Olsan bile hic sıkma tatli canını ben gecen ay inanılmaz stres yaptim ve kendimi okadar kaptirdimki adetimde 3gun gec geldi:)) Allah eslerimize ve bize sağlık versin bebek ide verir nasılsa hic üzülme olarmibende eylül ekibindeydim regil olmadım ama her an olacam sanırım bende listeye eklenecem cok kötü adet sancım var
Eylul topiginden geliyorum..
Benide alin araniza daha adet olmadim aama hic bir belirtimde yok..
benim bat 10 ekim
Benim 6.denemem olacak artık gideyim dedim varsa bi problem hemen cozmek icin insda hersey guzel olacak hepimiz için sonrasını hep birlikte gorcez burda yapılanların hepsini hissediyo insan psikolojik olarak inanilmaz etkileniyo onun icin bu ay hic kendimi dinlemicem :)) hayat herseye ragmen cok güzel:))
Hosgeldin canim aramiza ama artık eylül topiginden gelmeyin kalın orda ve bebek haberlerini alin yaa
bencede dinleme canım. ben doktora hamile kalmayı planladığım anda gitmiştim. folik asit verdi. bütün testler yapıldı herşey normal. hatta eşime bile testler yapıldı sperm testi falan normal çıktı. adet olursan gel dedi. ama ben o kadar yoğunlaştım o kadar kafama taktım ki, adet oldum. dedimki doktora gitmiyorum, tutmadıysa tutmadı bu ay tutar belki. o yüzden akışına bıraktım inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte :)
Hosbulduk canim..
Insallah canim nerde o gunler daha 6 gun var..
ama belirti yok
Belki vardir bilemeyizki ins vardir ve sende gerisin gei eylul topigine gidersin ve arada bizi ziyarete gelirsin ins
Bende rahim agzi yarasi icin gitigimde hersey normal demisti ama hala olmayınca detayli incelicek sanırım adetinin 3.gunu gl dedigine gore :) ins sorunumuz yoktur
Olsan bile hic sıkma tatli canını ben gecen ay inanılmaz stres yaptim ve kendimi okadar kaptirdimki adetimde 3gun gec geldi:)) Allah eslerimize ve bize sağlık versin bebek ide verir nasılsa hic üzülme olarmi
kader arkadaşım ekim topiğine hoşgeldin o zaman
hoşbulduk arkadaşım inşallah bu ay muradımıza ereriz
hoşbulduk arkadaşım inşallah bu ay muradımıza ereriz
merhaba Neslihan kan testini ne zamn yaptırdın kasık ağrın varmıydı
amin canım inşallaahh
dün yaptırdım cnm yani yumurtlamanın 12. günü yaptırdım bugünde adet olckmışım gibi kasık ağrılarım var..sat 14 ağustostu
kuzum insan ister istemez stres yapıyor hele esler eşimin tlf açmasını istemiyom
eşim :alo napıyon
ben:çalısıyom
sen
eşim:hasta oldunmu
ben : olmadım ama her an olacağım
aramızdaki konuşma yazık ya içim parçalanıyor
Bak canim al karşına konus bu durumun senide kotu etkiledigini anlat bizde boyle bişi olmuyo ben arıyorum Ağlıyorum gene geldi diye o daha sakin stressiz yaklaşıyor olur uzulme kafana takma artık herseyin bir çözümü var diye beni sakinlestiriyo ve bebek soranlarada biz birbirimize yetiyoruz diyo herkes bidaha sormuyo
bat ne zamn erken değilmi kanda adeten 4 gün önce belli oluyor sanırımbide ac karnınamı yaptırdın hastnedemi aile hekimindemi benimde kasığım felaket ağrıyor oldum olcam gbi hani olmasam test yaptırayım diyorum
Gebelik Testi yaptinmi evde bide nekadardir deniyosujuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?