bat ne zamn erken değilmi kanda adeten 4 gün önce belli oluyor sanırımbide ac karnınamı yaptırdın hastnedemi aile hekimindemi benimde kasığım felaket ağrıyor oldum olcam gbi hani olmasam test yaptırayım diyorum
inşallah hepimiz anne oluruz diğer topikler gbi bizde yazarız inşallah
canım bir kan testi yaptır yarın sabaja kadar gelen giden olmazsa...
amiiiiiiiiiiinnn. bu ayın sonunda herkes müjdeli haberi versin artıkk :)
amiiiiiiiiiiinnn. bu ayın sonunda herkes müjdeli haberi versin artıkk :)
ne güzel o üzüldükçe daha kötü oluyom ama benim elimde değil ki
Konuşman lazim budurmunun seni nekadar uzdugunu anlat ondan daha cok istediğini de anlat ve senjn strese girmen etkiler asıl sen sakin ol çünkü bebeğin yicek ekmegi nezamansa bu dünyada iste ozaman gelir
canım batım 7-9 eylül cuma test yaptım ama negatif daıldı biraz sölemesi ayıp idrar belli olur dimi böle kırmızılı oldu ama negatif yani silikte yoktu sanki cok dikkatli baktım biz yeni deniyoz fakat ayaklarımı diktim yumurtlama günümüzü hesapladık bide 1 buçuk yıllık evli olunca herkes konusuyohayırlısı ama kısmet
cok doğru bir söz gamzecim allah seninde gönlüne göre versin insaalh sen ne kadardır evlisin ?
kuzum insan ister istemez stres yapıyor hele esler eşimin tlf açmasını istemiyom
eşim :alo napıyon
ben:çalısıyom
sen
eşim:hasta oldunmu
ben : olmadım ama her an olacağım
aramızdaki konuşma yazık ya içim parçalanıyor
Bende 1.5 yıllık evliyim ve bu ay 6.denemem olacak biliyorum cok zor oldugunu denemedigum hic bisi kalmadi ovulasyon testi dışında bubay hem doktora gitcem hem o testi denicem isimiz Allah'a kaldı olmayinca olmuyo iste ondan stresi bırak bi kenara uzme kendinji :))
Bizde de şöyle oluyor bak
Esim:nasilsin hayatim
Ben : iyim sen nasilsin
Esim:cok yorgunum cok yoğun isler
Ben : cok uzuldum
Esim:adet olduuun
Ben: yok olmadim ama olucam ben sana uzulmustum
arkadaşlar en yakın arkadaşım denemenin ikincisinde hamile kaldi, kendisi de şaşırdı. adet gecikmesinden önce aynı adet olacakmıs gibi belirtiler yaşadı, kesin adet görücem diye bekledi, geciktiği ilk gün idrarda test yaptı çıkmadı, iki gün sonra tekrar yaptı çıktı, insallah herşey güzel gider dua ediyorum. adet gecikmesinden önceki erken gebelik belirtileri ile adet öncesi belirtiler arasında hiç bir fark yok arkadaşlar, tabii bünyeden bünyeye değişiyordur. bir tek fark olarak belinin çok ağrıdığını söyledi.
ben altı aydır deniyorum, insallah bu son deneme ayım olsun :)) doktora yumurta takibi için gittim, doktora yumurtanın çatlayacağı günden üç gün önce cinsel perhiz, yumurtanın çatmalama günü ve ertesi günü birliktelik önerdi. insallah bu ay tutar, çok istiyorum...herkese hayırlı vakitte nasip etsin yüce rabbim insallah...
yalnız değilmişizmoral bozmak yok dua ve tcubelerle allahın izniyle bebiş sahibi olcaz toparala kendini ebruli allah buyuk anlıyom seni bende kırmızıları görünce senin gbi olacam ama atlatıp toparlayacaz inşaalh
Cnm meraba benimde 6. Ayim.bende ilk doktora gittim folikasit verdi gonderdi test felan yapti normal dedi.simdi ben tekrar gitmek istiyorum ama gidip yumurta takibi yaptirmak istiyorummu dicem doktor kendisi niye soylemiyor anlamadim
ben gittim 6 aydır olmuyor ve ben cok endiseleniyorum dedim. senin rahatlaman için yumurtanın boyutuna bakalım dedi. ben illa bir yıl beklemek gerek diye endişeleniyordum, keşke daha önce gitseymişim rahatlamak için. hiçbir sorun olmadığını doktordan da duyunca rahatladım. benim doktorum folik asit kullanmak beklenti düzeyini arttırıyor, anne adayı folik asit kullanıyorum ne zaman hamile kalicam diye beklemeye baslıyor bu da stresi arttiriyor istersen kullanmayabilirsin dedi. ben de bıraktım bu ay.
bence doktora git söyle altı aydır hamile kalamadim muayene olmak istiyorum de, anlayışlı bir doktorsa seni rahatlatır.
Cnm meraba benimde 6. Ayim.bende ilk doktora gittim folikasit verdi gonderdi test felan yapti normal dedi.simdi ben tekrar gitmek istiyorum ama gidip yumurta takibi yaptirmak istiyorummu dicem doktor kendisi niye soylemiyor anlamadim
Yok canim 6aydir deniyoruz olmuyo diyince adetinin 3.guni cagiriyo ben yarin gitcem detaylari anlatirim
doktora hiç gitmedin mi canım ben göründüm folik asit verdi görün bence ovalayon testini bende alırım cok stresli oluyo diğer türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?