Ins canım Allahim mucizeni sana versin:))
Ohhhooo süper bende sahalarda olmak istiyorum yawww
Hg bebisim Günaydın
Amin canim insallah... kiz baklavada cok guzeldir.. insallah seninde bebis gelir...
Canim benim bat yarin ama yapmak istemiyorum nolur nolmaz adet gecsin diyorum..
Ama tabi sen kendini daha iyi bilirsin..
Günaydın kızlar... Benim bugün bat yumurtlama tarihimi göre nasıl karnım ağrıyor anlatamam sökülemiyormuş gibi.. Umarım köyü bişey yoktur ya bugün doktor kontrolum var 3 de nolur dua edin benim için(
canlarımm benim bat 9 du daha olmadım dua edin benim için lütfen gelmesinler.....
gelmez inşallah canım.. bebiş gelsin inşallah
Yumurtlama (ovulasyon)
Yumurtlama olgusu beyinde bulunan hipotalamus bölgesinin denetimi altındadır. Buradan hipofiz bezine giden emirle salgılanan FSH (folikül stimülan (folikül uyarıcı) hormon) folikülün gelişmesi emrini verir. Folikül gelişimini tamamladığında salgıladığı östrojenhormonuyla çatlamaya hazır olduğunu bildirir ve bu kez hipofiz bezinden salgılanan LH (luteinizan (corpus luteum, yani sarı cisim oluşturucu) hormon) folikülün çatlamasını ve yumurta hücresinin serbestleşmesini sağlar. Folikülün salgıladığı östrojen hormonu aynı zamanda rahim iç tabakasını hamileliğe hazırlar.
Yumurtlama tamamlandıktan sonra sarı cisimin salgıladığı progesteron hormonu rahim iç tabakasına son şeklini verir.
kızlar gerçketen hamilelik beyinle alakalıymış...çok şaşırdım...:44::44::44:
Ahahaha ayyy ölürüm size ben yaaa yakana kırmızı tak kırmızı olsun 5krs fazla olsun:))
aminnnnn canım inş hepimizin bebişleri bi an önce gelsin :)) umutlanmak istemiyorum çünkü çörek otu kürü yaptım bu ay onda 1 hafta gec olabiliyormuş o yüzden test yapmıcam Allahım hayırlısını versin herşeyin..
Evet canım, çatlatma iğnesi dedikleri LH hormonu zaten, mesela dr. bana şu an sadece saf progesteron hormonu içeren Progestan verdi, günde 3 tane içiyorum.
Hamile kaldığımda gebelik testi ile beraber progesteron tahlilide istemiş dr.um sonuç geldiğinde Beta HCG 2808 - Progesteron 6,5 yazıyormuş ( sonucu almaya eşim gitmişti) dr. Progestonun etrafına daire çizip eşime "eşiniz hamile ama progesteronu çok düşük, bu bebek düşebilir diye progestan vereceğim 12. hafta bitene kadar içecek" demiş.
3 kutu içtim ama düştü , "kromozomal bozukluktur o düşme sebebi" dedi.
kist oluştu Nisan da yine progestan yazınca ben sordum "bunu bebek düşmesin diye vermiştiniz şimdi adet olayım diye, nasıl oluyor bu?" dedim. "Çok ilginç değilmi, aynı hormon hem bebeğin tutunmasını sağlıyor, hem olan kistin çözülüp adet olmanızı "dedi
nitekim önceki gün gittiğimde yeni kisti görünce " progestana başlayalım, eğer bebiş varsa besler-tutunmasını sağlar, yoksa da kutu bitince adet olursunuz ,3. günü gelirsiniz bakarız kist yok olmuş mu diye" dedi...
Evet canım, çatlatma iğnesi dedikleri LH hormonu zaten, mesela dr. bana şu an sadece saf progesteron hormonu içeren Progestan verdi, günde 3 tane içiyorum.
Hamile kaldığımda gebelik testi ile beraber progesteron tahlilide istemiş dr.um sonuç geldiğinde Beta HCG 2808 - Progesteron 6,5 yazıyormuş ( sonucu almaya eşim gitmişti) dr. Progestonun etrafına daire çizip eşime "eşiniz hamile ama progesteronu çok düşük, bu bebek düşebilir diye progestan vereceğim 12. hafta bitene kadar içecek" demiş.
3 kutu içtim ama düştü , "kromozomal bozukluktur o düşme sebebi" dedi.
kist oluştu Nisan da yine progestan yazınca ben sordum "bunu bebek düşmesin diye vermiştiniz şimdi adet olayım diye, nasıl oluyor bu?" dedim. "Çok ilginç değilmi, aynı hormon hem bebeğin tutunmasını sağlıyor, hem olan kistin çözülüp adet olmanızı "dedi
nitekim önceki gün gittiğimde yeni kisti görünce " progestana başlayalım, eğer bebiş varsa besler-tutunmasını sağlar, yoksa da kutu bitince adet olursunuz ,3. günü gelirsiniz bakarız kist yok olmuş mu diye" dedi...
Beyaz benim en sevdiğim renk.Ama kırmızı takalım usülüne uygun olsun :)))
Oğlunuz olacak. ye tatlıyı.... :))))
ama alırım sora o karafinlleri ama sölimmm...
çok geçmiş olsun... inşallah bebeğin seninledir ve sıkı sıkı tutunur sana
canım endişeli gördüm seni.. merak etme betan gayet güzel artıyodu buda saglıklı bi gebelige işarettir.. ben düşük yaptım ama çokda saglıklı artış göstermiyordu.. rahat ol yani :)
canımmmmmmmmmmmmsana mesaj attım okudun mu
Nasil geçmiş sperm testi kocisinin nasil oluyomus dergiler falan gerçekten varmiymis
tv varmış canım odada. görevli istersen tvyi açabilirsin demiş işte şu tuşla açılır kapanır diye. o kadar. dergi falan yokmuş benimkinde
benim kocuş aşılama yapmaya karar verdik diye.. yaa yine mi o igrenç ortamda olcam diye kıvranıyodedim en azından sen elaleme açmıyosun bi yanını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?