Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kız bnce patlıcanı yemstr anladınız sz onu

he walla yaaaaa aynn üle
Bisiler yediği ve yiyecegi kesin zaten
Yani dua felandı var uyuyor sonra görüyor bede tam bilmiyorum ama varmiş istahare

Ben biliyorum birax carsamba aksami yapılıyo kesinde bide pazar sanırım 2 rekat namax kiliyosun gece yatmadab önce duq ediyorsun dilediğini ve sagina dönüp kimseyle konusmadan yatiyorsun ve ruyanq girerse gerçekleşecek oluyo bukadar biliyorum eksil bisi varsa kızlar tamamlar

bebişlerr ben çıkıyorummm öpüyrum hepinizi çoook yarın görüşürüz rüya görürüm inşallah

yaaaa benim kociş bütün gün evde. akşam olunca tiyatroya gidiyo. sizinki işten geliyo benimki işe gidiyo yani. yalnız kalıyorumm :26::26:

hangi günler yapıldığını bilmiyorum ama dediğin gibi yapılıyor bir de istihare duası var özel ne olduğunu bilmiyorum ama onu okuyup yatmak lazım birde yalnız yatmak gerekiyormuş diye biliyorum :26:

nasılsınız bi tanelerim
sanırım istihareyi konuşuyordunuz kızlar istihare bi şey olacakmı -olmayacakmı diye değilde olması hayırlı-değilmi diye yatılır 2 rekat namaz kılınır ilk rekatta ihlas 2 rekatta felak diye hatırlıyorum okunur birde istihare duası var o okunur sağa dönülerek yatılır konuşmadan rüyada görülen yeşil,beyaz, renkler hayırlı siyah ve koyu renkler hayırsız sonuçlara işaret eder ve eğer sonuç hayırlı yada hayırsız çıkarsa istihare sonucuna uymak gerekir mutlaka mesela bi ev için yattınız ve hayırsız çıktı 7 geceye kadar tekraralanır her seferinde hayırsız çıkarsa o eve taşınmamalı ok?
inş anlatabildim :26:

kızlar istiare benim bildiğim kadarıyla bir şeyin hayırlı mı hayırsız mı olacağını öğrenmek için yapılıyo. mesela sınavı kazanacak mıyım diye istiareye yatılmaz. kazanmam hayırlı mı sonuçlanacak hayırsız mı diye. mesela ev almak istiyosun istiareye yatıyosun acaba bu ev hayırlı mı olacak diye. onun namazı ve duası var onları yapıp yatıyosun. eğer yeşil renk görürsen hayırlı, siyah yada kırmızı görürsen hayırsız diye hatırlıyorum. mesela yeşil ağaç gördün halı gördün yada elma gördün. yeşil herhangi bişey görürsen rüyanda, niyetlediğin iş her neyse hayırlı sonuçlanacak demektir. halam benim için istiareye yatmıştı ve çıktı rüyası. o baya iyii biliyo ben ona sorar öğrenirim tam

hah evet bende bunu anlatmaya çalıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…