4 Olamaz daha fazla minikbebisim lorenaa kimyaci serap özlem psipsiko biro daha vardi nikini unuttum aklıma gelmeyenlerde vardir mutlaka
Batlari takip etmek zor ama hamisler yazılabilir bencede msa84 her dk burda olamiyo ondan batlari yaazmak cok zor olur onun icin ama hamisleri yazmak kolay ve heyecanlı
Iyiymisde uzak kalmanız zormuscanım eşim elektronik haberleşme okudu ama kendi işini yapmıyo terazi operotörü yani bilgisayarlarla teraziler arasındaki geliş gidişi hesaplıyor aynı zamanda tamiri ile kurulumu ile ilgileniyor genelde migros karfur gibi büyük mağaza açılışlarında bulunuyor öyle işte . . . .
Bende aynisini yasamisdim dun hasta oldum hic üzülmedim :))hasta oldum ama hiiç üzülmüyorum
Aaaa evet onları atlamisim:))Neslihanbursa , kelam vardi
8 oldu
Oda olur gamsee... yada topik anası analığını bu tabloları filan yapabilecek, sürekli takip edebilecek birinede devredebilir.. icranımda geçen öle demişti.. bende bu fikre katılıyorum :26: yada dediğin gibi sadece hamişleri yazsın malum hepimiz zaten birbirimizinbatlarımızı hergün takip edioz nasılsa
Inssss gelmemiştir
Inssss gelmemiştir
günaydın canımmm.. mercimeğini gördümyisin onu teyzesi... maşallah kuzuma. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Guzleim cikmisin k.bakma... gunaydin iyiyim ben siz ?? yegenim nasil ??
Guzel kalpli arkadasim benim cok sagol insallah bebegimdir.. vallahi hayirlisi..
tekrar slm kıslar ecz gittim 1 tane yakı 1 gebelik testi 1 dijital ateş ölçme derecesi aldım 1 yakı aldım ovü testi sordum 5 liymiş 20 lira size bi sorayım dedim szler kullandıgınız içn daha iyi bilirsiniz şimdi yarmınıza ihtiyacım varr bna yol gösterin nerden nasl yapcam :44::44::44:
amin cnm inşallah, dün eve gelir gelmez yeğeninizin ilk fotosunu görün istedim, ben de yeğenlerimi görecem inşallah bi dahaki ay :)
ayy az kaldı h.sonuna gün sayıyorum valla senin için
tekrar slm kıslar ecz gittim 1 tane yakı 1 gebelik testi 1 dijital ateş ölçme derecesi aldım 1 yakı aldım ovü testi sordum 5 liymiş 20 lira size bi sorayım dedim szler kullandıgınız içn daha iyi bilirsiniz şimdi yarmınıza ihtiyacım varr bna yol gösterin nerden nasl yapcam :44::44::44:
canım benim napim çalıması lazım bende çalışıyorum iyi bir gelecek için birde çocuk planlıyoruz ben küçükken çok yokluk çektim benim çocuğum yokluk çeksin istemiyorum yokluk çekmeyen bilmez gerçekten yokluk fakirlik çok kötü şeyler Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun çektim ama şuan durumum çok çok iyi o yüzden iyilik söylenmez ama laf açıldı söyleyim bu bayram 1 tane fakir bir çocuk giydirecem baştan ayayağa Allah olmayanlara versin . . . .eşim 1 gitti 2 hafta oldu yok ortada uzak durmak şöyle dursun özlem çok farklı birşey ben çok özledim kocamı dün akşam duygusal bir müzik çıktı birde bakmışım ağlıyorum o denli yani . . . .
oyyyyyyyyy oyy MAAŞALLAHHH RABBİM nazardan korusunn oy ne güzel yesin teyzesi dötünü
vlla bn de bilmiyom yumurtlama gününü belirtiyo galiba bnde kıslardn ögrencemALEYKÜMSELAM canım hg ovü testi nedir benim bir bilkgim yok ne işe yarıyo ben çok cahilim bu konularda . .. .
gebelik testini yarın sabah yapacaksın canım ilk idrarla... sonra adetinin ilk gününden itibaren başlayıp 7*8 arası ateşini ölçüyorsun... not ediyorsun yumurtlama tarihini belirlemeye çalışcaz... ama yakıyı inan anlamadım
canım benim akıntılarım hep beyazdı.. bugün ilk defa sarı gelmiş korktum ben...teyzesi büyüyo miniş :) kendi minik ama yaptığı ağrılar büyük :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?