Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende eylül ekibindeydim regil olmadım ama her an olacam sanırım bende listeye eklenecem cok kötü adet sancım var
Olsan bile hic sıkma tatli canını ben gecen ay inanılmaz stres yaptim ve kendimi okadar kaptirdimki adetimde 3gun gec geldi:)) Allah eslerimize ve bize sağlık versin bebek ide verir nasılsa hic üzülme olarmi

bencede dinleme canım. ben doktora hamile kalmayı planladığım anda gitmiştim. folik asit verdi. bütün testler yapıldı herşey normal. hatta eşime bile testler yapıldı sperm testi falan normal çıktı. adet olursan gel dedi. ama ben o kadar yoğunlaştım o kadar kafama taktım ki, adet oldum. dedimki doktora gitmiyorum, tutmadıysa tutmadı bu ay tutar belki. o yüzden akışına bıraktım inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte :)

Bende rahim agzi yarasi icin gitigimde hersey normal demisti ama hala olmayınca detayli incelicek sanırım adetinin 3.gunu gl dedigine gore :) ins sorunumuz yoktur

Olsan bile hic sıkma tatli canını ben gecen ay inanılmaz stres yaptim ve kendimi okadar kaptirdimki adetimde 3gun gec geldi:)) Allah eslerimize ve bize sağlık versin bebek ide verir nasılsa hic üzülme olarmi

kuzum insan ister istemez stres yapıyor hele esler eşimin tlf açmasını istemiyom
eşim :alo napıyon
ben:çalısıyom
sen
eşim:hasta oldunmu
ben : olmadım ama her an olacağım
aramızdaki konuşma yazık ya içim parçalanıyor

dün yaptırdım cnm yani yumurtlamanın 12. günü yaptırdım bugünde adet olckmışım gibi kasık ağrılarım var..sat 14 ağustostu

bat ne zamn erken değilmi kanda adeten 4 gün önce belli oluyor sanırım bide ac karnınamı yaptırdın hastnedemi aile hekimindemi benimde kasığım felaket ağrıyor oldum olcam gbi hani olmasam test yaptırayım diyorum

Bak canim al karşına konus bu durumun senide kotu etkiledigini anlat bizde boyle bişi olmuyo ben arıyorum Ağlıyorum gene geldi diye o daha sakin stressiz yaklaşıyor olur uzulme kafana takma artık herseyin bir çözümü var diye beni sakinlestiriyo ve bebek soranlarada biz birbirimize yetiyoruz diyo herkes bidaha sormuyo

ne güzel o üzüldükçe daha kötü oluyom ama benim elimde değil ki

Gebelik Testi yaptinmi evde bide nekadardir deniyosujuz

Gebelik Testi yaptinmi evde bide nekadardir deniyosujuz

canım batım 7-9 eylül cuma test yaptım ama negatif daıldı biraz sölemesi ayıp idrar belli olur dimi böle kırmızılı oldu ama negatif yani silikte yoktu sanki cok dikkatli baktım biz yeni deniyoz fakat ayaklarımı diktim yumurtlama günümüzü hesapladık bide 1 buçuk yıllık evli olunca herkes konusuyo hayırlısı ama kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…