mmmmmmmmmmmm çünkü özgüvenim yok yok yok işte özellikle görünüşümle ilgilidelimiyim neyim geçenlerdede böyle bi hal olduydu bana ama aslında hep var bu güzellik dağılımı çok adaletsiz bence
birak akisina bebeim en dogrusu belkide tedawi olmican mi bu ay simdi
ben zatn tedavi olmıycaktım ki canımm. ikinci denememdi bu benim. hamile kaldım ama kimyasal gebelikti
Merhaba bugun bende cok aaktif olamadim insallah hayirli haberler vardir
Allah iyiliğini versin kız...görünüşünü beğenmiyosun ama beğenen beğenmiş almış bak 4 sene olmuş evleneli,kesin görsem "bu nesini beğenmiyo acaba" diyeceğim de bir tipsindir...benim de dış görünüşüm çok iyi değil ama napalım en azından herşeyimiz tam,sağlıklıyız ona şükür...
doğru hatırlıyorsun canım gündüz gittim geldim kv ye tatlım
2tane hamişimiz var canjm bugün bitanesi kimyaci biride serap :
heee doğru diyorsun arkadaşım yaa ben anladım derdimi zaten bende özgüven eksikliği var napsam kız bi kaç seansata onun içinmi gitsem terapiyebence hayatta yaşadığımız ruhsal sorunların altında hep bu özgüven eksikliği var
bazen bende de oluyo o ya
yani varyaaaaa bazen bakıyorum aynaya vay bee avon kataloglarına girebilirim sanırsam diyorumbazen Allahım ne kadar çirkinim bu kadar çirkin varlıklarda varmışşşşş derecesinde manyaklaşıyorum mesela bu akşamki gibi
bana evlendikten sonra oldu bu. kilo aldım biraz ondan sanırım
kız senin fotoları görüyoz işte baya baya fıstık gibisin hep kilo alsan nolurhem öyle bile olsa kilo vermek sorun değil iş yüzde bitiyor ,
Aminn canim jnsbidahaki ayada insllah biz gzel haberler werriz bbeim
kızlarr sırf o çift çizgiyi koyu koyu görmek için idrar testi yaptım ay ne güzel şey o ya bakp bakıp duruyorumkociş diyoki sen bunu resim çekip kadınlar kulübünemi koycaksın şimdi diyo Rabbim burda isteyen herkese o çift çizgiyi göstersin..gamseme dilkentine nefesala ilaydaya ve ismini yazamadığım birçok kişiyeee AMİNNN
kızlarr sırf o çift çizgiyi koyu koyu görmek için idrar testi yaptım ay ne güzel şey o ya bakp bakıp duruyorumkociş diyoki sen bunu resim çekip kadınlar kulübünemi koycaksın şimdi diyo Rabbim burda isteyen herkese o çift çizgiyi göstersin..gamseme dilkentine nefesala ilaydaya ve ismini yazamadığım birçok kişiyeee AMİNNN
Allahim minigine sağlıklı sıhhatli kavustursun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?