- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
hscakal bebegımmmmmmm
Bisiler yediği ve yiyecegi kesin zatenkız bnce patlıcanı yemstranladınız sz onu
he walla yaaaaa aynn üle
Yani dua felandı var uyuyor sonra görüyor bede tam bilmiyorum ama varmiş istahare
elammm nasıl oldun bebemmm :26::26:
En'de bakacak. Şimdi
Bu kız kaçarrrrrr
Sizleri kocamannnnnn öpüyorum şekerlerrr
bebişlerr ben çıkıyorummm öpüyrum hepinizi çoookyarın görüşürüz rüya görürüm inşallah
Bisiler yediği ve yiyecegi kesin zaten
Ben biliyorum birax carsamba aksami yapılıyo kesinde bide pazar sanırım 2 rekat namax kiliyosun gece yatmadab önce duq ediyorsun dilediğini ve sagina dönüp kimseyle konusmadan yatiyorsun ve ruyanq girerse gerçekleşecek oluyo bukadar biliyorum eksil bisi varsa kızlar tamamlar
nasılsınız bi tanelerim
sanırım istihareyi konuşuyordunuz kızlar istihare bi şey olacakmı -olmayacakmı diye değilde olması hayırlı-değilmi diye yatılır 2 rekat namaz kılınır ilk rekatta ihlas 2 rekatta felak diye hatırlıyorum okunur birde istihare duası var o okunur sağa dönülerek yatılır konuşmadan rüyada görülen yeşil,beyaz, renkler hayırlı siyah ve koyu renkler hayırsız sonuçlara işaret eder ve eğer sonuç hayırlı yada hayırsız çıkarsa istihare sonucuna uymak gerekir mutlaka mesela bi ev için yattınız ve hayırsız çıktı 7 geceye kadar tekraralanır her seferinde hayırsız çıkarsa o eve taşınmamalı ok?
inş anlatabildim :26:
hah evet bende bunu anlatmaya çalıştım :)
helooooo:13:
eveeet öyle olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?