Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

öpüyorum bende canımmm kendine iyi bakkk allah hepimize nasip etsin inşallah

Bizde zaten hep bu şekilde canım tskler bilgi verdigin icin :)) beni beklemezse gebertirim onu
hadi canım selametle git sabh hayrlısıyla saglıcakla dön inş yemeginiz kabul olur inş bizede dua et canım bol bolll

Göbek yemehi ne ya ben ilk defa duyuyorum

bende çok güldüm iki defada denemiştik biz ölmüştüm gülmktenn

Canim ben duydum bunu.dogru bisey tabi
Benim olmadi ama.bu bi vesile artikin

bizde hep öyle oluyo zaten eşim beni bekler hep:26:

11aydir dr yollarindayim canim ben silkeletme topiginide hatim ettim bi kadin kocasi silkelememis ayaklarini duvara dayayip popodunu saga sola asagi yukari calkalamis o ay hamile kalmis hemde üçüzzzzzzzzzzzzzz ben denedim hepsini

Ben kendimi silkeletemem hayatta kocam yapmax valla :)) cute pozisyonunu bile çaktırmadan denettim :))

Bizde zaten hep bu şekilde canım tskler bilgi verdigin icin :)) beni beklemezse gebertirim onu

Göbek yemehi ne ya ben ilk defa duyuyorum
bende ilk defa duydum :44:
11aydir dr yollarindayim canim ben silkeletme topiginide hatim ettim bi kadin kocasi silkelememis ayaklarini duvara dayayip popodunu saga sola asagi yukari calkalamis o ay hamile kalmis hemde üçüzzzzzzzzzzzzzz ben denedim hepsini

yuhh üçüz müüü aboo yandıkk

yok canım tüp bebek, daha önce de kaç kez denediler ama tutmadı, eşinin canlı spermi yokmuş ameliyat olmuştu doktorlar yine hç umut vermemişler ama oldu işteee

Mucize iste buu.
Bizimde bi tanidik cocuklari olmadi evlatlik aldilar .onu evlendirdiler
Sonra kadin hamile kaldi dusunun 40 kusur ysinda idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…