Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

korktugun gibi mi canim:26: benimde gitmem gerek ana korkuyom

yok bebegım ınan hıc acımadı suan agzm bnde yok sankı uyusuk dudagm dilim sol tarafım uyusuk blyomusunuz bn kahvltı bleeeeee etmdm smdıde yıyemyorummmmmmm:2: coooook acıktım cokkkkkkk

valla bende hissetmiyorum soruyorum bitti mi die öyle cvp alıyorum valla ben baktırdım hersey normal görunuyor ama bılmıyorum bakalım baska varmı bende okuyum senle bir

canim onlar sadece rahim bosluguna giden meniyi hissetmislerdir tuplere giden hissedilmez ki zaten tupe sivi gitmiyo sperm hucreleri gidiyo....iceri gidecek olan gidiyo canlilar kalan zaten ayaga kalkinca akmiyo mu vajinadan benden akiyo sabah kalkinca

bnden de akıyo yaaaaaa 16 aydan berı akmayan bı gun olmadı yanı ayyyy burnm akıyoo smdı hapsurcm ha ha haaaaapsuuuu:2::2::2::2:

ayağa kalkınca bazen geliyo bazen gelmiyo ama ben başka türlü kontrol ediyorum olmuşmu diye eşim oldu diyo da ben emin olmak için kontrol ediyorum şimdi söylemeyeyim ayıp olur da

aman gamsemm dur oleyim falan deme azrailin ben olmayim
Aynenn bende ne cevherler vardaaa adamda is yok pehhh
Tamam ölmuyorum :) heke bi minik gelsin doktora götür kocisi sonra amaannnb sabahlar olmasin :))
hadi behlül kaçar byeeee
Görüşürüz bebisim
Ben de hissetmiyorum nasıl hiilssedilecek ki o allla allah
valla bende hissetmiyorum soruyorum bitti mi die öyle cvp alıyorum valla ben baktırdım hersey normal görunuyor ama bılmıyorum bakalım baska varmı bende okuyum senle bir
Ben sormuyorum nefesi degisiyo anlıyorum oda bana sormaz sormadan mikmikmik
ya icranım bende bu aralar çok istekli olmaya başladım... yumyum mumyum derken sanırım bünyeye alışkanlık yaptı :90::90:

Helal koz durmqk yok mikmike devam walla

bnden de akıyo yaaaaaa 16 aydan berı akmayan bı gun olmadı yanı ayyyy burnm akıyoo smdı hapsurcm ha ha haaaaapsuuuu:2::2::2::2:

akması normal 100 de 95 i gereksizmiş onalrı vucut atırmus onemlı olan 5 i kullanıyrmuş canım benımde cıkıyor hep yaa gıcık oluyorum

ay ne ayıp şeyler konuşuyoruzzzzzz utandım ama napim soramıyorum başkalarına

ayağa kalkınca bazen geliyo bazen gelmiyo ama ben başka türlü kontrol ediyorum olmuşmu diye eşim oldu diyo da ben emin olmak için kontrol ediyorum şimdi söylemeyeyim ayıp olur da

söle söle söle:81::81::81: yaaaaaaaaa nasl kntrol edyon bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…