cute nasıl yapmışda olmuş onu bilmiyorum benn
korktugun gibi mi canim:26: benimde gitmem gerek ana korkuyom
bu da iyiymiş
sen sırtüstü boyunca uzanıyorsun. eşinde yüzü sana dönük enine yan yatıyor. sen bacaklarıni eşinin üzerinden atıyorsun. gelsin mikmik gitsin mikmik. iş bitince bacaklarını kıstırıp yatıyorsun canım
amannn verecek olan rabbim biz bi yerlerimizi yirtsakda olmayınca olmuyo... Ben klasik vurdurup geciyom.ehuehuehuehu
Fotonu koymusun kizz
Yuzunu secemiyom cok kucuk
Cok hos bayansin masallah
hııııııım bunu çok denedik kuzum biz yaaa yıldır denemediğimiz şekil kalmadı yaaaaen güzeli akısına bırakmakta tik olmuş yastıksız yapmıyrum
amannn verecek olan rabbim biz bi yerlerimizi yirtsakda olmayınca olmuyo... Ben klasik vurdurup geciyom.ehuehuehuehu
hııııııım bunu çok denedik kuzum biz yaaa yıldır denemediğimiz şekil kalmadı yaaaaen güzeli akısına bırakmakta tik olmuş yastıksız yapmıyrum
evet ya minicik suratım var benimçok teşekkür ederim canım benim. sen de koy resmini de biz de sana iltifatlar edelim
yastık bahane mikmik şahane
yarıldımmmmm
vurdur bacım vurdurrr
Hicranım sen adamı gülmekten oldurursun yaaamannn verecek olan rabbim biz bi yerlerimizi yirtsakda olmayınca olmuyo... Ben klasik vurdurup geciyom.ehuehuehuehu
Yok artık daha neler yaa:)bende acaba önce ben olduğum için vucudum kendını kasıyo giriş çıkısı kapatıyo mu die düşünüyorum
Bix hep uyguluyoruz zaten onu o pozisyonda kalmayi çaktırmadan yaptimo pozisyonu da nasıl çaktırmadan denettin şaştım valla. bizim imanımız gevrildi yapana kadar
psikilojik olabilir senin ki canım o zaman...ahh eşim biraz dayansa oohooo ben daha neler yapcamda iste
çok güldümmmmmmmmmm napcan doğanın kanunu
aman gamsemm dur oleyim falan deme azrailin ben olmayim
byeeeee tatlimmmmm muaahh
bende ne olduğunu anlamıyorum kızlar yani oluyomuyum olmuyo muyum yani aşka gelmiyorum ama biraz sıvı geliyo zannımca
Allah seni ne etmeye emiiiiiamannn verecek olan rabbim biz bi yerlerimizi yirtsakda olmayınca olmuyo... Ben klasik vurdurup geciyom.ehuehuehuehu
bende ne olduğunu anlamıyorum kızlar yani oluyomuyum olmuyo muyum yani aşka gelmiyorum ama biraz sıvı geliyo zannımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?