adet tarihinden iki gün önce birlkte oldun diye anladım yanlışsam düzelt, bu şekildeyse senin yumurtlama dönemini geçmiş olmalı canım hamile kalman çok zor, kalmış olsan da 2 günde öğrenmen imkansız
hayır cnm 2 -3 gun once bırlıkte olduk dedım. adet tarııhm hıçbır zaman duzenlı olmadığı için bır ıhtımal adet tarıhıne yakın bır zamandada ılşkıye gırmış olabılrım dedım . en son adetımı 31 ağustos -1 eylül gıbı gordum
slmm kıslarrr nasılsınızz?? vlaa sayfalar havada uçuyo yine yetişemiyom
iyiyiz canım sağol sen nasılsın ?? aynen ya ben de yetişemiyorummm vallahi.slmm kıslarrr nasılsınızz?? vlaa sayfalar havada uçuyo yine yetişemiyom
anladım yani yumurtlama döneminde olup olmadığını bilmiyorsun.. kızların dediği gibi adetlerin arasında çok uzun zaman var, bi doktora itimad etme başka birine daha git bence.. soruna gelince kan testi için ilişkinin üzerinden 2 hafta falan geçmeli , idrar testi için de adet tarihin geçmeli ancak o zaman sonuç alabilirsin canım
maşallahımız var:) bende arada bi kafamı uzatıp çıkıyorumsen nasılsın canım hoşgeldin
inan o kadar heycanliyim ki su an cok umutluyum senden annecik olcaz hepimiz insallah
iyiyiz canım sağol sen nasılsın ?? aynen ya ben de yetişemiyorummm vallahi.
size bir şey sorcam sizin yumurtalama döneminde adet ağrısı gibi ince bir ağrı oluyor mu..??benim ctsinden beri var şu anda da inceden inceden ağrıyor.bu kadar uzun sürer mi kiiii
iyiyiz canım sağol sen nasılsın ?? aynen ya ben de yetişemiyorummm vallahi.
size bir şey sorcam sizin yumurtalama döneminde adet ağrısı gibi ince bir ağrı oluyor mu..??benim ctsinden beri var şu anda da inceden inceden ağrıyor.bu kadar uzun sürer mi kiiii
inşallah canım.. ama Allah biliyo ya yok bebek bence..kan verdim 6.45te sonucu yazarım :85:
inşallah canım.. ama Allah biliyo ya yok bebek bence..kan verdim 6.45te sonucu yazarım :85:
canım nolur hemen hemen sonucu yaz çok merak ediyorum canımmmmm
Sende allah'a emanet ol canim.. insallah guzel haberlele donersin optum cok..
bize de haber vermeyi unutma canım.. olmadı sabah hemencik yaz..
denizim iyi haberlerini bekliyoruz... Mutlaka haber ver...
canlar ya ben gelirken verdim kan..inanın benimde 6. hissim çok kuvvetlidir.. bebegim yok galiba.. hatta büyük konuşmayım diye galiba diyorum yok benim bebegim.. teselli istemek için yazmadım sadece o kadar yogun hissediyorum ki yine sıfır mıfır bişe dicekler.. hastahaneye girdigim an hissettim bunu.. aynı kapı aynı koridor aynı hemşire.. AYNI SONUÇÇÇÇneyse laf olsun yinede yazarım size 6.45te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?