optummm hepiniziiii yarin görüşürüz insss
iiki kaçmış yakalarsa ayvayi yer kız zaten yemistir ayvayi :))aynen toprağım haklısın bizimde karşı aptmanda olay var onu izliyorummkız eve sevglisini almış annesıde geldı oğlan balkondan atladı anensı kostu yakalayamadı herhalde
kuzumm kıyamam sanaa gel gel canım ben bişiler hazrlayım bacımaaayok bebegım ınan hıc acımadı suan agzm bnde yok sankı uyusuk dudagm dilim sol tarafım uyusukblyomusunuz bn kahvltı bleeeeee etmdm smdıde yıyemyorummmmmmm :2: coooook acıktım cokkkkkkk
ayyy siz adamı öldürüsünüzz kıslarrya icranım bende bu aralar çok istekli olmaya başladım...yumyum mumyum derken sanırım bünyeye alışkanlık yaptı :90::90:
bnden de akıyo yaaaaaa 16 aydan berı akmayan bı gun olmadı yanı ayyyy burnm akıyoo smdı hapsurcm ha ha haaaaapsuuuu:2::2::2::2:
istek değilde bağımlılık oldusigara gibi her gun ıce ıce alıstık gitti
merhaba kızlaarr napıyonuzz bakalımmm bizz geldiiikkk....
iiki kaçmış yakalarsa ayvayi yer kız zaten yemistir ayvayi :))
gule gule cnm bnm yerımede yeeeeBende yavaştan ciksam iyi olur biseyler hazirlicammm:125: muhabbet de güzeldi amma neyse
yuru beee gamseeee kımtutar senı:119:119:Nesi ayip canım yaa :)) ben gayet rahatım walla sizden saklayacak değilim istediğinizi soeunmikmik benm icin görev degil çünkü cok büyük bi zevk kocamin bana benim ona ait oldugumu hissettigim en büyük sebeb yani :))
aynen ıyyyyyykkk yaaa manyak spoşlar durmuyoo durdugu yerde benım pıknık tüpü meşhur ya onalrın kafay ındırcem piknik tüpünü görcek spoşlar sonra
kuzumm kıyamam sanaa gel gel canım ben bişiler hazrlayım bacımaaa
ayyy siz adamı öldürüsünüzz kıslarr
RABBİM hepinize uzun ömürler versin inşşş iyiki varsınız yaaaa
hgg can kuşş hgggg
hg canım hayrlısı inş güzel haberler verisin bizlereCanlar nasılsınızzz ya kızlar aşılmayı sonucunu merak edyorum tam 15 gunde mi belli oluyor acebaaaa kaynanam diyo istahareye yattık ikiz bebegın olacak aşılama yaptığımdan haberi yok ama benim nie umudum yok.
optummm hepiniziiii yarin görüşürüz insss
gule gule cnm bnm yerımede yeeee
yuru beee gamseeee kımtutar senı:119:119:
ayyyyy senn o tupu bıgun bnada ver gecırıyım bnm spoşların kafaya nlur canları ckar ohhhhh
iiki kaçmış yakalarsa ayvayi yer kız zaten yemistir ayvayi :))
Hahahah cok komik yaa olan kıza olurvalla sesler yükseliyo evden babası gelmedi dahaa amann iyice manyadım bende
gule gule cnm bnm yerımede yeeee
yuru beee gamseeee kımtutar senı:119:119:
Beni ancak kocam tutar ama tarla çamurlu:))
ayyyyy senn o tupu bıgun bnada ver gecırıyım bnm spoşların kafaya nlur canları ckar ohhhhh
Canlar nasılsınızzz ya kızlar aşılmayı sonucunu merak edyorum tam 15 gunde mi belli oluyor acebaaaa kaynanam diyo istahareye yattık ikiz bebegın olacak aşılama yaptığımdan haberi yok ama benim nie umudum yok.
Balım ama bekleyeyim 15 olsun ama gercekten umudumuz yok eşimde diyor hayırlısıhg canım hayrlısı inş güzel haberler verisin bizlere
tmm bacım selametle git gel inşş
ne ayvası kız bnce patlıcanı yemstr ohhhhh
kız bnce patlıcanı yemstriiki kaçmış yakalarsa ayvayi yer kız zaten yemistir ayvayi :))
yok ki ama almayı düşünüyorumm sanada alırım canımmçıkıyorlar benımkıde gıttı çocuklarım gitttiiiidio uyuz oluyom onada o mis tertemiz iş bizim ertesi gune kadar cıkıyo valla
istihare nasıl oluyo ben hiç bilmiyorum :44::44:
Yani dua felandı var uyuyor sonra görüyor bede tam bilmiyorum ama varmiş istahare
allah seniiiiiiiiiii öldüm gülmektennnnn yaaaaaaaaaaaa offffff çok komik
kız bnce patlıcanı yemstranladınız sz onu
he walla yaaaaa aynn üle
internetten bakayımda bende uyuyayım bakayım severim böyle şeyleri ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?