olsun canım önemli değil de sen niye bukadar üzüyorsun kendini cnm benim her ay yeni bir umut ve yeni bir başlangıç
rahatlaaaa kapa gözlerini kuş seslerini dinleee kenardan dere akıyor bak yok yok nehir yerde bi taş var al o taşı atabildiğin kadar nehrin en dibine at bak o senin dertlerindi şimdi hepsini attın gitttiiiiiiişte sanal olarak terapimizi izlediniz bir dahaki seansta görüşmek üzereeeee
daha iyimisin cnm[/
Bebeim bna iyi geldi :)) kus gbi hafifledim valla :)
hehheeehh 2 senelik dişçi korkumdan sonra hipnozla dişçi koltuğuna oturup işlem yaptırabildim bunun gibi şeylerle başlıyordu anlatmaya cnm dişçim benimmm
kızlar zaman nasıl ilerliyo yaa,topiğe ilk girdiğimde bat 3 ekim diye gün sayarken 30 eylülde regl oldum,6 ekimde bitti ve
birkaç güne bu ayın çalışmalarına başlıycaz...bakalım ne kadar sürecek bu kısırdöngü...hep silbaştan silbaştan...
yerimmmm benn onu.. teyzesiiii ona kurbannnnn... ayyyyy Allahım gözün aydın canım benim yaaaa... Darısı başıma inşallah... tatlışkom yaaaa... yerim ben onuuuu... bende cuma gidicem...
canım akşam üstü deniz test yaptı... silik bir çizgi vardı sonra test yaptırdı kan testi değeri negatif çıktı...
pirincimi gördüm ben, darısı başına inşallah cnm :)
Hadi ya:-( kotu olms. Ama olsn kiz bu ay dglse bidahakine bidhakinde degilse oburunde. Olucak iste o kdr. O bebislwr bizim bu gobusleri sisirecek. Sninki gbi ayni cnm. Allah saglkla kucana almayi nasip etsin bu arada.
canımmmmm inşallah bu ay güzel haberler al... sıkı çalış
guduuuuuuu hanimişde hanimiş annesinin küçük böcüğü
çok teşekkür ederim canım ben bugün dedim zaten bizde bu azim varken... ohooooooo ikişer üçer doğururuz biz... İnşallah güzel haberler alacaksınız sürekli dualarımızdasınız zaten...
yaa kızlar bugün kız erken uyudun gireyim de azcık kızlarla laflayım dediydim ama çok hastayım çıkıyorum,hepinizi öptüm çook,
iyi geceler...
ayy bebeğinin ilk resminide gördün ha, hadi gözün aydın
nasıl peki neler dedi doktor gebelik haftası falan söyledi mi canım... ağrılar normalmiymiş benimde ağrılarım devam ediyor... ben göremem heralde bayramdan sonra görebilirim gibi geliyor doktora gittiğim gün döllenmeden sonraki 15. gün olacak erken gibi ama
Allah razi olsun... dogururuz kiz biz. Calismalarimiza bakilirsa dedgin gbi ooohoo 3 5 gder
size anlatacaktım unuttum ben rüyamda dilketini gördün... daha doğrusu birisi hamileymiş haberini bekliyorum... kimin olduğunu duymak için diltekin ya okumadın mı diyor biri bana... Hayırdır inşallahhhh
darısı başınıza teyzeleri :) bebişimi yalnız bırakmayın arkadaş gelsin ona artık, bekliyoruz sabırsızlıkla :)
söyledi cnm benimki 4+4 müş. ama değil ben biliyorum en fazla 3 haftalık. son adet tarihine göre hesap yapıyolar ya fazla çıkıyo. ultrasonla baktı işte, rahim duvarında kalınlaşma var hcg değerin iyi dış gebelik değil dedi. kan uyuşmazlığı testleri falan yapılacak benim bayramdan sonra. ağrılar da çok normalmiş bikaç hafta daha sürebilirmiş. ben mensimi 2-3'ünde bekliyodum gelmedi, bgn gittim işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?