Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hg canım geçmiş olsun neyin vardı:26:

ya azı dişim çok ağrıyodu sabah gittim dişçiye. içerden çürümüş dedi açtı dolgu yaptı. eve geldim uyuşukluğum geçti bir ağrı başladı. ama ne ağrı anlatamam 3 kere ağrı kesici içtim bana mısın demedi. kafamı duvarlara vurucaktım. aradım doktoru hemen gel dedi. tekrar kalktım gittim tekrar açtı bu sefer kanal tedavisi yaptı. ağzım hala uyuşuk yaa inşallah bu sefer uyuşukluk geçince ağrım olmaz

ayy inşallah rahatlarsın canım dişle uğraşmak çok zor Allah yardımcın olsunn

Benimkide yasli kiz 61 yasinda. ama bakti ablaminkine.halen okuldan almaya gidiyo
Kv genc 45 yasinda ama kendi cocuklari cok simarik esim haric
O baksin istemiyorumm

annenin yaşı varmış bayağı. benimki benimki de 57 yaşında ama çok çöktü. bacağı falan acayip topallıyor kadının ama hala çalışıyor. Allahtan işi yorucu değil. Allah onlara hayırlı uzun ömür versin. benim kvnin de kendine hayrı yok nerde çocuğa bakacak. maddi durumum elverdiğince oturur kendim bakarım valla. kv ile anne asla bir olmuyor. herkes için geçerli değil tabi ama çoğunluk böyle. sen de kendin bakarsın annecin de gelir sever bir güzel

off diş agrısı çok kötü tekrar gecmiş olsun canımm içim bi tuhaf oldu ıyyyy:18:
Canim sen alninda kocaman bir adet sivilcesi olan birini gorursen o benim
Yada testi negatif cikmis ve bedbaht birini:))
Saka bi yana bilgisayardan girince fotomu koyarim:))

bizde görürüz seni

bebem çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum minişim.....

hoşgeldn canım geçmiş olsunn ben çok korkarım dişçiden yaa, ne yaptın sen ??

bugün 2 tane hamilemiz var idrar testlerine göre,şimdilik bu kadar

ayyyyy çok sevindimmm hadi bakalım darısı herkesin başına inşallahhh valla bende korkuyodum canım ama ağrı dayanılmaz olunca mecbur yatıyosun o koltuğa :26:

Canim sen alninda kocaman bir adet sivilcesi olan birini gorursen o benim
Yada testi negatif cikmis ve bedbaht birini:))
Saka bi yana bilgisayardan girince fotomu koyarim:))

çok tatlısın ya nefesalım. öldüm valla gülmekten. deli kız tamam canım. ben de koyayım resmimi hatırlatma olur

benimde yirmilik dişime bi operasyon gerek ama korkumdan gitmiyorum ben:18:

kuzum devlet hastanesine gitme mutlaka iyi bi dişçi bul muaynehanesine git. ama bulduğun dişçi aynı zamanda çene cerrahı olmalı. eğer değilse yirmiliklere hiç dokundurma.
bide eğer üstteki yirmilikse hiç acımıyor ama alttakiler çok zor onlara ameliyat gerekiyo

Buradaki özlem benim dimi ben değilsem beni de ekleyin :)
Evwt sesnsiz canjm özlem rumuzjn akima gelmedi :))
kaç gün tatile çıktin sen yavrum
Baya var 7gun sürüyor bugun 2.gunjm sayamıyorum coook canim yaw
Ben seni neden bilmem çok seviyorum canım çok pozitifsin :))
Bende seji sevdim kiz :)) bak dua et bize bizdee hamis olalim
ayyy kıyamammm ben sanaaaa gamsemmmm benimmmmm gel sarılam sana bi

ayyy amma kafiyeli oldu haaaaa

:13:

canımm kıyamamm ama negatif de olsan yaz senn, burda pozitife çeviririz hep beraber, bi an önce uykusuz gecelere geçiş yaparsın inşallah önce mikmikten uyuyama, sonra da bebiş sesinden aminnnnn
kırmızılar gidecek bebişler gelecek...
o bebek bu göbişlere girecekkkkk
Insss canim bnm ins cift cizgi görürüz gebelik testinde yoksa ovude hep görüyoz zati
eneee bu çok iyi fikirmiş :129::128: ya çık şu depresyondan balımmmmmmm yakışmıyor sana
Cikcam az kaldi az daha beni sevdiğinizi söyleyin öyle
hiç de bile hiçde taamm mı senin şu duruşun yeter karşımda gibişin tatlışım valla burdan pozitifik alıyorum....cicime üzülmece yok taaammmı
Oyy canım benim iyiki varsınız yaa
sen yazki biz sana pozitif enerji yükleyelim balımmmmmmmm. sarı çiçeğimmmm.. papatyammmmm

Beni seviyormusun söyle bakayimmm :)) sizin icin depresyondan zevkle çıkarım iyiki tanidim sizi kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…