Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim akıntılarım hep beyazdı.. bugün ilk defa sarı gelmiş korktum ben...

panikleme cnm, koyu renkli lekeler gelmediği sürece sorun yok rahat ol. doktor kanama veya kahverengimsi lekelenmelerde gel demişti. o normal yani...için rahat olsun

Kıyamam yaa hersey bebisimkz icin iste Allahim yar ve yardımcın olsun ins
Ovu testini tipkimsan dan al cok pahali eczanede gebelkk testinide ordan alabilirsin ovu testinide adetin bittikteb sonra gunde bitane yapıyorsun 2saat cisini tut aksam yap saat 8de mesela iki cizgide kopkoyu olunca yumyum zamankn canim
ALEYKÜMSELAM canım hg ovü testi nedir benim bir bilkgim yok ne işe yarıyo ben çok cahilim bu konularda . .. .
Ovu testi yumurtlama zamanını bilmek icin yapılıyo canim tavsiye ederim
teyzesi büyüyo miniş :) kendi minik ama yaptığı ağrılar büyük :)

Ayyy kurbanboldugum Allahim nasil bi mucize bu minik bebisim onjn her yaptigi agri varlığını hissetmene sebeb sag salim gelsin dünyaya süper bisi bu ya

saol canım Allah'ıma şükürler olsun ki sağ salim yanıma geri geliyo . . . öyle böyle zor değil onun sevdiği yemekleri yapasım gelmiyo çayı çokseverr mesal 2 hafatadır doğru dürüst çay içmiyorum otelde kaldığı için her daim çay bulamıyo . . . ne bileğim yatakta onun sarılması fln aklıma geliyo espiri yapması sıkı sıkı sarılması gülmesi sinirlenmesi yatak pijamaları herşeyi gözümün önünde ister istemez insan çok üzülüyo canım bak şimdi bile duygulandım . . .eşim terazi oporötörü bilgisayarlarla terazler arasındaki gidiş gelişi hesaplıyo aynı zmanda kurulumunu ve tamiri ile ilgileniyo . . . genelde büyük mağazaların açılışlarına gidiyo şuan urfada migros açılışı var oradan da manisaya geçecek kısmetse cumartesi yanımda

vu testini tipkimsan dan al cok pahali eczanede gebelkk testinide ordan alabilirsin ovu testinide adetin bittikteb sonra gunde bitane yapıyorsun 2saat cisini tut aksam yap saat 8de mesela iki cizgide kopkoyu olunca yumyum zamankn canim
yaaw kuzumm tipkimsan nere ki ve kaçlı nasıl alayım bacım bilgilerin için saol canımmm

Canim ovulasyon testlerini internetten ucuza alabilirsin
5 li cok az. Sen adet bitiminde baslayip pozitifi gorene kadar devam et.
Yumurtlama gununu once bi tespit et.sonra ona gore testlerini devam ettirirsin

merhaba guzeller nasılsınız doktordan geldım bendeee... cookk guzel haberlerım vaarr sızeeeeeeeeeee....

ALLAH kavuştursun bacım naparsın ekmk parasıı şükür boşta gezmiyo yaa şükürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…