Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sonunda birileri geldiiiiiiii. kızlar benim kociş akşam çalışıyo o yüzden o gidince yapıyorum işimi gücümü. ama bi gözüm sizdee

canlarim merhaba nasilsiniz napiyosunuz bakal hamisler war mi bugun

sonunda birileri geldiiiiiiii. kızlar benim kociş akşam çalışıyo o yüzden o gidince yapıyorum işimi gücümü. ama bi gözüm sizdee

biz çoktan geldik şeker,hatta sana soru bile sordum,ateş ölçmeye başladın mı diye de ses çıkmadı,görmedin herhalde

Nedenn canimmm sıkma canini

mmmmmmmmmmmm çünkü özgüvenim yok yok yok işte özellikle görünüşümle ilgili delimiyim neyim geçenlerdede böyle bi hal olduydu bana ama aslında hep var bu güzellik dağılımı çok adaletsiz bence

Kizlar ben soyle sicacik bir dusa giriyorumm... herkese iyi geceler iyi eglenceler....

görmemişim canımmmm. başlamıştım ama bıraktım. bu ay hiçbişey takip etmeme kararı aldık eşimle. akışına bırakıyoruz :)

benimki de öyle yapalım dedi bu ay.ben de dur dedim daha bi kere denedik bir ay daha deneyelim,olmazsa öyle yaparız.
kızımız öyle oldu bizim tesadüfen,o zaman olduysa yine olur diyo bakalım...bu ay da tutmazsa biz de akışına bırakacğız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…