e ben de seni bir göreydim
hg canım geçmiş olsun neyin vardı:26:
canım benim özledik seni hoşgeldin. şimdi nasılsın? bitti mi dişçiyle işin?????
benimde yirmilik dişime bi operasyon gerek ama korkumdan gitmiyorum ben:18:
ya azı dişim çok ağrıyodu sabah gittim dişçiye. içerden çürümüş dedi açtı dolgu yaptı. eve geldim uyuşukluğum geçti bir ağrı başladı. ama ne ağrı anlatamam 3 kere ağrı kesici içtim bana mısın demedi. kafamı duvarlara vurucaktım. aradım doktoru hemen gel dedi. tekrar kalktım gittim tekrar açtı bu sefer kanal tedavisi yaptı. ağzım hala uyuşuk yaa inşallah bu sefer uyuşukluk geçince ağrım olmaz
Benimkide yasli kiz 61 yasinda. ama bakti ablaminkine.halen okuldan almaya gidiyo
Kv genc 45 yasinda ama kendi cocuklari cok simarik esim haric
O baksin istemiyorumm
dis agrisinada ne iyi gelir bilmem ki uyumaya falan çalış canım:26:
off diş agrısı çok kötü tekrar gecmiş olsun canımm içim bi tuhaf oldu ıyyyy:18:ya azı dişim çok ağrıyodu sabah gittim dişçiye. içerden çürümüş dedi açtı dolgu yaptı. eve geldim uyuşukluğum geçti bir ağrı başladı. ama ne ağrı anlatamam 3 kere ağrı kesici içtim bana mısın demedi. kafamı duvarlara vurucaktım. aradım doktoru hemen gel dedi. tekrar kalktım gittim tekrar açtı bu sefer kanal tedavisi yaptı. ağzım hala uyuşuk yaa inşallah bu sefer uyuşukluk geçince ağrım olmaz
Canim sen alninda kocaman bir adet sivilcesi olan birini gorursen o benim
Yada testi negatif cikmis ve bedbaht birini:))
Saka bi yana bilgisayardan girince fotomu koyarim:))
ya azı dişim çok ağrıyodu sabah gittim dişçiye. içerden çürümüş dedi açtı dolgu yaptı. eve geldim uyuşukluğum geçti bir ağrı başladı. ama ne ağrı anlatamam 3 kere ağrı kesici içtim bana mısın demedi. kafamı duvarlara vurucaktım. aradım doktoru hemen gel dedi. tekrar kalktım gittim tekrar açtı bu sefer kanal tedavisi yaptı. ağzım hala uyuşuk yaa inşallah bu sefer uyuşukluk geçince ağrım olmaz
hoşgeldn canım geçmiş olsunnben çok korkarım dişçiden yaa, ne yaptın sen ??
bugün 2 tane hamilemiz var idrar testlerine göre,şimdilik bu kadar
aaayyy açtım şimdi bebisler çok küçük daha yaaaw
as hg ilaydamm hgg gecmiş olsun hayrdır diş mi cektirdin
ben sinir oldum kapattım :) aynen çok küçükler, gecen hafta denk geldğmde 11 aylık bebek vardı kızz, nasıl göndermişler kıyıp da bilmiyorum
ayy güvensem bile ne gerek var kıytırık bi yarışma için 1 hafta ayrı kalçam çocuğumdan.
bir bucuk yasindalar falan canım yaa :26:
Canim sen alninda kocaman bir adet sivilcesi olan birini gorursen o benim
Yada testi negatif cikmis ve bedbaht birini:))
Saka bi yana bilgisayardan girince fotomu koyarim:))
hepsinde bez takili kiyida kosede uyuyolar
benimde yirmilik dişime bi operasyon gerek ama korkumdan gitmiyorum ben:18:
hoşbuldum çiçeğimmm sağol. yok çektirmedim kanal tedavisi dolgu falan.
Evwt sesnsiz canjm özlem rumuzjn akima gelmedi :))Buradaki özlem benim dimi ben değilsem beni de ekleyin :)
Baya var 7gun sürüyor bugun 2.gunjm sayamıyorum coook canim yawkaç gün tatile çıktin sen yavrum
Bende seji sevdim kiz :)) bak dua et bize bizdee hamis olalimBen seni neden bilmem çok seviyorum canım çok pozitifsin :))
ayyy kıyamammm ben sanaaaagamsemmmm benimmmmm gel sarılam sana bi
ayyy amma kafiyeli oldu haaaaa
kırmızılar gidecek bebişler gelecek...:13:
canımm kıyamammama negatif de olsan yaz senn, burda pozitife çeviririz hep beraber, bi an önce uykusuz gecelere geçiş yaparsın inşallah önce mikmikten uyuyama, sonra da bebiş sesinden aminnnnn
Cikcam az kaldi az daha beni sevdiğinizi söyleyin öyleeneee bu çok iyi fikirmiş :129::128: ya çık şu depresyondan balımmmmmmm yakışmıyor sana
Oyy canım benim iyiki varsınız yaahiç de bile hiçde taamm mı senin şu duruşun yeter karşımda gibişin tatlışım valla burdan pozitifik alıyorum....cicime üzülmece yok taaammmı
sen yazki biz sana pozitif enerji yükleyelim balımmmmmmmm. sarı çiçeğimmmm.. papatyammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?