amannn verecek olan rabbim biz bi yerlerimizi yirtsakda olmayınca olmuyo... Ben klasik vurdurup geciyom.
Geçmiş olsun canım bnm iyilestinmi sen
Yoooi doğru olan o ilk
Ben kendimi silkeletemem hayatta kocam yapmax valla :)) cute pozisyonunu bile çaktırmadan denettim :))
Geçmiş olsun canım bnm iyilestinmi sendişimi cektırdımmmmmmmmmmmmmmm
Yoooi doğru olan o ilk kadınlar çünkü erkeklerin beklemesi gerekir 2.icin ama bizde sıkıntı olmax devam edebilirizbende ilk defa duydumm ayrıca bizimde aynı önce ben oluyorum ya bende mi sorun acaba
Bnm icinde cok önemli yani beklemeli yoksa bende cok sinir olurum kavga sebebi bile olabilirsende benim kafadasın gamze :):) beklemezse çekeceği var hakkaten çok sinirlenirimmm
dişimi cektırdımmmmmmmmmmmmmmm
hg sekerimmmmm geçmiş olsun azi dis mii
yok kuzum sorun falan yok normal olan sizinki. ben önce de sonra da olamıyorum :26:
bende olamiyorum ilaydammm esimde sıkıntı var o yüzden
yok kuzum sorun falan yok normal olan sizinki. ben önce de sonra da olamıyorum :26:
amannn verecek olan rabbim biz bi yerlerimizi yirtsakda olmayınca olmuyo... Ben klasik vurdurup geciyom.ehuehuehuehu
bende acaba önce ben olduğum için vucudum kendını kasıyo giriş çıkısı kapatıyo mu die düşünüyorum
psikilojik olabilir senin ki canım o zaman...ahh eşim biraz dayansa oohooo ben daha neler yapcamda iste
amannn verecek olan rabbim biz bi yerlerimizi yirtsakda olmayınca olmuyo... Ben klasik vurdurup geciyom.ehuehuehuehu
psikilojik olabilir senin ki canım o zaman...ahh eşim biraz dayansa oohooo ben daha neler yapcamda iste
gul bebişim rabbim hep güldürsun yüzünü
ıyılestım bebegmGeçmiş olsun canım bnm iyilestinmi sen
Yoooi doğru olan o ilk
ıyıym cnm bnm cok sukur dısımden kurtuldumçok şükür kızz! merak ettik seni. nasılsın şimdi?????
arkadakı dısımn onundekı dış cnm bnm saolhg sekerimmmmm geçmiş olsun azi dis mii
saol ablmm sorma korkudan gdemyodum kurtuldum snundaelammm gecmiş olsun sendemi dişinden rahtszsın ilaydada diş dr na gitmiş gecmş olsun tekrar bacımm
Gcmis olsun cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?