Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Amin canim insallah... kiz baklavada cok guzeldir.. insallah seninde bebis gelir...

Canim benim bat yarin ama yapmak istemiyorum nolur nolmaz adet gecsin diyorum..
Ama tabi sen kendini daha iyi bilirsin..

aminnnnnn inş canım isteyen herkese versin Allahımmm şu mübarek cuma gününde :))) senin bat ne zamandı canım?

Icino ferah tut canim
Insallah bisi yoktur merak etmee

gelmez inşallah canım.. bebiş gelsin inşallah

aminnnnn canım inş hepimizin bebişleri bi an önce gelsin :)) umutlanmak istemiyorum çünkü çörek otu kürü yaptım bu ay onda 1 hafta gec olabiliyormuş o yüzden test yapmıcam Allahım hayırlısını versin herşeyin..

Evet canım, çatlatma iğnesi dedikleri LH hormonu zaten, mesela dr. bana şu an sadece saf progesteron hormonu içeren Progestan verdi, günde 3 tane içiyorum.
Hamile kaldığımda gebelik testi ile beraber progesteron tahlilide istemiş dr.um sonuç geldiğinde Beta HCG 2808 - Progesteron 6,5 yazıyormuş ( sonucu almaya eşim gitmişti) dr. Progestonun etrafına daire çizip eşime "eşiniz hamile ama progesteronu çok düşük, bu bebek düşebilir diye progestan vereceğim 12. hafta bitene kadar içecek" demiş.
3 kutu içtim ama düştü , "kromozomal bozukluktur o düşme sebebi" dedi.

kist oluştu Nisan da yine progestan yazınca ben sordum "bunu bebek düşmesin diye vermiştiniz şimdi adet olayım diye, nasıl oluyor bu?" dedim. "Çok ilginç değilmi, aynı hormon hem bebeğin tutunmasını sağlıyor, hem olan kistin çözülüp adet olmanızı "dedi

nitekim önceki gün gittiğimde yeni kisti görünce " progestana başlayalım, eğer bebiş varsa besler-tutunmasını sağlar, yoksa da kutu bitince adet olursunuz ,3. günü gelirsiniz bakarız kist yok olmuş mu diye" dedi...

onun tam faydası neymiş canım?? işe yaradı mı sende?

Rabbim kadınlara kolaylık versin gerçekten çok zor iş...Allah ım bebek isteyen herkese bu mübarek günlerde naip etsin...kızlar yunus a.s. ın bi duası var ben ona başlıycam sizde başlayın Rabbim inş. dualarınızı kabul eder....:26::26::26:

çok geçmiş olsun... inşallah bebeğin seninledir ve sıkı sıkı tutunur sana

çok geçmiş olsun... inşallah bebeğin seninledir ve sıkı sıkı tutunur sana

canım endişeli gördüm seni.. merak etme betan gayet güzel artıyodu buda saglıklı bi gebelige işarettir.. ben düşük yaptım ama çokda saglıklı artış göstermiyordu.. rahat ol yani :)

tv varmış canım odada. görevli istersen tvyi açabilirsin demiş işte şu tuşla açılır kapanır diye. o kadar. dergi falan yokmuş benimkinde

benim kocuş aşılama yapmaya karar verdik diye.. yaa yine mi o igrenç ortamda olcam diye kıvranıyo dedim en azından sen elaleme açmıyosun bi yanını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…