- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
canım benim akıntılarım hep beyazdı.. bugün ilk defa sarı gelmiş korktum ben...
panikleme cnm, koyu renkli lekeler gelmediği sürece sorun yok rahat ol. doktor kanama veya kahverengimsi lekelenmelerde gel demişti. o normal yani...için rahat olsun
Kıyamam yaa hersey bebisimkz icin iste Allahim yar ve yardımcın olsun inscanım benim napim çalıması lazım bende çalışıyorum iyi bir gelecek için birde çocuk planlıyoruz ben küçükken çok yokluk çektim benim çocuğum yokluk çeksin istemiyorum yokluk çekmeyen bilmez gerçekten yokluk fakirlik çok kötü şeyler Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun çektim ama şuan durumum çok çok iyi o yüzden iyilik söylenmez ama laf açıldı söyleyim bu bayram 1 tane fakir bir çocuk giydirecem baştan ayayağa Allah olmayanlara versin . . . .eşim 1 gitti 2 hafta oldu yok ortada uzak durmak şöyle dursun özlem çok farklı birşey ben çok özledim kocamı dün akşam duygusal bir müzik çıktı birde bakmışım ağlıyorum o denli yani . . . .
Ovu testini tipkimsan dan al cok pahali eczanede gebelkk testinide ordan alabilirsin ovu testinide adetin bittikteb sonra gunde bitane yapıyorsun 2saat cisini tut aksam yap saat 8de mesela iki cizgide kopkoyu olunca yumyum zamankn canimtekrar slm kıslar ecz gittim 1 tane yakı 1 gebelik testi 1 dijital ateş ölçme derecesi aldım 1 yakı aldım ovü testi sordum 5 liymiş 20 lira size bi sorayım dedim szler kullandıgınız içn daha iyi bilirsiniz şimdi yarmınıza ihtiyacım varr bna yol gösterin nerden nasl yapcam :44::44::44:
Ovu testi yumurtlama zamanını bilmek icin yapılıyo canim tavsiye ederimALEYKÜMSELAM canım hg ovü testi nedir benim bir bilkgim yok ne işe yarıyo ben çok cahilim bu konularda . .. .
teyzesi büyüyo miniş :) kendi minik ama yaptığı ağrılar büyük :)
Cisemimmm kıyamam sana ya kocişle 2 hafta ayrı kalmak çok zordur sanırım ama her dönüşünde sağ salim sana geliyo.. senin yanına senin kollarına geliyo.. çok şükür bak sende çalışıomuşsun.. gündüzleride zaten iş güç derken bitip gidiodur günler.. eşin ne işle meşgul ki 2 haftadır yok :26:
çok tebrik ederim canımteşekkür ederim canım...
oyy oyy annesi naz yapıyo çilve yapıyoo kerata
vlla bn de bilmiyom yumurtlama gününü belirtiyo galiba bnde kıslardn ögrencembaşıma hiç gelmemişti
ben almadın ovü testini alıyım mı?? 5 liymiş nedemk se o bilmiyom bnde sizlere soram bi dedim yakıya gelince hamileligi spermi tutsun diye galiba bi yerlerde okumuştum evt sabh testi yapcam şimdi gecti hm adette başlıyoz yani anladım balımm çok tşkk canımm
saol canım Allah'ıma şükürler olsun ki sağ salim yanıma geri geliyo . . . öyle böyle zor değil onun sevdiği yemekleri yapasım gelmiyo çayı çokseverr mesal 2 hafatadır doğru dürüst çay içmiyorum otelde kaldığı için her daim çay bulamıyo . . . ne bileğim yatakta onun sarılması fln aklıma geliyo espiri yapması sıkı sıkı sarılması gülmesi sinirlenmesi yatak pijamaları herşeyi gözümün önünde ister istemez insan çok üzülüyo canım bak şimdi bile duygulandım . . .eşim terazi oporötörü bilgisayarlarla terazler arasındaki gidiş gelişi hesaplıyo aynı zmanda kurulumunu ve tamiri ile ilgileniyo . . . genelde büyük mağazaların açılışlarına gidiyo şuan urfada migros açılışı var oradan da manisaya geçecek kısmetse cumartesi yanımda
korkma canım bence de çok normalyok kahve veya koyu renk değil.. sarı işte... korktum ya yarın doktor randevum
ben geldiiiiiiiiiimm birşeyler istiyo bizim kızlar galiba
neymiş bakalım o güzel haberlerrrrrrmerhaba guzeller nasılsınız doktordan geldım bendeee... cookk guzel haberlerım vaarr sızeeeeeeeeeee....
Kıyamam yaa hersey bebisimkz icin iste Allahim yar ve yardımcın olsun ins
Ovu testi yumurtlama zamanını bilmek icin yapılıyo canim tavsiye ederim
evet herşey bebek için Rabbimde verse tam olacak herşeyimizonun için ne kadar şeyler düşünüyoruz baksana
yumutlama zamanı için demek hiç bilmiyodum bu ay hamile kalmazsam uygularım bir sonraki ay . . . bilgi için çok teşekkür ederim canımın içi saolun . . . .
teyzesi büyüyo miniş :) kendi minik ama yaptığı ağrılar büyük :)
evet ya ben de istiyom hem istatistik yapıyodum 10 kişden kaç kişi kalmış gibi meselaHosgeldin cnm
Hamis listes istiyoruz
Kim hamis kim degil sayfa arasinda kaynayip gidiyor
ALLAH kavuştursun bacım naparsın ekmk parasıı şükür boşta gezmiyo yaa şükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?