Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kıyamam canım... üzme kendini kırmızılar gelene kadar umut var unutma

adet olsamda biran önce tedaviye başlasak yeniden canım

Allah dahada arttırır inşAllah nice 4'lere hayırlı olsun canım bende çok sevindim rabbim herkese nasip eder inşAlla . . . .

4 Olamaz daha fazla minikbebisim lorenaa kimyaci serap özlem psipsiko biro daha vardi nikini unuttum aklıma gelmeyenlerde vardir mutlaka

nemde size kötü bi haber wereyim test yaptım malesef hamile değilimm off offffffff

canım kırmızılar gelene kadar bi umut var... üzme kendini
bak benimde negatif çıktı ama kırmızıları görene kadar sabırla bekliorum

kızlar geldi sanırım bu kez benim kırmızılar.. ben wc ye gidiyorum

İşten sürekli sizi takip edemiyorum kusura bakmayın sayfayı açık bırakıp aşağı çekiyorum, iş yapıyorum yüreğim sizlerle ama unutmayın.

Acaip uykum geldi ,Progestan çok uyku getiriyor, o yüzden gece 2 sabah 1 iç diyor doktorum, sersemleştiriyor diye ( Ay bi yatak olsada uyusam..)

neyse ben eve gideyim ,bir çorba içim geleyim güzeller.

Görüşürüz inşallah !!!

Hahaha stres mi yapmis yazık yaa ama yapcak bisi yok walla hep öyle olur yasak okunca insannlin kudurasi geliyo ayrica sunlara bayıldım :92:

ben de bayılıyorum :96: wwuuuhhhhuuuu

anlıyorum canım.. çok zor biliyorum ama kısmet bu işler biliyorsun. Rabbim ne zaman ol derse. bunlar bizim denememiz belki de. bakalım sabredebiliyor muyuz? herşeye rağmen şükredebiliyor muyuz? neler neler var hayatta bu ne ki??? eşinde de sende de herşey normalse gerisi kısmet canım... hadi toparla kendini... ümit her zaman var ve bir gün gerçeğe dönüşecek inşallah unutma inan yeterki

Batlari takip etmek zor ama hamisler yazılabilir bencede msa84 her dk burda olamiyo ondan batlari yaazmak cok zor olur onun icin ama hamisleri yazmak kolay ve heyecanlı

canım eşim elektronik haberleşme okudu ama kendi işini yapmıyo terazi operotörü yani bilgisayarlarla teraziler arasındaki geliş gidişi hesaplıyor aynı zamanda tamiri ile kurulumu ile ilgileniyor genelde migros karfur gibi büyük mağaza açılışlarında bulunuyor öyle işte . . . .

esimdede bende de problem yok yumurtalikar catlamiyomus ama catlatm ignesi ilede catlamadi nasip artik onumuzdeki aya insallah olcak

Kiscem bise sorcm sna bnm bat gnum 28i 2gun once test yaptm ngtf ckti ama kasiklrm agrii adet sancisi gbi sancm var. Sogan kuru uyguluorm acaba ondanmi oluo

canım benim ben askeri hastanede muayne oluyorum bildiğim kadarıyla hamile bayanlarda adet sancısı gibi kasık ağrısı ve sırt ağrısı olurmuş doktorum öyle dedi bana soğan kürüne gelince doktorum bana soğan kürü bayanların kendi kafalarından uydurdukları bir işlem soğan kürünü biz kasıklarda iltihap ve enfeksiyon kapmış bayanlarda kullanırız onuda ilaç olarak soğanın suyunu fln iç demeyiz dedi

nemde size kötü bi haber wereyim test yaptım malesef hamile değilimm off offffffff

canımın içi sağlık olsun üzme kendini biliyosun herşeyin başı SAĞLIK unutma bak senle benle beraber bir sürü kişi regl oldu ama umudumuzu yitirmiyoruz Rabbim elbet duyar sesimizi merak etme sen . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…