Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar zaman nasıl ilerliyo yaa,topiğe ilk girdiğimde bat 3 ekim diye gün sayarken 30 eylülde regl oldum,6 ekimde bitti ve
birkaç güne bu ayın çalışmalarına başlıycaz...bakalım ne kadar sürecek bu kısırdöngü...hep silbaştan silbaştan...

canımmmmm inşallah bu ay güzel haberler al... sıkı çalış

yerimmmm benn onu.. teyzesiiii ona kurbannnnn... ayyyyy Allahım gözün aydın canım benim yaaaa... Darısı başıma inşallah... tatlışkom yaaaa... yerim ben onuuuu... bende cuma gidicem...

pirincimi gördüm ben, darısı başına inşallah cnm :)

canım akşam üstü deniz test yaptı... silik bir çizgi vardı sonra test yaptırdı kan testi değeri negatif çıktı...

Hadi ya:-( kotu olms. Ama olsn kiz bu ay dglse bidahakine bidhakinde degilse oburunde. Olucak iste o kdr. O bebislwr bizim bu gobusleri sisirecek. Sninki gbi ayni cnm. Allah saglkla kucana almayi nasip etsin bu arada.

pirincimi gördüm ben, darısı başına inşallah cnm :)

nasıl peki neler dedi doktor gebelik haftası falan söyledi mi canım... ağrılar normalmiymiş benimde ağrılarım devam ediyor... ben göremem heralde bayramdan sonra görebilirim gibi geliyor doktora gittiğim gün döllenmeden sonraki 15. gün olacak erken gibi ama

Hadi ya:-( kotu olms. Ama olsn kiz bu ay dglse bidahakine bidhakinde degilse oburunde. Olucak iste o kdr. O bebislwr bizim bu gobusleri sisirecek. Sninki gbi ayni cnm. Allah saglkla kucana almayi nasip etsin bu arada.

çok teşekkür ederim canım ben bugün dedim zaten bizde bu azim varken... ohooooooo ikişer üçer doğururuz biz... İnşallah güzel haberler alacaksınız sürekli dualarımızdasınız zaten...

kızlar benim bugün içime öyle bir his doğduki sanki bu ay hamile kalacağım, acayip şekilde yoğun hissediyorum, ki şimdiye kadar başka konulardada bi his yaşamamıştım ama bu ay sanki bebeğim bana yaklaştı belkide yeni hamileleri göre göre umutlandım heralde

yaa kızlar bugün kız erken uyudun gireyim de azcık kızlarla laflayım dediydim ama çok hastayım çıkıyorum,hepinizi öptüm çook,
iyi geceler...

çok teşekkür ederim canım ben bugün dedim zaten bizde bu azim varken... ohooooooo ikişer üçer doğururuz biz... İnşallah güzel haberler alacaksınız sürekli dualarımızdasınız zaten...

Allah razi olsun... dogururuz kiz biz. Calismalarimiza bakilirsa dedgin gbi ooohoo 3 5 gder

size anlatacaktım unuttum ben rüyamda dilketini gördün... daha doğrusu birisi hamileymiş haberini bekliyorum... kimin olduğunu duymak için diltekin ya okumadın mı diyor biri bana... Hayırdır inşallahhhh

ayy bebeğinin ilk resminide gördün ha, hadi gözün aydın

darısı başınıza teyzeleri :) bebişimi yalnız bırakmayın arkadaş gelsin ona artık, bekliyoruz sabırsızlıkla :)

söyledi cnm benimki 4+4 müş. ama değil ben biliyorum en fazla 3 haftalık. son adet tarihine göre hesap yapıyolar ya fazla çıkıyo. ultrasonla baktı işte, rahim duvarında kalınlaşma var hcg değerin iyi dış gebelik değil dedi. kan uyuşmazlığı testleri falan yapılacak benim bayramdan sonra. ağrılar da çok normalmiş bikaç hafta daha sürebilirmiş. ben mensimi 2-3'ünde bekliyodum gelmedi, bgn gittim işte.

Allah razi olsun... dogururuz kiz biz. Calismalarimiza bakilirsa dedgin gbi ooohoo 3 5 gder

inan bana ben umutsuzdum.. poliplerim var hemde 3 tane 2 si rahim ağzında diğer biraz daha yukarıda... doktorum 6 ay olmadan hiç bir müdahale yapmam 6 aydan sonra eşine bakacağız ondan sonra bir tedavi uygulayacağız bunları söylediler bende eşimi nasıl gönderirimin derdindeydim... Allahıma binlerce şükür gerek kalmadı... diyorlardı inanmıyordum ama gerçekten de hiç beklenmeyen bir anda geliyor...

size anlatacaktım unuttum ben rüyamda dilketini gördün... daha doğrusu birisi hamileymiş haberini bekliyorum... kimin olduğunu duymak için diltekin ya okumadın mı diyor biri bana... Hayırdır inşallahhhh

hadi inşallahhhhhhh hayırlara çıksın inşallah, onun diğer bat 30 ekim. bu ay iddialıydı inşallahhhhhhhh hamiş olur yaaa...

anladım canım... öyle hesaplanıyorsa doktora gittiğim gün benimde 4+4 olacak Allah kısmet ederse...yani yumurtlama tarihime göre adetim 11 'i ondan bende cumaya randevu aldım Ayyyy Nekadar çok sevindim bilemezsin canımmmm... Benim bebecik seninkinden bir kaç gün küçük seninki abi olcak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…