Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hııııııım bunu çok denedik kuzum biz yaaa yıldır denemediğimiz şekil kalmadı yaaaa en güzeli akısına bırakmakta tik olmuş yastıksız yapmıyrum

Fotonu koymusun kizz
Yuzunu secemiyom cok kucuk
Cok hos bayansin masallah

evet ya minicik suratım var benim çok teşekkür ederim canım benim. sen de koy resmini de biz de sana iltifatlar edelim
hııııııım bunu çok denedik kuzum biz yaaa yıldır denemediğimiz şekil kalmadı yaaaa en güzeli akısına bırakmakta tik olmuş yastıksız yapmıyrum

yastık bahane mikmik şahane

amannn verecek olan rabbim biz bi yerlerimizi yirtsakda olmayınca olmuyo... Ben klasik vurdurup geciyom. ehuehuehuehu
Hicranım sen adamı gülmekten oldurursun yaa
bende acaba önce ben olduğum için vucudum kendını kasıyo giriş çıkısı kapatıyo mu die düşünüyorum
Yok artık daha neler yaa:)
o pozisyonu da nasıl çaktırmadan denettin şaştım valla. bizim imanımız gevrildi yapana kadar
Bix hep uyguluyoruz zaten onu o pozisyonda kalmayi çaktırmadan yaptim
psikilojik olabilir senin ki canım o zaman...ahh eşim biraz dayansa oohooo ben daha neler yapcamda iste

Evet esin dayansa sende büyük cevherler var bebegim walla

kızlar bende size bişey sorucam isteyen cevaplasın ama merak ediyorum arkadaşlarım bana eşleri boşaldığı zaman içlerinde hissettiklerini söylemişlerdi yani bi sıcaklık gibi akan bişeyler ne bilim bahsettikleri tam nasıl bişey bilmiyorum ama ben öyle bişey hissetmiyorum sizde durumlar ne acaba??acaba diyorum tüpler mi kapalı berde herşey geliyo insanın aklına bu sebeple bilgi almak istemiştim sizlerden.

arkadaslar nasıpse byramdan snra dktora gıtmeyı dusunuyoruz esım sperm tahlılı yaptırcak bende kendı kontrolumu...fakat daha once alttan muaneyle bıseyım olmadıgını gayet guzel yumurtam oldugunu cocuk dusunuyosam yapmammı syledı doktor ve folık asıt verdı...o ay esım olmadıgından olmadı...bu ayda kendı takıbımle denedık olmadı.....fıkrı olan arkadas yardımcı olabılır mı doktora ozel gunde ıken mı gıdıcem

amannn verecek olan rabbim biz bi yerlerimizi yirtsakda olmayınca olmuyo... Ben klasik vurdurup geciyom. ehuehuehuehu
Allah seni ne etmeye emiiiii

bende ne olduğunu anlamıyorum kızlar yani oluyomuyum olmuyo muyum yani aşka gelmiyorum ama biraz sıvı geliyo zannımca

anlamıyonmuuuuuu

ay kızlar koptum yaaa... ben neler kaçırmışım bölee
işin de tam gelecek zamanı tutmuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…