Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hayır cnm 2 -3 gun once bırlıkte olduk dedım. adet tarııhm hıçbır zaman duzenlı olmadığı için bır ıhtımal adet tarıhıne yakın bır zamandada ılşkıye gırmış olabılrım dedım . en son adetımı 31 ağustos -1 eylül gıbı gordum

slmm kıslarrr nasılsınızz?? vlaa sayfalar havada uçuyo yine yetişemiyom

anladım yani yumurtlama döneminde olup olmadığını bilmiyorsun.. kızların dediği gibi adetlerin arasında çok uzun zaman var, bi doktora itimad etme başka birine daha git bence.. soruna gelince kan testi için ilişkinin üzerinden 2 hafta falan geçmeli , idrar testi için de adet tarihin geçmeli ancak o zaman sonuç alabilirsin canım

slmm kıslarrr nasılsınızz?? vlaa sayfalar havada uçuyo yine yetişemiyom
iyiyiz canım sağol sen nasılsın ?? aynen ya ben de yetişemiyorummm vallahi.
size bir şey sorcam sizin yumurtalama döneminde adet ağrısı gibi ince bir ağrı oluyor mu..??benim ctsinden beri var şu anda da inceden inceden ağrıyor.bu kadar uzun sürer mi kiiii

teşekkür ederım

geçmişi okurken çizgini bende gördüm ama sayfayı kaybettim burdan yazıyorum onun için :)) inşallah hamilesin canımm ve inşallah problemsiz geçer hamileliğinn

Bende oluyor cnm
Ben adet doneminde agri yasamam ama yumurtlama doneminde kasiklarimda dolgunluk ve agri gibi batmalar hissediyorum
Aslinda iyi bisey tespit edebilmwmizi kolaylastiriyor

vlla ben anlamıyom bacım ama bu at bnde ateş ovü testine başlıcam yapabilirim inş

canım nolur hemen hemen sonucu yaz çok merak ediyorum canımmmmm

Sende allah'a emanet ol canim .. insallah guzel haberlele donersin optum cok..

bize de haber vermeyi unutma canım.. olmadı sabah hemencik yaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…