denizim iyi haberlerini bekliyoruz... Mutlaka haber ver...
canlar ya ben gelirken verdim kan..inanın benimde 6. hissim çok kuvvetlidir.. bebegim yok galiba.. hatta büyük konuşmayım diye galiba diyorum yok benim bebegim.. teselli istemek için yazmadım sadece o kadar yogun hissediyorum ki yine sıfır mıfır bişe dicekler.. hastahaneye girdigim an hissettim bunu.. aynı kapı aynı koridor aynı hemşire.. AYNI SONUÇÇÇÇneyse laf olsun yinede yazarım size 6.45te
deme öyle ya hep aynı yere gittiğinden hep aynı diyebilirsin ben ilkini Antalya da öğrenmiştim. şimdi bende de böyle karamsarlık başladı off ya yapmasam mı ki acaba?:18::18:
kendimden çok sizi merak ediyorum ya ben nasıl geçecek 1 saat şimdi :18::18::18:
bide bana sor kocam aradı göreve gidiyomuş.. kaçta gelirim belli degil merak etme dedi :84: :84: yaaa
deme öyle ya hep aynı yere gittiğinden hep aynı diyebilirsin ben ilkini Antalya da öğrenmiştim. şimdi bende de böyle karamsarlık başladı off ya yapmasam mı ki acaba?:18::18:
yapma bebegim cidden yapma..yapana kadar mutluydum umudum vardı şimdi hiç yok :85:
yapma bebegim cidden yapma..yapana kadar mutluydum umudum vardı şimdi hiç yok :85:
umudun var canım henüz kırmızılar yok..inşallah güzel haber vereceksin. keşke yakın olsaydık yaaa şu an seni çok iyi anlıyorum..
yaaa olumsuzluk ihtimalini düşünüp kendini mi hazırlıyosun bilmiyorum kii kaç kişi gördü çizgiyi canım böyle tüketme kendini amaaaa
olsun biz burdayız canım ya panik yapma olur mu? telefonla öğrenebiliyor musun?
yaaa olumsuzluk ihtimalini düşünüp kendini mi hazırlıyosun bilmiyorum kii kaç kişi gördü çizgiyi canım böyle tüketme kendini amaaaa
canım benim varla yok arası bişeydi.. sizde gördünüz.. hem reglim geçeli 2 gün olmuş.. öyle mi olması gerekti ? elbette hayır neyse uzatıp başınızı agrıtmayım burda sizinle vakit geçireyim duruyorum yoksa yalnız kafayı yicem :85:
bence de deniz çok karamsarlık yapıyorsun. inşallah çoğu bitti azı kaldı. :)
canım benim varla yok arası bişeydi.. sizde gördünüz.. hem reglim geçeli 2 gün olmuş.. öyle mi olması gerekti ? elbette hayır neyse uzatıp başınızı agrıtmayım burda sizinle vakit geçireyim duruyorum yoksa yalnız kafayı yicem :85:
benim çizgim 1 hafta sonra bile silikti ama kan değeri gayet iyiydi içini ferah tut, bekleyelim beraber
evet canım telefonla arıcam.. pişman oldum ama keşke yapmasaydım
evet canım telefonla arıcam.. pişman oldum ama keşke yapmasaydım
benim çizgim 1 hafta sonra bile silikti ama kan değeri gayet iyiydi içini ferah tut, bekleyelim beraber
ciddi misin teselli etmiyosun beni dimi
birazdan işten çıkacağım ama hemen teli açıp bakacağım beraberiz üzülme sen. panik ve karamsarlık yapma burada takıl aklına da kötü bir şey getirme güzelim olur mu? senden sadece bunları istiyorum.
bence de deniz çok karamsarlık yapıyorsun. inşallah çoğu bitti azı kaldı. :)
ahh canım benim yarı öbür gün sende yaptıgında daha bi iyi anlarsn.. o hastahaneye o kadar gitim ki kürtajımda orda oldu ne bileyim ya hissettim işte.. olur ya içine dogar.. öyle işte.. aman neyse akşama ne yaptınız benim kocuş yok yemek yapmıcam siz naptınız
pisman olma canim ya ne zaman ogrenceksin sonucu
canlar ya ben gelirken verdim kan..inanın benimde 6. hissim çok kuvvetlidir.. bebegim yok galiba.. hatta büyük konuşmayım diye galiba diyorum yok benim bebegim.. teselli istemek için yazmadım sadece o kadar yogun hissediyorum ki yine sıfır mıfır bişe dicekler.. hastahaneye girdigim an hissettim bunu.. aynı kapı aynı koridor aynı hemşire.. AYNI SONUÇÇÇÇneyse laf olsun yinede yazarım size 6.45te
ahh canım benim yarı öbür gün sende yaptıgında daha bi iyi anlarsn.. o hastahaneye o kadar gitim ki kürtajımda orda oldu ne bileyim ya hissettim işte.. olur ya içine dogar.. öyle işte.. aman neyse akşama ne yaptınız benim kocuş yok yemek yapmıcam siz naptınız
bende yaprak sarma ve pilav yanına corba ve salata yapacağım inşallah. trafik çok buralarda inşallah biran önce eve giderim..
ciddi misin teselli etmiyosun beni dimi
tabiki ciddiyim adet günümü 4 gün geçti test yaptım çizgi bile yoktu, 3 gün daha bekleyip yaptım silik çıktı, geç yumurtlamışım, her ay aynı olmuyo demekki, sakin ol ve bekle, kimsede durduk yere çizgi çıkmıyor bak, ama biliyosun mühim olan bebeğin sağlıklı olması yaşaması.. inşallah öyle olur canım, sen kendini yiyip bitirsen sonuç değişmeyecekki.. eğer bebeğin içindeyse onu da strese sokmaaa
birazdan işten çıkacağım ama hemen teli açıp bakacağım beraberiz üzülme sen. panik ve karamsarlık yapma burada takıl aklına da kötü bir şey getirme güzelim olur mu? senden sadece bunları istiyorum.
cansınız ya gerçekten çok sagolun hepiniz o kadar estek oldunuz ki..Ben olmasamda sizden hayırlı haber alayımda moralim düzelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?