Hayirlisi canimHayalini kurmasi bile yetiyo bazen .bende oyleyimCanim vallahi bende senin gibiyim laf olsun biliyorum bana gelecekler gene.. dedigin gibi benimde sivilceler cikti.. su doktor demeseydi ya hamilesin ya da adet olcan diye.. kesin adet olcam diye beklerdim adam bebek olabilir deyince durdum bi yeniden hayal kurmaya basladim..hayirlisi bakalim..
kızlar ben çıkıyorum.. Yolda son aklım ne derse onu yapıcam artık.. Direksyonu hastahaneye kırabilirim :90: Allaha emanet olun herşey için çok çok çok sagolun
annemmmm sende mi test yaptın okumadan direk son sayfaya baktım denizin durumunu gördüm sonra testin fotosunu aradım sonra da ona yazdım... Senin sonuç nasıl..
denizim iyi haberlerini bekliyoruz... Mutlaka haber ver...
tabikide negatiffff
çalışmayaaa devammmm...ayrıca kırmızılar da gelmemiş sanırımmmm
monbebe benimde sivilcelerim var çıktı yani... Allah aşkına takılmayın wallahi adet belirtileri ile aynı... üzmeyin kendinizi kızlar yaaa.. ya bebişin karnışındaysaaaa... neden üzüyorsun yiğenimiiiiiiiiii
kızlar mrb. sitede yenıyım . sızlere bır sorum olacak 1 yıllık evlıyım ve 2 gun önce korunmayı bıraktık,,bırlıkte olduk . normaldede 45 gunde bır adet gören bırıyım .. fakat 45 gunun uzerınden de 5 gun gectı . gebelik testı alsam yapsam 2 gun sonrasında gebelik gözükür mu?
anladımmmmmmm ama kırmızı gelmeden ümit kesilmezzz... hayırlısı olsun diyelimmmPsipsikom benim sivilcelerim cikti.sabahta test yaptim bisi cikmadi.bes gun var batima
Oldugunuda hissetmiyorum zaten
Saglik olsun napim.hihhh
canım hoş geldin öncelikle ilişkinin üzerinden kaç gün geçti
2 gun sonra cikmasi mumkun degil cnm.Bebek calismalarindan once jinokolojik muayeneni ol bence.bi doktora gorun ne var ne yok diye.Bi de dongulerin baya uzun 45 gunkızlar mrb. sitede yenıyım . sızlere bır sorum olacak 1 yıllık evlıyım ve 2 gun önce korunmayı bıraktık,,bırlıkte olduk . normaldede 45 gunde bır adet gören bırıyım .. fakat 45 gunun uzerınden de 5 gun gectı . gebelik testı alsam yapsam 2 gun sonrasında gebelik gözükür mu?
3 gun gectı cnm
yok tatlımm belli olmaz en aşağı 15 gün 20 gün hatta adetin gecikince... yumurtlama günlerini takip ettin mi
Tamam teyzesi tamam..monbebe benimde sivilcelerim var çıktı yani... Allah aşkına takılmayın wallahi adet belirtileri ile aynı... üzmeyin kendinizi kızlar yaaa.. ya bebişin karnışındaysaaaa... neden üzüyorsun yiğenimiiiiiiiiii
Hayirliisi kuzum... insallah bebis gelirde bizi yaniltirPsipsikom benim sivilcelerim cikti.sabahta test yaptim bisi cikmadi.bes gun var batima
Oldugunuda hissetmiyorum zaten Saglik olsun napim.hihhh
cnm adet duzensızlgım olduğu için yumurtlama tarıhını bılemıyorum . adet olma aralıklarım degışıyor sureklı . şöle dıyıım en son adetımı 1 eylülde gordum oda doktorumun verdıgı qlairista dıye bır hapla hapı bıraktım o ay ve hala suan gelmedı .yanı ilşkım adet olma tarıhıne yakın bır zamandada olmuş olabılır bole bır durumdada hamıle kalma ıhtımalım varsa adetım o yüzdenmı gelmiyor acaba .. ay iş yerınden yazıyorum suan kafam bır mılyon . umarım kendımı doğru anlatabılmışımdır
2 gun sonra cikmasi mumkun degil cnm.Bebek calismalarindan once jinokolojik muayeneni ol bence.bi doktora gorun ne var ne yok diye.Bi de dongulerin baya uzun 45 gun
cnm adet duzensızlgım olduğu için yumurtlama tarıhını bılemıyorum . adet olma aralıklarım degışıyor sureklı . şöle dıyıım en son adetımı 1 eylülde gordum oda doktorumun verdıgı qlairista dıye bır hapla hapı bıraktım o ay ve hala suan gelmedı .yanı ilşkım adet olma tarıhıne yakın bır zamandada olmuş olabılır bole bır durumdada hamıle kalma ıhtımalım varsa adetım o yüzdenmı gelmiyor acaba .. ay iş yerınden yazıyorum suan kafam bır mılyon . umarım kendımı doğru anlatabılmışımdır
canım ilk önce doktora git diğer arkadaşımın dediği gibi adetlerini düzene sok... doktora git gel burdan yardımcı oluruz size...
Adetin duzensizse yumurtlama tarihini tahmin etmen zor olurDoktora gidip yumurta takibi de yaptirabilirsin veya ovulasyon testleri var canim ayni gebelik testleri gibi ama senin duzensiz oldugu icin bunlari kullanman maliyetli ve zor olurdoktora gıttım tabıkıde ama gebelik ıcın gıtmemiştım adet duzebsızlıgınden .. ben kendımı bıldım bılelı adetım bu sekılde uzun döngüler sonunda geliyor . bana doktor yapımın bu olduğunu solemıştı cok ufak bır kistımın olduğunu onunda kaybolacağını bebek olmaması ıcınde bır sebep olmadığını solemıştı tabı bu 4-5 ay onceyydı . bu cuma da genel bır konrtol tekrar yaptıracağım ınş
öle tabi bebem herşeyden ewel sağlık :26:Psipsikom benim sivilcelerim cikti.sabahta test yaptim bisi cikmadi.bes gun var batima
Oldugunuda hissetmiyorum zaten
Saglik olsun napim.hihhh
anladımmmmmmm ama kırmızı gelmeden ümit kesilmezzz... hayırlısı olsun diyelimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?