bakalım bu ay olursa o zaman gidicem

çok doğru canım geçen ay baya takıntı yapmıştık bizde... ben artık takıntımı boşverdim ama kociş aynı... kısmet bakalım bizimde 2. denememiz hayırlısı takamıcam valla bu ay... akışına bırakıcam bakalımmm...

Benim 6.denemem olacak artık gideyim dedim varsa bi problem hemen cozmek icin insda hersey guzel olacak hepimiz için sonrasını hep birlikte gorcez burda yapılanların hepsini hissediyo insan psikolojik olarak inanilmaz etkileniyo onun icin bu ay hic kendimi dinlemicem :)) hayat herseye ragmen cok güzel:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…