kıyamam canım... üzme kendini kırmızılar gelene kadar umut var unutma
Hahaha stres mi yapmis yazık yaa ama yapcak bisi yok walla hep öyle olur yasak okunca insannlin kudurasi geliyo ayrica sunlara bayıldım:92:
Yumyuma yetisiyosa sorin yok esin ne is yapiyo canim
Kiyamam canjm sağlık olsun yumoslar ve sposlar sizde olduu sürece denersiniz yeniden
nemde size kötü bi haber wereyim test yaptım malesef hamile değilimm off offffffff
Allah dahada arttırır inşAllah nice 4'lerehayırlı olsun canım bende çok sevindim rabbim herkese nasip eder inşAlla . . . .
nemde size kötü bi haber wereyim test yaptım malesef hamile değilimm off offffffff
4 Olamaz daha fazla minikbebisim lorenaa kimyaci serap özlem psipsiko biro daha vardi nikini unuttum aklıma gelmeyenlerde vardir mutlaka
liste olaydı iyiydi :100::100:
Hahaha stres mi yapmis yazık yaa ama yapcak bisi yok walla hep öyle olur yasak okunca insannlin kudurasi geliyo ayrica sunlara bayıldım:92:
Yumyuma yetisiyosa sorin yok esin ne is yapiyo canim
canım eşim elektronik haberleşme okudu ama kendi işini yapmıyo terazi operotörü yani bilgisayarlarla teraziler arasındaki geliş gidişi hesaplıyor aynı zamanda tamiri ile kurulumu ile ilgileniyor genelde migros karfur gibi büyük mağaza açılışlarında bulunuyor öyle işte . . . .
kırmızılar yok ama ümidimde yok 1 yıl oldu olmuyo ümidimi yitirmeye başladım artık gecikti kesin gene adetim çok şey istemiyoruz ki biz sağlıklı hayırlısıyla ewlat istiyoruz rabbimden biran once gelse annesine biran önce hissettirse warlığını
Batlari takip etmek zor ama hamisler yazılabilir bencede msa84 her dk burda olamiyo ondan batlari yaazmak cok zor olur onun icin ama hamisleri yazmak kolay ve heyecanlı
kızlar geldi sanırım bu kez benim kırmızılar.. ben wc ye gidiyorum
Hayirli olsun cnmm hamismisinn
Ovulasyon testi koyu cikmisti senin bide dogruymuss
ben de bayılıyorum:96: wwuuuhhhhuuuu
anlıyorum canım.. çok zor biliyorum ama kısmet bu işler biliyorsun. Rabbim ne zaman ol derse. bunlar bizim denememiz belki de. bakalım sabredebiliyor muyuz? herşeye rağmen şükredebiliyor muyuz? neler neler vars hayatta bu ne ki??? eşinde de sende de herşey normalse gerisi kısmet canım... hadi toparla kendini... ümit her zaman var ve bir gün gerçeğe dönüşecek inşallah unutmainan yeterki
Kiscem bise sorcm sna bnm bat gnum 28i 2gun once test yaptm ngtf ckti ama kasiklrm agrii adet sancisi gbi sancm var. Sogan kuru uyguluorm acaba ondanmi oluo
a bu o muydu???? nefesalım sen artık uzman olmuşun yahuuu
4 Olamaz daha fazla minikbebisim lorenaa kimyaci serap özlem psipsiko biro daha vardi nikini unuttum aklıma gelmeyenlerde vardir mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?