- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
bunu okumustum canim ben teşekkürler paylasim icin...
Ben normalde olmuyorum ki oncesinde olsammm
saol datlum bende iyim birazdan mesai bitiyo omuzlarım ağrıdı bilgisayarın başında oturmaktan . . . hatta bitti ben çıkıyorum biştanem yarın görüşmek üzere Allah'ıma emanet olun buradan 20 günlük olan yeğenimin göbek yemeği var oraya gitcem dua okunan tatlıdan hepinizin yerine yiyecem Rabbim bizede versin bizede nasip etsin göbek yemeği yapmak amin öpüyorumhepinizide hoşcakalın . . . .
ayyyy be güzel bi haber mucize bu olsa gerek yaa çok mutlu oldum umut doldum
Tedavisiz mi ikiz olmus kusum
Bizde zaten hep bu şekilde canım tskler bilgi verdigin icin :)) beni beklemezse gebertirim onuarkadaşlar selam
benim bat 15 ekim bayramın ilk günü.inşallah regl olmamda bayram şekerimizin geleceğini öğreniriz :)
Çok araştırmalar yaptım bu konuda.Açık açık yazıcam çok afedersiniz ama bebek sahini olma yolunda herşey mübahtır :)
Eşiniz boşalmadan önce siz orgazm olursanız ve sizden sonra da eşiniz boşalırsa sizin orgazm olduğunuzda çıkan sıvı spermlerin taşınmasını kolaylaştırıyormuş.
Orgazm olabilen kadın sayısı malesef çok azmış ülkemizde ama birde böyle deneyin derim.Önce siz sonra eşiniz
Birde biz bu ay adetimden sonraki 16. ve 18. günlerde denedik.Tutar mı acaba ilk denememiz
sevgiler..
evet canım ya çocuk yapmayı görev ediniyoruz kendimize aslında akışına bırakıp aşk çocuğu olsa belki bu kadar uğraştırmayacak bizi
Ben inanıyorum o teze hem orgazm olunduğunda rahimde kasılmalarda oluyo biliyorsunuz ki bi de bi arkadaşın topiği vardı.sallat hamile kal diye çok gülmüştüm ama onun öyle olmuş :):)
Eşi spermler daha hızlı içeri gitsin diye bacaklarından tutup sağa sola aşağı yukarı sallamış kadıncağızı ve cidden o ay hamile kalmış :))
Bende 3-5 ay deniycem olmazsa bende sallattırıcam kendimi ne kaybederim
alın bakalım okuyunn inş bi işe yarar
hadi canım selametle git sabh hayrlısıyla saglıcakla dön inş yemeginiz kabul olur inş bizede dua et canım bol bolll
11aydir dr yollarindayim canim ben
arkadaşlar selam
benim bat 15 ekim bayramın ilk günü.inşallah regl olmamda bayram şekerimizin geleceğini öğreniriz :)
Çok araştırmalar yaptım bu konuda.Açık açık yazıcam çok afedersiniz ama bebek sahini olma yolunda herşey mübahtır :)
Eşiniz boşalmadan önce siz orgazm olursanız ve sizden sonra da eşiniz boşalırsa sizin orgazm olduğunuzda çıkan sıvı spermlerin taşınmasını kolaylaştırıyormuş.
Orgazm olabilen kadın sayısı malesef çok azmış ülkemizde ama birde böyle deneyin derim.Önce siz sonra eşiniz
Birde biz bu ay adetimden sonraki 16. ve 18. günlerde denedik.Tutar mı acaba ilk denememiz
sevgiler..
evet canım ya çocuk yapmayı görev ediniyoruz kendimize aslında akışına bırakıp aşk çocuğu olsa belki bu kadar uğraştırmayacak bizi
Ben inanıyorum o teze hem orgazm olunduğunda rahimde kasılmalarda oluyo biliyorsunuz ki bi de bi arkadaşın topiği vardı.sallat hamile kal diye çok gülmüştüm ama onun öyle olmuş :):)
Eşi spermler daha hızlı içeri gitsin diye bacaklarından tutup sağa sola aşağı yukarı sallamış kadıncağızı ve cidden o ay hamile kalmış :))
arkadaşlar selam
sevgiler..
ne güzel canım ya valla çok sevindim rabbim kimseyi evlat kokusuyla sinamasin
11aydir dr yollarindayim canim bensilkeletme topiginide hatim ettim bi kadin kocasi silkelememis ayaklarini duvara dayayip popodunu saga sola asagi yukari calkalamis o ay hamile kalmis hemde üçüzzzzzzzzzzzzzz ben denedim hepsini
bende ilk defa duydum :44:Bizde zaten hep bu şekilde canım tskler bilgi verdigin icin :)) beni beklemezse gebertirim onu
Göbek yemehi ne ya ben ilk defa duyuyorum
11aydir dr yollarindayim canim bensilkeletme topiginide hatim ettim bi kadin kocasi silkelememis ayaklarini duvara dayayip popodunu saga sola asagi yukari calkalamis o ay hamile kalmis hemde üçüzzzzzzzzzzzzzz ben denedim hepsini
Bizde zaten hep bu şekilde canım tskler bilgi verdigin icin :)) beni beklemezse gebertirim onu
Bizde zaten hep bu şekilde canım tskler bilgi verdigin icin :)) beni beklemezse gebertirim onu
yok canım tüp bebek, daha önce de kaç kez denediler ama tutmadı, eşinin canlı spermi yokmuş ameliyat olmuştu doktorlar yine hç umut vermemişler ama oldu işteee
bende ilk defa duydumm ayrıca bizimde aynı önce ben oluyorum ya bende mi sorun acaba
sende benim kafadasın gamze :):) beklemezse çekeceği var hakkaten çok sinirlenirimmm
aminnn bacımm aminnnnne güzel canım ya valla çok sevindim rabbim kimseyi evlat kokusuyla sinamasin
Ben kendimi silkeletemem hayatta kocam yapmax valla :)) cute pozisyonunu bile çaktırmadan denettim :))
Geçmiş olsun canım bnm iyilestinmi sendişimi cektırdımmmmmmmmmmmmmmm
Yoooi doğru olan o ilkbende ilk defa duydumm ayrıca bizimde aynı önce ben oluyorum ya bende mi sorun acaba
sende benim kafadasın gamze :):) beklemezse çekeceği var hakkaten çok sinirlenirimmm
Ben kendimi silkeletemem hayatta kocam yapmax valla :)) cute pozisyonunu bile çaktırmadan denettim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?