Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allah iyiliğini versin kız...görünüşünü beğenmiyosun ama beğenen beğenmiş almış bak 4 sene olmuş evleneli,kesin görsem "bu nesini beğenmiyo acaba" diyeceğim de bir tipsindir...benim de dış görünüşüm çok iyi değil ama napalım en azından herşeyimiz tam,sağlıklıyız ona şükür...

kızlar ben şimdilik çıkıyorum,benimki gelecek birazdan, salata yapacağım,fırsat olursa girerim yine olmazsa da şimdiden herkese iyi geceler...

heee doğru diyorsun arkadaşım yaa ben anladım derdimi zaten bende özgüven eksikliği var napsam kız bi kaç seansata onun içinmi gitsem terapiye bence hayatta yaşadığımız ruhsal sorunların altında hep bu özgüven eksikliği var

bazen bende de oluyo o ya

yani varyaaaaa bazen bakıyorum aynaya vay bee avon kataloglarına girebilirim sanırsam diyorum bazen Allahım ne kadar çirkinim bu kadar çirkin varlıklarda varmışşşşş derecesinde manyaklaşıyorum mesela bu akşamki gibi

bana evlendikten sonra oldu bu. kilo aldım biraz ondan sanırım

kızlarr sırf o çift çizgiyi koyu koyu görmek için idrar testi yaptım ay ne güzel şey o ya bakp bakıp duruyorum kociş diyoki sen bunu resim çekip kadınlar kulübünemi koycaksın şimdi diyo Rabbim burda isteyen herkese o çift çizgiyi göstersin..gamseme dilkentine nefesala ilaydaya ve ismini yazamadığım birçok kişiyeee AMİNNN

bidahaki ayada insllah biz gzel haberler werriz bbeim
Aminn canim jns

Ayy yerim seni yaa bu ay olacak bunca yaptığınız duayı Allahim kabul edecek :))

amiiiiiinnnnn canım benimmmm. Rabbim sana da bebeğini kucağına alıp o mis kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inşallahhh. dualarını esirgeme bizden

Allahim minigine sağlıklı sıhhatli kavustursun ins

Alllah razi olsun canim benim. Rabbim yavrunu da sana bagislasin. Ay nasil mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…