korktugun gibi mi canim:26: benimde gitmem gerek ana korkuyom
kızlar bende size bişey sorucam isteyen cevaplasın ama merak ediyorum arkadaşlarım bana eşleri boşaldığı zaman içlerinde hissettiklerini söylemişlerdi yani bi sıcaklık gibi akan bişeyler ne bilim bahsettikleri tam nasıl bişey bilmiyorum ama ben öyle bişey hissetmiyorum sizde durumlar ne acaba??acaba diyorum tüpler mi kapalı berde herşey geliyo insanın aklına bu sebeple bilgi almak istemiştim sizlerden.
canim onlar sadece rahim bosluguna giden meniyi hissetmislerdir tuplere giden hissedilmez ki zaten tupe sivi gitmiyo sperm hucreleri gidiyo....iceri gidecek olan gidiyo canlilar kalan zaten ayaga kalkinca akmiyo mu vajinadan benden akiyo sabah kalkinca
aman gamsemm dur oleyim falan deme azrailin ben olmayim
Aynenn bende ne cevherler vardaaa adamda is yok pehhh
aahhh kiyamammmmm corba falan icemiyo musun :26:
canim onlar sadece rahim bosluguna giden meniyi hissetmislerdir tuplere giden hissedilmez ki zaten tupe sivi gitmiyo sperm hucreleri gidiyo....iceri gidecek olan gidiyo canlilar kalan zaten ayaga kalkinca akmiyo mu vajinadan benden akiyo sabah kalkinca
ya icranım bende bu aralar çok istekli olmaya başladım...yumyum mumyum derken sanırım bünyeye alışkanlık yaptı :90::90:
biliyorsun alismis kudurmustan beterdir canim
istek değilde bağımlılık oldusigara gibi her gun ıce ıce alıstık gitti
aahhh kiyamammmmm corba falan icemiyo musun :26:
cooooooook yasa emi
Tamam ölmuyorum :)aman gamsemm dur oleyim falan deme azrailin ben olmayim
Aynenn bende ne cevherler vardaaa adamda is yok pehhh
Görüşürüz bebisimhadi behlül kaçar byeeee
Ben de hissetmiyorum nasıl hiilssedilecek ki o allla allahkızlar bende size bişey sorucam isteyen cevaplasın ama merak ediyorum arkadaşlarım bana eşleri boşaldığı zaman içlerinde hissettiklerini söylemişlerdi yani bi sıcaklık gibi akan bişeyler ne bilim bahsettikleri tam nasıl bişey bilmiyorum ama ben öyle bişey hissetmiyorum sizde durumlar ne acaba??acaba diyorum tüpler mi kapalı berde herşey geliyo insanın aklına bu sebeple bilgi almak istemiştim sizlerden.
Ben sormuyorum nefesi degisiyo anlıyorum oda bana sormaz sormadan mikmikmikvalla bende hissetmiyorum soruyorum bitti mi die öyle cvp alıyorum valla ben baktırdım hersey normal görunuyor ama bılmıyorum bakalım baska varmı bende okuyum senle bir
ya icranım bende bu aralar çok istekli olmaya başladım...yumyum mumyum derken sanırım bünyeye alışkanlık yaptı :90::90:
bnden de akıyo yaaaaaa 16 aydan berı akmayan bı gun olmadı yanı ayyyy burnm akıyoo smdı hapsurcm ha ha haaaaapsuuuu:2::2::2::2:
ozelden yaz bana merak ettim
ayağa kalkınca bazen geliyo bazen gelmiyo ama ben başka türlü kontrol ediyorum olmuşmu diyeeşim oldu diyo da ben emin olmak için kontrol ediyorum şimdi söylemeyeyim ayıp olur da
ee ne zaman yiyebilcen kuzumm uyumaya çalış vakit geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?