Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Batlari takip etmek zor ama hamisler yazılabilir bencede msa84 her dk burda olamiyo ondan batlari yaazmak cok zor olur onun icin ama hamisleri yazmak kolay ve heyecanlı

Oda olur gamsee... yada topik anası analığını bu tabloları filan yapabilecek, sürekli takip edebilecek birinede devredebilir.. icranımda geçen öle demişti.. bende bu fikre katılıyorum :26: yada dediğin gibi sadece hamişleri yazsın malum hepimiz zaten birbirimizinbatlarımızı hergün takip edioz nasılsa

Iyiymisde uzak kalmanız zormus
hasta oldum ama hiiç üzülmüyorum
Bende aynisini yasamisdim dun hasta oldum hic üzülmedim :))
Neslihanbursa , kelam vardi
8 oldu
Aaaa evet onları atlamisim:))

Bilmiyorum canım olabilir oda gelsin yeniden konuşalım hamiş olanlari bilsek moral olur walla

kızlar bişey sorucam benim uzayan akıntı salı günü geldi ama bu sefer yoğun bir akıntı değildi iplik şeklindeydi geçen ay çok yoğun kıvamlı geldi salı günü mikmik olmadı ama çarşamba sabah yani dün mikmik oldu hesaplamama göre cumartesi yumurta çatlıyor çalışmalara devam edeyimmi yoksa kaçırdım mı??

Inssss gelmemiştir

canım benim napim çalıması lazım bende çalışıyorum iyi bir gelecek için birde çocuk planlıyoruz ben küçükken çok yokluk çektim benim çocuğum yokluk çeksin istemiyorum yokluk çekmeyen bilmez gerçekten yokluk fakirlik çok kötü şeyler Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun çektim ama şuan durumum çok çok iyi o yüzden iyilik söylenmez ama laf açıldı söyleyim bu bayram 1 tane fakir bir çocuk giydirecem baştan ayayağa Allah olmayanlara versin . . . .eşim 1 gitti 2 hafta oldu yok ortada uzak durmak şöyle dursun özlem çok farklı birşey ben çok özledim kocamı dün akşam duygusal bir müzik çıktı birde bakmışım ağlıyorum o denli yani . . . .

tekrar slm kıslar ecz gittim 1 tane yakı 1 gebelik testi 1 dijital ateş ölçme derecesi aldım 1 yakı aldım ovü testi sordum 5 liymiş 20 lira size bi sorayım dedim szler kullandıgınız içn daha iyi bilirsiniz şimdi yarmınıza ihtiyacım varr bna yol gösterin nerden nasl yapcam :44::44::44:

günaydın canımmm.. mercimeğini gördüm yisin onu teyzesi... maşallah kuzuma. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

amin cnm inşallah, dün eve gelir gelmez yeğeninizin ilk fotosunu görün istedim, ben de yeğenlerimi görecem inşallah bi dahaki ay :)

Guzleim cikmisin k.bakma... gunaydin iyiyim ben siz ?? yegenim nasil ??

Guzel kalpli arkadasim benim cok sagol insallah bebegimdir.. vallahi hayirlisi..

ayy az kaldı h.sonuna gün sayıyorum valla senin için

ALEYKÜMSELAM canım hg ovü testi nedir benim bir bilkgim yok ne işe yarıyo ben çok cahilim bu konularda . .. .

amin cnm inşallah, dün eve gelir gelmez yeğeninizin ilk fotosunu görün istedim, ben de yeğenlerimi görecem inşallah bi dahaki ay :)

ayy az kaldı h.sonuna gün sayıyorum valla senin için

aaaaaaaa yigenimizn resmini mi koydun gecmişe hiç bakmadım du baikmm

gebelik testini yarın sabah yapacaksın canım ilk idrarla... sonra adetinin ilk gününden itibaren başlayıp 7*8 arası ateşini ölçüyorsun... not ediyorsun yumurtlama tarihini belirlemeye çalışcaz... ama yakıyı inan anlamadım

Cisemimmm kıyamam sana ya kocişle 2 hafta ayrı kalmak çok zordur sanırım ama her dönüşünde sağ salim sana geliyo.. senin yanına senin kollarına geliyo.. çok şükür bak sende çalışıomuşsun.. gündüzleride zaten iş güç derken bitip gidiodur günler.. eşin ne işle meşgul ki 2 haftadır yok :26:

ALEYKÜMSELAM canım hg ovü testi nedir benim bir bilkgim yok ne işe yarıyo ben çok cahilim bu konularda . .. .
vlla bn de bilmiyom yumurtlama gününü belirtiyo galiba bnde kıslardn ögrencem başıma hiç gelmemişti

ben almadın ovü testini alıyım mı?? 5 liymiş nedemk se o bilmiyom bnde sizlere soram bi dedim yakıya gelince hamileligi spermi tutsun diye galiba bi yerlerde okumuştum evt sabh testi yapcam şimdi gecti hm adette başlıyoz yani anladım balımm çok tşkk canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…