Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canlar nasılsınızzz ya kızlar aşılmayı sonucunu merak edyorum tam 15 gunde mi belli oluyor acebaaaa kaynanam diyo istahareye yattık ikiz bebegın olacak aşılama yaptığımdan haberi yok ama benim nie umudum yok.

yok bebegım ınan hıc acımadı suan agzm bnde yok sankı uyusuk dudagm dilim sol tarafım uyusuk blyomusunuz bn kahvltı bleeeeee etmdm smdıde yıyemyorummmmmmm:2: coooook acıktım cokkkkkkk
kuzumm kıyamam sanaa gel gel canım ben bişiler hazrlayım bacımaaa
ya icranım bende bu aralar çok istekli olmaya başladım... yumyum mumyum derken sanırım bünyeye alışkanlık yaptı :90::90:
ayyy siz adamı öldürüsünüzz kıslarr
bnden de akıyo yaaaaaa 16 aydan berı akmayan bı gun olmadı yanı ayyyy burnm akıyoo smdı hapsurcm ha ha haaaaapsuuuu:2::2::2::2:

istek değilde bağımlılık oldu sigara gibi her gun ıce ıce alıstık gitti
RABBİM hepinize uzun ömürler versin inşşş iyiki varsınız yaaaa
merhaba kızlaarr napıyonuzz bakalımmm bizz geldiiikkk....

hgg can kuşş hgggg

Bende yavaştan ciksam iyi olur biseyler hazirlicammm :125: muhabbet de güzeldi amma neyse
gule gule cnm bnm yerımede yeeee
yuru beee gamseeee kımtutar senı:119:119:
aynen ıyyyyyykkk yaaa manyak spoşlar durmuyoo durdugu yerde benım pıknık tüpü meşhur ya onalrın kafay ındırcem piknik tüpünü görcek spoşlar sonra

ayyyyy senn o tupu bıgun bnada ver gecırıyım bnm spoşların kafaya nlur canları ckar ohhhhh

hg canım hayrlısı inş güzel haberler verisin bizlere
optummm hepiniziiii yarin görüşürüz insss

tmm bacım selametle git gel inşş

ayyyyy senn o tupu bıgun bnada ver gecırıyım bnm spoşların kafaya nlur canları ckar ohhhhh

yok ki ama almayı düşünüyorumm sanada alırım canımm çıkıyorlar benımkıde gıttı çocuklarım gitttiiiidio uyuz oluyom onada o mis tertemiz iş bizim ertesi gune kadar cıkıyo valla

valla sesler yükseliyo evden babası gelmedi dahaa amann iyice manyadım bende
Hahahah cok komik yaa olan kıza olur

Beni ancak kocam tutar ama tarla çamurlu:))

istihare nasıl oluyo ben hiç bilmiyorum :44::44:

iiki kaçmış yakalarsa ayvayi yer kız zaten yemistir ayvayi :))
kız bnce patlıcanı yemstr anladınız sz onu
yok ki ama almayı düşünüyorumm sanada alırım canımm çıkıyorlar benımkıde gıttı çocuklarım gitttiiiidio uyuz oluyom onada o mis tertemiz iş bizim ertesi gune kadar cıkıyo valla

he walla yaaaaa aynn üle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…